väga kurb lugu

Eskimo
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Eskimo »

Ma olen ka Kris-iga nõus. Sõidan ise vaikselt, vaatan ka ette ja mõtlen iga asja peale mis ees paremal ja vasakul võiks olla ja tulla (alates plastist teekattemärgistusest ja lõpetades ettekeerajatega), aga see ju tsikli eelis ongi, et saab kiiremini minema ja pidama kui vaja. Kogu aeg sõitu minnes mõtteis 2 last ja madalapalgaline naine , kes ilma minuta hakkama peavad saama. 150km/h linnas ei ole just mitte see, mis oleks riskivaba. Proovige veel tagarattasse ka veel sellega saada ja siis hädaldage kui miskit juhtub..... Kas on teinud keegi statistikat tsikliavariide kohapealt, et: kui vanad, kui hullult segamini, mitu last oli ja kas abielus jne. Ma arvan, et kastis pigem noored ja vihased, kui vanad ja tasakaalukad ja kui see nii on , siis on asja nimeks looduslik valik=eks isaseid sünnib rohkem, kuna neid hukkub ka rohkem, kuna elu riskantsem, M.O.T.T

Kui keegi samasugune 25 aastane hull peaks mu lastele (6 ja 11 aastased ja mitte kõigi idiootidest tsiklistega arvestavad) külge sõitma, siis ta sureb tõenäoliselt minu poolt tapetuna ja proovige siis kaastunnet avaldada seepärast, et ta pärast selle põhjustamist hukkus hullunud isa käe läbi.

Läks vist karmiks aga ikkagi...

Mõelge ka sõites, või siis enne seda.

Priit

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”