Soovin leida Tallinnast motikameest kes viiks mu motohirmu → Re: Soovin leida Tallinnast motikameest kes viiks mu motohir
Re: Soovin leida Tallinnast motikameest kes viiks mu motohir
maarit08 kirjutas:Võibolla peaksidki ise sõitu proovima. Proovisin ka seljakott olla, aga lihtsalt ei tundnud ennast turvaliselt.Pidevalt tekkis õel soov juht katapulteeruda ja ise sõitu jätkata. Sõidurõõmust oli siis asi kaugel. Ise sõites on ikka olukord täiesti vastupidine. Pean ennast ikka kõige paremaks juhiks ja kedagi teist pulti ei lase.... ja nii ongi
Jah, hirmu vast ei vii küll mõni sõidutaja, keda sa kohe üldse ei tunne... Pigem tekib suurem hirm...
Ja kui ise juba sõitma oled hakanud, siis tundub see piloot kohe eriti pime ja rumal ja ei oska kohe midagi
Seega ma ka veel väga vähestele tahan seljakotiks minna (kas neile keda ma tean, et rahulikult kulgevad oma chopperiga ja saab lihtsalt kruiisida kuskil või siis neile kellelt mul on midagi õppida ja tähele panna kui sõitmiseks läheb). Mõlemat pidi peab siiski inimest usaldama.
Mart väga lahedad pildid, kas ka võõrad tüdrukud saavad sellist sõitu
Ma hea meelega tahaks korra platsil nõnda teha
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.