algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
-
- Tsikkel: 701Enduro, FS450, FC450, Te250
- Tänanud: 42 korda
- Tänatud: 79 korda
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Tere
Suured tänud vastajatele. Krossimehed tundub hea abivalmis rahvas olema. Rinkateemas niipalju vastuseid naljalt ei saaks):
Mul suht head varustust vaja kuna keha igatpidi niru. Eelmine kevad tegin Riias suht korraliku hüppe a seda ringrajal ja rinkatsikliga. käbla ma igatahes käisin. Õlg oli puruks, seljas üks lüli jupijagu väiksem kui peaks, põlved logisesid, pöidla ja paari näpu liigesed said viga. Küürus enam ei saa sõita seega rinka ei mängi välja. Ei julge kah muidugi.
Seepärast lähimad paar aastat pole ka kartust et enduurokaga kiiresti sõitma hakkan. Siiski krt enam aastast taastumist diivanil kah ei tahaks. Seega ma pigem ohverdaks vähe mugavuses turvalisuse kasuks ehk et nagu aru saan siis jäik krossisaabas. Sidi rinkasaapad mulle ei sobi liiga kitsa liistuga ja arvan et neil kõik tooted ühtmoodi kitsad. Kas oskate öelda millised krossisaapad laiema liistuga on? Jalanumber mul 43.
Lisaks jäi küsimus kas raudnina või tavaline tömp? On neil miski vahe peale välimuse? Kui aus olla siis puht välimuse järgi otsustades meeldib mulle tömp natuke rohkem. Ja kui tech10 vett ja muda ei kannata siis milline just veesõbralik oleks? Või reegel oleks mida rohkem plastikut seda parem? Veekindlust ilmselt ei maksa üheltki loota.
Ps. Rinkasaabastel tallavahetus suht lihtne ja tegijaid kah nagu leidub. Miks krossisaapal keerulisem peaks olema?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.