Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
-
- Tänanud: 5 korda
- Tänatud: 177 korda
Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
M.T. kirjutas:Aga äkki inimesel on juba kodu? Minul on, mul pole vaja seda liisida. Ja miks tarbimislaen liisingust parem on, äkki selgitad natuke?
Lucky you sellisel juhul. Point oli pigem see, et laenuga on mõtet osta eluks vajalikke asju või midagi, mis lisakäivet tekitab. Telekas või tsikkel pole eluks vajalikud. Eks sõltub inimese käivetest, sinu puhul on võib-olla tõesti kalli motika laenumakse nuusata ja kaob muude kulude-tulude sisse ära. Mina eelistaks osta sellise tsikli, mida ma jaksan kohe osta või võimendada seda pisikese tarbimislaenuga.
Ei ole laen või liising ilma taustsüsteemita kumbki teisest etem. Odava ratta ostuks väikese lisaraha saamiseks on tarbimislaen parem, sest ratas on kohe ostja nimel ja seda on pärast kergem müüa, lisaks on laenu saamine ja asjaajamine kergem ja odavam. Kuna aga intress on krõbedam, siis tutikas ratas maksab ikka liisida.
Kogemusest - mismoodi sa saad peal istudes ja kogemusi mitteomades teada, et sulle ei meeldigi r4 vaid v2?
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.