algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
Re: algaja krossiharrastaja küsiks nõu?
See, et paindumatu on, on osa turvalisusest.
Ma ei kujuta ette, et julgeksin kiiresti sõitu üritada puude ja kivide vahel, kui jalas näiteks korralik traielisaabas. Olgugi, et paksust nahast ja ülimugav, on see hüppeliigese kohalt täiesti "kummik". Aeglase ukerdamise ja tsikli alla jäämise kannatab ära, kuid korraliku paugu eest ei kaitse.
Mina ei näe erilist vahet ei enduurokaga ega krossikaga, kas saabas on jäik või mitte. Saapa painduvust seal eriti vaja ei lähe.
Vat Traielit ei saa krossisaapaga sõita. Sama tunne, nagu kipsis jalaga valssi tantsida.
Kui sa arvad, et paar korda võsas või mudas ukerdamine on ohutu, siis otsi siitsamast foorumist üles tegelane, kes vist eelmisel aastal Lärmi mingil kärnatamisel esimest korda peal oli ja metsas jala korralikult kahekorra keeras.
Või siis küsi Juholt, kes Tartus oli oma esimesel ametlikul võistlusel, miks tal kondid nii nõrgad on, et seistes ümber kukkudes lahtise jalaluumurru saab saapa sees.
Korralike kõlvekaitsmeid hakatakse ka alles peale sidemete rebendit otsima. 10 aastat ei juhtu midagi, aga ükskord juhtub..
will111 kirjutas:no ei tea, kui te nii nõrga kondiga olete siis vast oleks parem üldse mitte tsikli selga ronida
krossisaabas on muidugi toredalt massiivne ja jäik ning kaitseb hästi, aga see teeb selle saapa ka raskeks, paindumatuks ja kohmakaks oma suurusega.
mina ei kujuta kuidagi ette, miks paar korda kuus mudas müramise või võsas ukerdamise jaoks peaks olema tarvis omale krossisaapad jalga ajada, aga noh maitse asi.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.