MüügiMees SANDO

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
Juku13

MüügiMees SANDO

Lugemata postitus Postitas Juku13 »

Sando nimelt müüb rollereid, mille mootorid on kohviks aetud. Kui rolleri kirjelduses on "väga heas korras" siis võhik ju ei taipa, mida uurima kukkuda. Tähendab ÄRGE OSTKE TEMALT!! Saate kõik temalt PAS*A

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

hind kõrge, mootor hõre.. järeldused
Kasutaja avatar

apr
Tsikkel: Suzuki Gsx-r600

Lugemata postitus Postitas apr »

Väga huvitav teema. Said siis tema käest nn. PAS*A? Räägi lähemalt sellest.
Honda Mbx80>Suzuki Rg80>Kawasaki KX80>Aprilia Sr>Aprilia Leonardo125>Suzuki Gs500>Suzuki Gsx-r600

Teema algataja
Juku13

Lugemata postitus Postitas Juku13 »

Jah mina sain ja on ka mõned teised saand kellele ta müünud on. Müüb suht. kallilt ja pärast pane veel mingi 5000.- paranduse peale. Ja mingi aeg ikka peavalu!!
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

ma kardan et kui inimene läheb asja ostma sis peaks ta ise sellest aru saama või mõne teadjama kaasa kaasa võtma see mis sa praegu teed on otsases mõttes selle sama PA*A keeramine... kui langesid selle ohvriks sis oled ise selle vea teind et ei vaatand korralikult järgi või hoolikaltei ostnud rollerit ja see et üx roller hõre oli ei tähenda et kõik on ja kui sa ple selle ohvriks langend sis mis se sinu mune sügab millega teine ja kuidas raha teenib.Lihtsalt väike soovitus rahvale et vaadake ikka asi korralikult üle kui ostma hakkate. :roll: se minu arvamus.

Parimate soovidega Alv
Kasutaja avatar

justhmike

Lugemata postitus Postitas justhmike »

See krdi tüüp tellis mitme soti eest osi ja siis pidulikult ära kadus... kui keegi seda tainast näeb tervitage teda mu poolt... kunagi ikka isiklikult kohtume :lol:

R1s7o

Lugemata postitus Postitas R1s7o »

No on ikka pätt :) Võrus ikka laseb enam vähem iga päev ringi rolleriga... Aga jah, see et ta asju tellis ja ei ostnud, see on natuke halb. Kuid see, et sina tema käest mingi jama ostsid, see on küll su enda teha, sest keegi ei käskinud ju osta ja sa oleks võinud enne ostmist kompressiooni mõõta.

DerbiPR

Re: MüügiMees SANDO

Lugemata postitus Postitas DerbiPR »

Juku13 kirjutas:
Sando nimelt müüb rollereid, mille mootorid on kohviks aetud. Kui rolleri kirjelduses on "väga heas korras" siis võhik ju ei taipa, mida uurima kukkuda. Tähendab ÄRGE OSTKE TEMALT!! Saate kõik temalt PAS*A
soovitan vähe rahulikulikumalt võtta, ega tal kõik rollerid ka kohvid pole, mõni isegi üpris asjalik. Tõesti see su enda viga et ostsid, ta võib ju pas*a müüa ja kui keegi ära ostab on see tõesti vaid tema enda mure.

OT, tekkis küsimus et mis rolleri sa talt ostsid? :P
Kasutaja avatar

ping

Lugemata postitus Postitas ping »

Kui müüja on ostjale valetanud kauba kohta siis vastavalt asjaõigusseadusele peab ta kahju hüvitama.Kui ostu-müügi lepingut ei tehtud on ostja ehtne sinisilmne blondiin,järgmine aasta vaja registrisse panna ju.Kui müüja ütleb:"Kaup on siin,läigib hästi,võta või jäta"ja selle ära ostad ja tünni saad siis võid rõõmu tunda,et esimene õppetund nii odavalt läks.Mõtle-kui sa auto või majaga oleks õppetunni saanud.

Teema algataja
ktmtq

Lugemata postitus Postitas ktmtq »

kui lubati saata ostu-müügi leping aga seda pole saadud, siis on küll veidi pahasti müügimehe poolt..meil põletas ta tulemasinaga tagatule ära ja lubas uue saata aga päris saatiski..

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

ktmtq kirjutas:
kui lubati saata ostu-müügi leping aga seda pole saadud, siis on küll veidi pahasti müügimehe poolt..meil põletas ta tulemasinaga tagatule ära ja lubas uue saata aga päris saatiski..
Kus juures kui sõber ostis sealt sp2 oli kah tagatuld sulatatud ei tea miks tal need tagatuled ette jäävad ja pärast ei saatnud uut kah kuigi lubas

Teema algataja
owen

Lugemata postitus Postitas owen »

Kusjuures ma olen juku13 nõus sest ta tõesti müüb igasugust paska. Ma ise oleks ka talt kunagi ühe rolleri ostnud aga õnneks ei teimnud seda.
Kasutaja avatar

Hyper

Lugemata postitus Postitas Hyper »

Kui sul on see masin juba ostetud, siis pole see enam müüja asi :P

Teema algataja
SANDO

Lugemata postitus Postitas SANDO »

teie jeballid eriti sina jeball meelis kes ossid selle suzuki mind ei kotti yltse ossid ära ise ei vaatanud asja yle ja ajad minu peale endal mingi tuttav vaatas see pole minu prob ma pakkusin sellisena nagu ta oli ja ta polnd kohvi masin sina tahad saad 50 rolleri mis lääb 200km? ma arvan et sa ei saa onju ja ise oled syydi et mursid silkussse ära selle poldi ja enda syy et ei kysind kohapeal ostu-müügi lepingud..! tattnookkk oled ja jääd! Sina riso tule ytle näkku vajadusel asju mitte ära plõksi siin !
Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

well done Sando.

kiirelt ja korralikult endale vesi peale, selle asemel, et viisakalt oma tegemisi seletada.
Suletud

Mine “Rollerid”