Soome tsiklimehed

maxiito
Tsikkel: Honda CBR

Re: Soome tsiklimehed

Lugemata postitus Postitas maxiito »

Cigam kirjutas:

LOE!!! Igaks juhuks kolm korda maksiito!!! Neid jutte on veelgi, rekkamees!!!

Re: Õnnetused mootorratastega

PostitusPostitas ardilla de terra » Teisipäev Apr 30, 2013 21:37

Lugesin seda Võru CBR-i lendu tee piirdesse. Need piirded on ikka nii ohtlikud ma ikka iga kord sõidan ja imestan, et all relssi ei ole. Suuremal kiirusel võtab ju jalad käed paremaljuhul käest küljest... Loodan, et tüüp paraneb. Sel aastal ma juba vähemalt 5 ette keeramist kokku lugenud. Ma ise ka ettekeeraja ohver :( paar aastat tagasi suutsin külje vihmaga maha panna kui üks tädi keeras ette. Õnneks ise jäin terveks ja minu ratta ostis keegi ära kindlustuselt. Loodan, et ta on heades kätes.

Nii palju tahan öelda. Et kui teile keeratakse ette, ja te kukute. (pidurdate esiratta eest ära või midagi.) Ja ei satu kokku ette keerajaga, siis nimetatakse seda kontaktivabaks avariiks. Tasub sõiduki number meelde jätta ja kohe kutsuda Politsei. Sellisel juhul saab kindlustuselt ilusti hüvitist sõidukile ja kogu varustusele mis kannatada saab. (Loodetavasti muidugi, jääb tervis kätte).

Olge ettevaatlikud ja kasutage turvavarustust isegi palava ilmaga :)
ardilla de terra

sa vist ei saanud hästi aru,millest varem siin see teema oli.
antud tekstist ei lugenud ma küll välja,et veoautodega tegemist oleks olnud kui see tädi just veoauto roolis ei olnud.ja kas siis veoautojuhid on süüdi nendes tee piiretes?kahtlen.
ja arvan siiski et rohkem juhtub õnnetusi mootorratas+sõiduauto,mitte mootorratas+veoauto,aga kui sul on näidata vastupidist statistikat,siis olen nõus oma sõnad tagasi võtma.
ja veel niipalju,et kui sõiduautot ehk oskab igaüks juhtida (tänavapilti vaadates,siis sügavalt kahtlen selles) siis veoauto rooli ikka igaüks ei sobi!!!

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”