algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

will111
Tänanud: 47 korda
Tänatud: 396 korda

Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?

Lugemata postitus Postitas will111 »

seda ma ju ütlesingi, et krossisaabas on turvaline. aga igal asjal oma koht ja kasutus siiski. muda ei ole nii hull koht, kus peaks jalad nüüd pooleks kukkuma kohe, võsa seda nagu ka ei ole. aga eks ma saangi rääkida ainult omakogemuse põhjal, mitte kellegi teise oma pealt.

mina lihtsalt sain nii aru, et inimene ei plaani minna kuskile metsa puude vahele tapjakiiruseid arendama, vaid nimelt ukerdama ja võsa raiuma. olen seda isegi teinud ning võin öelda, et krossisaabas ei ole selleks vajalik. samas jah, ma olen oma elu jooksul igasugust hullu pannud ja mitte kordagi mitte midagi murdnud, nii et võibolla olengi liiga tugeva poldiga, et siin üldse midagi kommenteerida. saapa painduvus on hea käiguvahetuseks ja täpsemaks pidurdamiseks, minu meelest. krossisaapaga puudub ju igasugune tunnetus. olete keegi proovind näiteks mingi ilgelt kolaka tanksaapaga karti sõita või isegi auto pedaale vajutada??? tahaks näha seda tüüpi, kes ausalt saab öelda, et vahet ei ole...

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”