Autol akulambi mure :(
-
Teema algataja - Postitusi: 1154
- Tänanud: 66 korda
- Tänatud: 71 korda
Re: Autol akulambi mure :(
Ok ma vaatan mis Melasi poisid räägivad ja siis vaatab edasi. Kus sa muidu ise asud?
Imelik kui lamp korra ei põlenud siis oli testist mida saab armatuurist teha 14,6 V praegu on kuskil 13,5. Seal on denso 104210 3513 Genekas. Sellel on pistik mille on kolm juhet kaks neist jookseb aju juurde hall ja sinine. Punast no ei leia ja kõik. Kui süüde peale keerata siis on las ma nüüd tuletan melde pinasel ei muutu midagi ei ühes ega teises suunas. Keskmisel mista siis on SIG-l on 3,5 V ja FR e. 1 on 13 V. Mul on aeg näpud sealt eemale vist võtta. Kusjuures see härra kes püüdlikult geneka maha võttis ja tagasi pani oli turbo vooliki lahti jätnud ja nüüd ei taha see kinni püsida nii kui gaasi annan tuleb ilusti maha tagasi. Oli üks mure nüüd on teine juures et igav ei hakkaks. Ma ise ei kahtlusta juhtmeid, tundub rohkem kas aju või Gene viga olevat.
Huvitaval kombel vahepeal lükkas roolivõimu tagant paar korda ära. Samas olen lugenud natuke siin netis kommentaare vanematel fordidel olevat see täitsa tavaline viga, et lamp põleb ja auto sõidab ilusti edasi inimesed murravad pead
Ise nikin mitte rahapuuduse vaid huvi pärast. Ja see huvi igale poole sisse vaadata on kummaline asi