Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Kasutaja avatar

Nimegakasutaja
Tsikkel: Suzuki BK1300

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas Nimegakasutaja »

elbastardo16 kirjutas:

Minu meelest siin ka ei kiruta neid hukkunud vaid selle olukorra näitel püütakse seletada et ei ole mõtet lennata liikluses. Ja need kes arvavad et võivad end lihaks sõita kuhu tahavad siis see on ka vale, kuna keegi peab seda teie liha nägema ja võib saada ka sellest trauma. Ma usun et enamus inimesi siin ei ole inimest seest poolt näinud ja ma võin kinnitada et suht kole on.

Ma ei suuda aru saada mis sul või teistel ilkujatel ja demagoogitsejatel viga, krt küll müstilised inimesed. Politsei alles uurib õnnetuse asjaolusid ja mingil kaadril täpselt selge kas kihutati ja kui palju kihutati. Liiklusõnnetus oli põhjustatud võltsitud numbrist jne. Kui kaunitar 26.a. tohutu sõidu kogemusega ei tea siis on ka võimalik 10km/h kukkuda ja võimalus surma saada. Ei ole mõtet spekuleerida ja oma ila ajada. Tore lugeda kui kanged sõidu mehed naised ja kuidas ikka liiklusvool kedagi kiirust ületama paneb. Minus soovitus jäta ratas koju ja liikle bussiga kui su hallollus aru sulle ei anna su tegevusest, et sa isegi aru ei saa, et ka sina kiiruse ületaja. Ulme lihtsalt mis kaaderi siia foorumisse tekkinud on nagu preestrid elage mu sõnade mitte minu tegude järgi.

Kui aitab siis olen 33.a. 17.a. ametlikku mootorratta sõidustaaži, 2 aastat ringraja kogemust, ole tootmisjuht ja ühe lapse isa.

Sõida ja ära mölise

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”