Kawasaki ZX900R´99 Strom
Moderaator: Moded
Kawasaki ZX900R´99 Strom
Ostsin ta eile õhtul Jäärja külast, Saarde vallas. Aastast 99, Eestis aastast 2010
Müüa oli muhe sell ja vähemalt esialgu paistab, et kaup on aus.
Rammu on masinal hirmuäratavalt 105KW, arvestades, et tegu on esimese rattaga.
Vahetamist tahab tagumine rehv, samuti oleks vaja üle vaadata esikahvli laager, sest pidurdamisel kerge vibra sees.
Mõni pilt kah:
-
- Tsikkel: SV1000
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 2 korda
Re: Kawasaki ZX900R´99 Strom
See 105 kW pole üldse mingit hirmu väärt, kui asja mõistusega võtta. Esimene või viimane ratas, vahet pole, võimsust ei tule karta vaid ohjeldada.
no kui juht see sama jupats, kes gaasirutskat keeramas, siis võiks ikka natuke aukartust äratada see ratas
Kri§to kirjutas:no kui juht see sama jupats, kes gaasirutskat keeramas, siis võiks ikka natuke aukartust äratada see ratas
Gaasirutska jää ju vähe kaugemale, mis nägemisega on juhtunud, ühes teemas nägid naisel lappi jalgevahel, pead silmaarstile minema, sa oled liikluses päris ohtlik nii halva nägemisega
-
- Tsikkel: American Ironhorse Slammer
- Tänanud: 54 korda
- Tänatud: 20 korda
Strom kirjutas:Vahetamist tahab tagumine rehv, samuti oleks vaja üle vaadata esikahvli laager, sest pidurdamisel kerge vibra sees.
Äkki on ketas kõver hoopis.
Tuono kirjutas:Kri§to kirjutas:no kui juht see sama jupats, kes gaasirutskat keeramas, siis võiks ikka natuke aukartust äratada see ratas
Gaasirutska jää ju vähe kaugemale, mis nägemisega on juhtunud, ühes teemas nägid naisel lappi jalgevahel, pead silmaarstile minema, sa oled liikluses päris ohtlik nii halva nägemisega
Anna andeks Tuono- kuna sinu nimi= margiga mida järgmiseks sooviks endale muredevabalt garaazhi veeretada annan sulle sapised märkused andeks
Mis aga minu silmanägemisega piirdub, siis sinust kvalifitseeritumad doktorid on oma dabroo andnud, et minusugune imbekas võib igapäevaselt tänavaliikluses toimetada.
kristjan128 kirjutas:Strom kirjutas:Vahetamist tahab tagumine rehv, samuti oleks vaja üle vaadata esikahvli laager, sest pidurdamisel kerge vibra sees.
Äkki on ketas kõver hoopis.
Vbolla ka ketas, kuid laager on kindlasti väsinud, selline iseloomulik nõks on sees. Vahetab laagri ära, siis vaatab, kas ketas ka või mitte.
Kri§to kirjutas:no kui juht see sama jupats, kes gaasirutskat keeramas, siis võiks ikka natuke aukartust äratada see ratas
Jupatsiga tegin hoovis ka ühe ringi, sõitjat temast veel ei ole.
Masin aga jah väga terava minekuga- vajab veidi harjumist, sest kogemust üpris vähevõitu.
Kas kusagil gondlite polte ka üksikult?
Eayst leidsin http://www.ebay.co.uk/itm/RED-Alu-WINDS ... 257cd03b4d
Aga kas meil siin Eestis ka keegi müüb?
mina sain paar aastat tagasi motodepoost letist. Ühekaupa ei ole. St tegelikult peaks mul kuskil midagi vedelema, aga ei suuda meenutada praegu.
Sain gondli poldid- tellisin Ebayst.
Vahetasin õli, filtri ja õlitasin õhufiltri, vahetasin pidurivedeliku.
Masin sõidab kenasti.
-
- Tsikkel: kawasaki zx-6r
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 11 korda
Mul oli ka antud ratas esimeseks rattaks. Kahjuks oli siiski liiga suur ja müüki ta aasta pärast läkski. Muidugi edasi liikus küll.
steal kirjutas:Mul oli ka antud ratas esimeseks rattaks. Kahjuks oli siiski liiga suur ja müüki ta aasta pärast läkski. Muidugi edasi liikus küll.
No 183cm. pikkusele on see igatahes väike.
Tuono kirjutas:steal kirjutas:Mul oli ka antud ratas esimeseks rattaks. Kahjuks oli siiski liiga suur ja müüki ta aasta pärast läkski. Muidugi edasi liikus küll.
No 183cm. pikkusele on see igatahes väike.
Ma olen ise 184cm, tsikkel kindlasti väike ei ole, pigem ühinen steali arvamusega.
Tuono, milline tsikkel sinu nägemuses 183cm pikkusele passiks?
Vähe usutav, et sul jalg istub ilust sinna paagi randi alla, sest ise proovisin kasutaja vaigla1 samasugusel tsiklil ja no ei mahtunud.
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Tuuonol on järelikult erakordselt pikad tagajalad
Ise 189 ja saab kenasti sellega tiirutada aga kuidas kõrvalt paistab seda mai tea ...
Sten kirjutas:Tuuonol on järelikult erakordselt pikad tagajalad
![]()
Ise 189 ja saab kenasti sellega tiirutada aga kuidas kõrvalt paistab seda mai tea ...
Ja saabki tiirutada aga jalad ei mahu nii nagu peaks ja mugav oleks. Omal jäi see ratas sellepärast ostmata.
Tegelikult on ju ratta kõrgus muudetav, äkki oli ratast lihtsalt madalamaks lastud.
Ühesõnaga kõrguse üle mina küll ei kurda.
Kas kellelgil on ZX9R-i Owners Manual olemas või viide kus seda leiaks?
Service Manual-i leidsin, kui keegi seda tahab andku märku.
Strom kirjutas:Tegelikult on ju ratta kõrgus muudetav, äkki oli ratast lihtsalt madalamaks lastud.
Ühesõnaga kõrguse üle mina küll ei kurda.
Mis see ratta kõrgus siia puutub, kui jutt käib jala istuvusest paagi randi alla ja jalarauad on ka tal originaalid ehk siis ei ole tõstetud
Sten kirjutas:Tuuonol on järelikult erakordselt pikad tagajalad
Nüüd jõudsin ka mina sellele järeldusele.
Aga aitab nendest jalgadest ja kõrgusest, inimesed on erinevad ja maitsed ning mõõdud erinevad.
Kuidas selle Owners Manual-iga on? On kellelgi?
-
- Kaupmees
- Tsikkel: Kawa/KTM/Honda/Beta
Pidurdades ratas nõksutas, kahtlustasin, et laager läbi, keegi siin pakkus, et kettad kõverad- tegelikult ei olnud kumbki.
Nokitsesin natukene pidurite kallal, selgus, et liikusid vaid valitud pidurisilindrid. Puhastasin silindrid ja voilaa, ratas pidurdab nüüd sujuvalt.
Palju raha kokku hoitud.
Antud ratta esimene omanik eestis olin mina. Sai soetatud UK-st. Väga hea ja ilus ratas, jäin igati rahule! Muretuid kilomeetreid!
No näed, nostlgia missugune.
Vasaku esiamodri peal on see UK kleeps ka ikka veel alles.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.