caferacerid ja rotikad ja hipstermobiilid jms värk → Re: caferacerid ja rotikad jms
-
Teema algataja - Postitusi: 1070
- Tsikkel: KTM 890 AdvR
- Tänatud: 40 korda
Re: caferacerid ja rotikad jms
nu sõidu osas vaatab, hetkel ei julgeks midagi lubada. eks pigem pasundab siis, kui olukord selgem.
sril uut kablat vaja, mu oma esialgseks kokkusaamiseks läheb paar õhtut ikka vähemalt.
sel jawa asjal pole miskit viga, osavõttu kül maksta ei viitsiks, samas seal ju retromotot kui sellist ka muude markide näol. eelmine aasta sama ürituse ajal vist käisime vähe sygavamal lätis hetkeks, miskil enduro üritusel. sai mingi 800+ kella peale ühe päevaga.
then again kui jawale minna isegi, siis tuleb mingi hea route välja vaadata, sirgeid teid ma võin taksoga ka sõita. ja mu tagakumm vist tegelt kaheksat sotti küll enam vastu ei peaks see teema ka õhus ja otsimisel.
E: ja Tort - go for it! cut the bitch! ja näita pilti. äkki mul ka siis tuleb see viimane julgus tagasi ja lõikan saba lõplikult lühikeseks. isegi uue sadula materjalid jms pläusti juba ostsin kokku... hetkel tegelt omal ongi suurim loominguline kriis seoses sellega, et wtf oma külgedega teha.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.