Maanteeameti sõidueksamid
Re: Maanteeameti sõidueksamid
badandevil kirjutas:Küsimus seoses A-kat täislubade saamise kohta kui eelnevalt on 25kW piiratud load.
Load tehtud 15.august 2011, seega koha saab 2 aastat täis ja oleks vaja linnasõit teha.
Käisin MNT eelmine nädal ja seal seletati, et süsteem avaneb kuu aega enne ehk 15. juulil. Siis saan ennast eksamile hakata kirja panema.
Küsisin, et aga kui ma näiteks kooli kaudu saaks juba juulis eksami teha, mis siis saab. Seletati, et siis saan praeguste lubade pikendamise. Et vaja täitsa need 2 aastat ära sõita kuna on esmased load (vahtraleht).
Selle süsteemi järgi siis ma peaks punkt 15. august eksami edukalt ära tegema. Enne ei saa täis A lube ja kui ära ei tee, siis kas peab piiranguga lube pikendama või lubadeta olema kuni järgmise eksamini.
Kas see tegelikult on ka nii? Kuu aega enne süsteem avaneb, et võin eksamile minna, aga ei tohi eksamile minna...
Esmast luba saab juhiloa vastu vahetada kuu enne esmase loa lõppemist, A2 > A üleminekut saab taotlema hakata siis kui 2 aastat A2 staaži on täis.
fisher kirjutas:Ma helistasin neile paar nädalat tagasi ja nende jutust sain aru nii, et eksami võin ükskõik millal nüüd ära teha, lihtsalt lubasid ennem kätte ei saa, kui kuu ennem aegumist.
vt ülevalt. Enne tingimuste täitumist saab sooritada sõidueksami ainult esmase loa taotlemisel.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.