Pegaso 650 kütusekulu

Teema algataja
tarmoel
Tänatud: 9 korda

Re: Pegaso 650 kütusekulu

Lugemata postitus Postitas tarmoel »

Paistab, et Pegaso peale pandud Rotax tunduvalt janusem, kui BMW oma (pean silmas 1997-2000.a. karpadega varianti). Netist ja kirjandusest uurides benakulu 6,5-6,7l sajale. Alates 2000+ aastast pritsungiga masinal poolteist liitrit vähem. Sama on rääkinud ka paar sarnase ratta omanikku, kellega suhelnud. Tehnilise poolega (küünal, õhufilter, klapivahed, nõelklapid) on kõik OK. Düüse ei ole välja keerama hakanud- vaevalt, et keegi neid suuremate vastu on vahetanud, pealegi reguleeritakse peadüüside läbilaskvust nõelte asendiga. Käivitamisel segu pigem lahja aga käivitamisel liiguvad bena ja õhk karpas teisi kanaleid pidi kui täiskoormusel. Kui midagi mootori töö juures häirib, siis see, et süüde oleks nagu natuke varajane. Kuna aga süüde on tehasest paigas ja mittereguleeritav, siis on see aga ilmselt minu ettekujutuse vili.
Ega ma selle suure kütusekulu üle eriti ei kurdagi, lihtsalt tundsin huvi millised tähelepanekud teistel omanikel on.

PS. Et looduses on kõik tasakaalus, siis on minu teiste tsiklite benakulu tunduvalt madalam, kui valmistaja ette näinud.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratastest üldiselt”