Autol akulambi mure :(

Teema algataja
Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Re: Autol akulambi mure :(

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

mella kirjutas:

Ma pakun, et kui neid R6-si suurema kw-ga rohkem oleks, siis sul fordil akulamp ei põleks. (loe: su postitus on täiesti vales teemas)

ardilla de terra kirjutas:

Huvitav ma vaatan praegu müügikuulutusi järjest R6-d millel passis 25 kw varem ka vaatasin, et paljudel Sport Yamadel on passis 25 KW. Huvitav kas hoitakse kindlustuse pealt kokku sellisel kujul? Piirajad ju nii ehk na maas? Palju siis ikka hoiab kokku kindlustuselt? Huvitav et just Yamahad hakkavad silma

Oh vahepeal said mõtted otsa siit ka muud mõttevälgatused. Ma isegi leidsin kuskilt google avarustelt, et gaasi pedaali all või kõrval osadel fordidel on mingisugune nupp mis vea ära kustutab. :D Vaatasin järgi minuomal ei olnud. (togi) Kurat neid konstruktoreid teab Eskortil on istme all näiteks selline nupp tõesti olemas, kui auto tõsta küljepeale ja siis tagasi ei lähe ta enam käima enne kui seda lülitit vajutada...

Eks loodetavasti homme see müsteerium laheneb. Nii palju avastasin, et genekas stendis ei käinud to tegelane seda kus auto vahepeal käis ei saanud seda kätte. Pinge regu suure tõenäosusega vahetas seal samas kui keeras geneka külili a võibolla ma eksin igatahes turbovoolikud olid lahti. Moraal siit selline koonerdamine ei ole kokkuhoid! :wack:

Mine “Vaba teema”