Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
sinilind123 kirjutas:To rzz: Miks sa üldse tsiklit omad? Sõita ebamugav. Küll liiga palav, siis liiga külm. Siis jälle riided kehvad ja ei saa lipsu kanda ja tööle on halb sõita ja üleüldse maanteed ei viitsi sõita. Kas pole mõelnud, et see tsiklivärk pole äkki sinu jaoks?
Aga proovi korra näha pisut laiemat spektrit, kui kaks äärmust, äkki saad mõne värvi juurde. Ma tõin välja mõned erandid, kus on oluliselt mugavam autoga liigelda (samas mainisin, et mitte ilm-võimatu). Inimesed, kes hambad ristis iga ilmaga tsikliga sõidavad: palun, kui see rõõmu teeb.
Ma sõidan igapäevaselt tsikliga, olen päris rahul. Aga vahel viskab vahele erandeid, ning sellepärast kasutan vahel ka autot. Sestap ei raatsi seda maha müüa. Küsiti arvamust, vastasin oma seisukohaga. Paha lugu, kui Sulle see vastus ei sobinud.
Vastuseks Sinu küsimusele: ei ole analüüsinud, mulle täitsa meeldib tsikliga sõita.
Tort kirjutas:Mismoodi EI VIITSINUD künda tln-trt 4 korda? Ma olen aru saanud, et asfaldimeeste unistus ongi see, kui kuhugi oleks vaja sõita, aga enamasti ei ole ja peab kambakesi türisalus suitsu tegemas käima
Vat paha lugu, ei ole asfaltimees ja ei käi ka türisalu pangal suitsu tegemas ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.