Järve Äärde Chillima VII /14-16.06.2013/OORE/vt I postitust
Moderaator: Moded
Re: Järve Äärde Chillima VII /14-16.06.2013/OORE/vt I postit
klen kirjutas:Tere!
Kui kaua Oorel olete? Kui nädala keskel loe(19,20 juuni) sinna kanti satun on's kedagi seal veel?
Tervitades
Klenovitz
Tere.
Meie tulime viimastena täna ära;) See oli selline nädalalõpu üritus.Homsest töönädal.

-
- Tsikkel: TDM900, CRF250L
- Tänanud: 23 korda
- Tänatud: 8 korda
Mul pole vihmaga tükk aega nii hästi jopanud, jõudsin Viljandisse ulualla 5m enne saju algust
Ilm oli ka üle ootuste ilus ja oli tore jälle tuttavaid nägusid näha, kes iganes te ka siis päris- või nickname poolest olete. Kolm-neli nägu viin vast nickiga kokku ka
Aga eriti tunnen heameelt selle üle, et end ikka kohale vedasin ja Divikat ihusilmaga näha ja kuulda võisin. Üks asi on logi lugeda, teine asi selges eesti keeles kuulda kuidas üksinda BAM-i mülgastes visadust ja meelekindlust proovile pannakse või ainult tahtejõuga edasi sõidetakse, endal kere nakkusest nõder. Üle kõige soovin sulle head tervist ja õnne, et meie lihtsurelikud saaksime ka tulevikus su reisilugusid lugedes vaimustust tunda! Et see nüüd isikukultusena ei tunduks, siis õnneks pole Divikas ainus kelle vaikse jutu tagant terast õhkub ja teod enda eest räägivad
--
Vallo
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Suur tänuavaldus ka minupoolt kõigile, kes minule, kui kontvõõrale, maandumise pehmeks tegid.
Hommikune minemakaapimine läks nii kiirelt, et üsna pea peale Raikist, Ivost, Tomist ja ..., näedsa, esimese korraga ei jäägi kõik nimed meelde, möödumist sai üks kurv mõnuga pikemaks venitatud, "põllule" - ilmselt magasin veel
Õnneks tegi vedrustus oma tööd korralikult ja sai kruusa peale tagasi. Tartus tanklas rattalt maha tulles avastasin, et jalarauad paksult "kapsalehtedega ja muu salatiga" sisse mässitud. Kodutee oli mõnus pühapäevane kruusateede mõõtmine, asfalt ei ole ikka minu sõber.
Ei aga muidu oli väga tore pidu
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Hei Piipz No nii sa oled paljastatud
Ole endiselt lahe
Väike tuur ka see-aasta. Enamalt ikka vana-hea Euroopa
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
-
- Tsikkel: Yamu FJR 1300, Yamu WR 450
- Tänatud: 1 kord
see on hea, Piipz, mis teed seal ä ?
Oli vahva üritus!
Tänud piipzule, et ta traditsiooni elus hoiab ning meile, et me kohale ilmume
Ilmaga vedas tõesti, kuid minu "tunne Eestimaad" jätab kõvasti soovida - Võrtsjärv pidi vasakut kätt jääma, kuid trehvas hoopis paremale.
Olge tublid!!
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
Loff kirjutas:Hommikune minemakaapimine läks nii kiirelt, et üsna pea peale Raikist, Ivost, Tomist ja ..., näedsa, esimese korraga ei jäägi kõik nimed meelde...:
Antti oli selle ilusa punase rattaga
Hei Lätlased on lahedad
Isegi, kui neil on kuus varvast
Vabandan muidugi, et videod on toorikud
umbes 7000km. 2011. 2013 Rumeenia matk, milllest kujunes edasi balkani poole, kokku 9800 km
-
- Tsikkel: YamahaXT, DneprMT16
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 5 korda
Tere.
Ma juba mõni aeg tagasi hakkasin mõlgutama tsikli müügi plaane. Et seisab teine nagunii suuremosa ajast. Nüüd hoian juba ainult selle nimel, et kasvõi korra aastas Chillil käia. Ja kui veel kaks korda aastas saab käia, no siis ma ajan diisli ka kurjaks. Külkat polnudki esindatud.
Seltskond oli nagu spetsiaalselt valitud Täpiks i peal oli veel üks saarlane, kes igal sobival võimalusel varrukast nagu muuseas mõne anekdoodi poetas. See paneb mõtlema, et äkki oleks lahe järgmine kord Saaremaal chillida? Sellise seltskonnaga sõidaks kuhu iganes.
pea30 kirjutas:Tänud,tänud ja veelkord tänud;) Väga lahe seltskond,vahva koht jne.Nimekiri kiidusõnadega läheks väga pikaks.Olin esimest korda ja ei ühtki negatiivset emotsiooni-naerda sai kõvasti. No muidugi olid üle prahi BMW naljad;) Oli tõesti tore-isegi teekonnal koju kaela sadanud vihm ei rikkunud tuju.Statoilis sai ju veel tantsitudki läti Volkarivendade musa järgi;) Kummardus kõigile.
Ega see vihm tõesti tuju rikkunud aga märg oli ikka tõsiselt
Natuke ka tripist
andre460 kirjutas:Hei Piipz
No nii sa oled paljastatud
![]()
Ole endiselt lahe
![]()
Issand,kuidas sai praegu nalja....Piipz-see oli nii hea

-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 196 korda
- Tänatud: 408 korda
andre460 kirjutas:Hei Piipz
No nii sa oled paljastatud
![]()
Ole endiselt lahe
![]()
See oli päris hea Kusjuures, ma veel nägin kui ta seal kiivri kallal asjatas ja ei saanud aru, et mis sellest kaamertast nüüd niiväga põhjalikult uurida
Meil kes me hommikul vist esimestena minema kaapisime vihmaga vedas! Pärast Raplat tulid esimesed piisad ja paarimees pani igaks-juhuks vihmakiled peale, aga sai kuivalt koju (Nõmmele). Tõsine vihm sai mind kätte kui kodust 500m puudu oli (Kännu-Kuke peatuses) , aga siis oli juba sügavalt savi.
Lahe seltskond! Kui ajaliselt sobib, siis teinekordki.
-
Teema algataja - Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 141 korda
- Tänatud: 380 korda
- Kontakt:
Üks ratas Chillile ei jõudnudki - pingeregulaator ütles Tartus üles ja küpsetas aku ka ära.
Ning ma kuulsin, et kellelgi jooksis mootor kokku? Kellegi TDM?
Järgmise ürituse - Chill 8 - teema siin: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=4&t=80117
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
Chill on täitsa äge üritus. Järgmine kord püüan seda viga mitte teha, et alles laupäeval tulen
-
- Tsikkel: Yamaha SZR660
- Kontakt:
scrag kirjutas:Chill on täitsa äge üritus. Järgmine kord püüan seda viga mitte teha, et alles laupäeval tulen
Seda oleksid sa pidanud juba eelmistest teemadest järeldama, et alati on 1 öö projekt selline poolkõva tripp ja kindlasti jääb osa üritusest sedasi tunnetamata.
Muideks, minu jaoks on see chill lõppenud haiguslehega ja hullu allergiaga..
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
-
- Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
- Tänanud: 41 korda
- Tänatud: 35 korda
Suitsusauna tagant tiigist said mingi allergia omale?
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
-
- Kontakt:
Loff kirjutas:Suitsusauna tagant tiigist said mingi allergia omale?
Äi, äi.. sellesse lompi mina sisse oma nina ei pistnud.
Ja kui mingi punapea sinule Rakveres järele vaadates peanupu tahab otsast kruttida siis olen mina see... Su saag on Chill
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
-
- Tsikkel: Kawasaki GPZ 500S
Laupäeva õhtupoolikul käisid chillil õed kaksikud, kes täiendasid mu sigaretivaru. Kena oleks, kui saaks kasvõi ühe pangarekvisiidid ning nime, et saaksin võla tasuda. Võlg on siiski võõra oma
Minul küll see võlg ei kripeldanud tegelikult olin selle üldse unustanud ja ei tundnud puudust ka. Küll see Antonio on ikka aus poiss

-
polecat kirjutas:Minul küll see võlg ei kripeldanud
tegelikult olin selle üldse unustanud ja ei tundnud puudust ka. Küll see Antonio on ikka aus poiss
Peab olema
all4uan4 kirjutas:scrag kirjutas:Chill on täitsa äge üritus. Järgmine kord püüan seda viga mitte teha, et alles laupäeval tulen
Seda oleksid sa pidanud juba eelmistest teemadest järeldama, et alati on 1 öö projekt selline poolkõva tripp ja kindlasti jääb osa üritusest sedasi tunnetamata.
Ma muidugi südamest loodan, et selle põhjuseks ei olnud mina
Aga chill oli siiski super
Loodan, et Sa ikka paraned sest selliseid lahedaid bikereid
sooviks ikka edaspidi ka kohata No ega midagi, saa ikka terveks
antonio kirjutas:Laupäeva õhtupoolikul käisid chillil õed kaksikud, kes täiendasid mu sigaretivaru. Kena oleks, kui saaks kasvõi ühe pangarekvisiidid ning nime, et saaksin võla tasuda. Võlg on siiski võõra oma
Kusjuures tervitaks ka seda pisikest jõnglast kes kaasas oli ja minu purjuspeaga grillitud
vorste sõi Pisike sõi ja kiitis
Kui ma hommikul nägin neid järgijäänud vorste taldrikul
Siis selliseid ei oleks isegi vaenlasele pakkund Nood olid ikka nii tahmased ja kõrbenud
Loodan, et ei tekitanud talle püsivat tervisehäiret
Tervitades Andres
P.S Olen nõus pisikesele midagi head kompesatsiooniks ostma, peaasi et kohtukulli ei tule
-
- Tsikkel: Suzuki Boulevard 1800 M109R
andre460 kirjutas:all4uan4 kirjutas:scrag kirjutas:Chill on täitsa äge üritus. Järgmine kord püüan seda viga mitte teha, et alles laupäeval tulen
Ma muidugi südamest loodan, et selle põhjuseks ei olnud mina
Ohh mis Sa nüüd. Tal allergia ainult beeeemmmmwwweeee vastu
Ohh mis Sa nüüd. Tal allergia ainult beeeemmmmwwweeee vastu
Kiitos
Tänud Teile ägeda ürituse eest, ehk saab järgmine kord kauemaks kui üheks päevaks jääda. Seniks aga...

Mõni roller -> 125cc 4 taktiline Hiina roller -> Honda NSR 125cc -> Aprilia RS125 -> GSXR 600 -> GSF600S
-
Kellelgi mõningaid asiseid pilte ka üritusest on?
-
- Kontakt:
Ah et kohe sedasi. Äi ole Bemmi vastu allergiat, ega ka mitte isikuliselt mõne inimese vastu. Küll saab terveks, mis muud üle jääb. Need tundmatu maa maasikad on kurjajuured..
Muideks see oli esimene chill, kus polnud erilisi fotograafe ringi jalutamas oma aparaatidega, seega on korralike fotode osas päris pisid lootused.
Born to Be (D)EVIL...
Kurjusekehastus...
SZR 660
Kusjuures tervitaks ka seda pisikest jõnglast kes kaasas oli ja minu purjuspeaga grillitud
vorste sõi Pisike sõi ja kiitis
Kui ma hommikul nägin neid järgijäänud vorste taldrikul
Siis selliseid ei oleks isegi vaenlasele pakkund Nood olid ikka nii tahmased ja kõrbenud
Loodan, et ei tekitanud talle püsivat tervisehäiret
Tervitades Andres
P.S Olen nõus pisikesele midagi head kompesatsiooniks ostma, peaasi et kohtukulli ei tule [/quote]
Jõnglane tänab tervituste eest Ei juhtund taga midagi, aga ei oska kommenteerida ka laste maitse-eelistusi
Hommikul kodus ärgates, hüppas püsti ja jooksis õue, siis tuli pettunult tagasi ja ütles: "emme lähme kunagi veel sinna"
Järelikult oli ka temal tore chill ning tervisehäireid ei tekkind. Seega pole kompensatsiooni vaja

Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.