Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

reimps

Re: Õnnetused mootorratastega

Lugemata postitus Postitas reimps »

maruliis kirjutas:

Ja miks sul "Tegija kannab kiivrit" kirjas on :mrgreen:

10 punkti (lol)

Ehk aitab sellest mõttetust vaidlemisest? Seisukohad on ägedad, aga kui oponent on kah jäärapäine (võ rumal, mine võta kinni), siis pole vast mõtet internetiruumi rohkem raisata? (Veidike on siin aru ka saada, kes tundis kadunukseid, kes mitte - sellest ka see jube isiklikultvõtmine, tundub mulle.)

Kasutaja avatar

Maruliis
Tsikkel: Kawasaki kx250f

Lugemata postitus Postitas Maruliis »

reimps kirjutas:
maruliis kirjutas:

Ja miks sul "Tegija kannab kiivrit" kirjas on :mrgreen:

10 punkti (lol)

Ehk aitab sellest mõttetust vaidlemisest? Seisukohad on ägedad, aga kui oponent on kah jäärapäine (võ rumal, mine võta kinni), siis pole vast mõtet internetiruumi rohkem raisata? (Veidike on siin aru ka saada, kes tundis kadunukseid, kes mitte - sellest ka see jube isiklikultvõtmine, tundub mulle.)

Vb on vara veel eeldada et kadunukese tuttavad seda asja kainelt suudavad analüüsida... ja samas ollakse arvatavasti samasuguste liiklemiskommetega nagu kadunuke... seega isiklikult mitte võtta on ka hiljem keeruline...

Aga Yebra'le +1...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis
Kasutaja avatar

Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

Kui selle õnnetuse põhjused kunagi peaks selguma siis ma tahaks neid küll teada. Nagu öeldakse siis vigadest õpitakse. Ja sellistest ränkadest vigadest peaks eriti õppima, emotsioonivabalt.

Kasutaja avatar

ishijupp
Tsikkel: BMW R1150R , K-650
Tänanud: 11 korda
Tänatud: 8 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas ishijupp »

Ei taha targutada, aga ehk tasub siiski teemat arutada, ilma liigselt solvumata ja võimalikult väheste emotsioonidega? Ehk aitab kellegil ellu jääda ja mõni eelmisel lehel leiduva kurva pildiga sarnane pilt jääb postitamata? Ja quit the bullshit- selline õnnetus ei ole kunagi "oma asi mida ma oma eluga teen"- siiapoole jäävad lapsed, vanemad, vennad-õed.
+1 Yerba

Kasutaja avatar

vincent
Tsikkel: Varadero XL 1000 V

Lugemata postitus Postitas vincent »

Yerba sõnades peitub iva. Asjadel kipub mitu otsa olema . Plusse ei paneks.

Riga 13 - Riga 22 - K 175A - IZ 56 - MT 11 - XL 600V - XL 1000V
56915288 Tiit.
Kasutaja avatar

villy
Tsikkel: KTM690, TM300
Tänanud: 193 korda
Tänatud: 119 korda

Lugemata postitus Postitas villy »

Ma usun, et ei ole ikka päris nii, et ise sõidan, ise suren, enda asi. Keegi ei tohiks kommenteerida.

Sellise suhtumine on ok. Ringrajal ehk? Aga seda mitte liikluses koos teistega.

Eriti veel olles lapsevanem.

Ei hakka spekuleerima.

Lastest on kahju.

Illustreerivad pildid :

Pilt

Pilt

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Yerba ja Tõnis ma olen teie poolt. Ma olen vaevu 30 ja mul on kaks last. Tore tüdruk ja pisike poiss.

Kui mu sõber ennast puusse sõitis siis kulus mul aastaid aru saada sellest, et ta ise oli süüdi. Ma arvan siiamaani, et ta on tore kutt ja ta elab minu ja mu sõprade südames.

Aga tõde on see, et autos oli veel kolm kaasliilejat ala 18-22 aastased noored neiud kes õnneks jäid ellu. Noormees ületas kiirust suud räägivad, et oli tarvitanud alkoholi. Alguses kohe ei tahtnud kuidagi seda uskuda no ei tahtnud ja kõik, küll me rääkisime purunenud rehvist jne jne jne. Aga tõde oli see, et ta oli auto nimodi segamini sõitnud linnas, et kiirus pidi olema ikka väga korralik.

Teine õnnetus mis juhtus juhtus minu sugulase isaga. Ta oli siis 13 aastane tüdruk kui ta isast kes kulges koju, sõitis purjus veoka juht temast üle. Vanaema näitas mulle pilte matustelt ja selle mehe pilte enne õnnetust kus oli ta elurõõmus.

Mõlemal juhul oli tulemus kui kirst lahti tehti frankenseteinid. Ma ei tundnud oma sõpra ära see kes kirstus oli ei olnud üldse tema.

Mõlema õnnetuse olid põhjustanud inimesed kes natuke rohkem endale lubasid. Üks lubamine sai saatuslikuks endale (tagajärgedest ma ei räägi sugulaste psüh. traumad. ema kes toodi matustele kirstu juurde rahustite najal, kes ei seisnud püsti ja kes nuttis isegi siis kui pisaraid lihtsalt ei olnud). Teisel juhul minu sugulane kaotas isa. Pikad kohtu protsessid jne jne jne. kusjuures kuna tegevus mu sugulasega toimus venemaal siis seal osteti kõik ära ja see joodik juht kõnnib siia maani vabalt vabaduses edasi.

Selle konkreetse õnnetuses osalejaid ma otseselt ei tundnud, küll aga Eesti on ni pisike, et mu tuttavad tundsid.

Iroonia saatsusel mees kelle rataste alla naad sattusid on DINAMO motoklubi vana ja ka teda tunnevad tuttavad ta oli seal üks vaimseid tegelasi kui ei eksi. Ega ta seda väga rahulikult vist ka üle ei ela.

Mis on kogu mu jutu moraal. Ma siin loen kogu seda Sõida kiiresti ja sure noorelt juttu ja mul hakkab hirm oma laste ja lähedaste pärast...

Tuletan teile meelde, et mootrorratas ei põrka kokku autoga vaid sõidab salongi sisse kiirusel nii üle 70kmh!

Kui te lubate natuke rohkem endale, siis palun mõelge kelle arvelt te seda natuke lubate.

Kõik kes, tulevad ütlema et, tegu oli õige minge rääkige seda kangelase juttu nende lastele nii umbes viie aasta pärast vaadake sügavalt silma ja öelge kui lahe on endale natuke rohkem lubada.

Ringraja võtted ei sobi tavaliiklusesse! Ja see on fakt. Ja see Mendi jutt mul on nii mõnigi sõber tööl kiirabis politseis ja päästeametis. Mõni neist käis ka seal väljakutsel. Ja loodan, et teil ei tule sellist juhust kus te peate neile silma vaatama selle pärast, et lubasite endale natuke rohkem, kus agonaalses hingamises vaatate neile otsa ja saate nende silmist aru, et see METNT tahab sind väga aidata aga sinu eluga mitte kokkusobivad vigastused on nii suured, et aidata on hilja. Aga kui tore on, et sai natuke rohkem endale lubatud.

Vuuuh sorry mehed natuke kees üle...

Ka mina ei ole nunn ja olen endale lubanud nii mõndagi.aga see kõik on jäänud mõistuse piiridesse ja ma tänan jumalat, et kõik jäi piiridesse... Ja tegelt tuleks algatada viisakate tsiklimeeste ühing. Ning tuleb teha shokikoolitusi ja tuleb propageerida korralikku liiklemist ja viisakat suhtumist kaasliiklejatesse. Autokoolis on vaja näidata rohkem verd ja lahtist luud. A sorry paljudel kes ennast tsiklimeheks loevad pole isegi lube.

Elu on lühike. Võrreldes paljude protsessidega on inimese elu ikka väga lühike ja seda veel lühendada endale või kellegile on ikka väga vale.

Leena

Lugemata postitus Postitas Leena »

Kuulge, äkki paneks punkti Toomase ja Heleni teemale? Usun, et suurem osa kasutajaid on seda konkreetset õnnetust läbi ja lõhki analüüsinud ning enda jaoks järeldused teinud. Täpseid asjaolusid me niikuinii praegu ei tea ja kõikvõimalikud oletused on ju läbi arutatud.

krt, targutan ainult nii palju veel: iga kord kui sõitma lähete või liikluses "ülbeks" muutute, meenutage endale, et ON keegi kes teid koju ootab, olgu see siis ema, isa, neine, mees või laps kelle eest vastutate, kes teid vajab ja kes ei tohiks veel sellist kaotusvalu tunda mida põhjustada võite.

susla
Tsikkel: Back to Honda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas susla »

Vaadakae te kõik kirikuõpetajad ja +1-d, kes te kärbeste õiguse eest võitlete, et pastorid on need kõige suuremad lastepilastajad.
Esiteks kes ütles et kiirus oli suurem? Kes ütles et liikluseeskirju rikkus? Kes ütles et sõiduvõtted olid valed? Kes ütles et enda süü läbi õnnetus juhtus?
Te kõik targutajad, kellele peaks kunagi lennukist allakukkuv külmunud s**t pähe sadama, siis ma võtan teema üles ja hakkan rääkima teemal. . . miks kõnniti tänaval ilma kiivrita ja et korralikud inimesed istuvad kodus jne jne jne.
Jobud olete ja selleks jäätegi! Palju õnne.

Kasutaja avatar

mella
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas mella »

Jätsid lisamata: "kes ütles, et number oli võltsitud?"
Kes vähegi tsikliga sõitnud on, saab aru, et legaalsel kiirusel see asi ei juhtunud.
Yerbale +1, avalik liiklus ei ole kõvatamise koht. Olgu nad nii toredad ja rõõmsameelsed kui tahes.

susla kirjutas:

kes ütles et kiirus oli suurem? Kes ütles et liikluseeskirju rikkus? Kes ütles et sõiduvõtted olid valed? Kes ütles et enda süü läbi õnnetus juhtus? ..

Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

susla kirjutas:

Vaadakae te kõik kirikuõpetajad ja +1-d, kes te kärbeste õiguse eest võitlete, et pastorid on need kõige suuremad lastepilastajad.
Esiteks kes ütles et kiirus oli suurem? Kes ütles et liikluseeskirju rikkus? Kes ütles et sõiduvõtted olid valed? Kes ütles et enda süü läbi õnnetus juhtus?
Te kõik targutajad, kellele peaks kunagi lennukist allakukkuv külmunud s*** pähe sadama, siis ma võtan teema üles ja hakkan rääkima teemal. . . miks kõnniti tänaval ilma kiivrita ja et korralikud inimesed istuvad kodus jne jne jne.

Teema on mõtteviisis ja laiemalt selles, mis toimub liikluses.
Mida mõtleb inimene, kes istub tsikli selga, millel puudub luba osaleda liikluses? Mida mõtleb inimene, kes istub tsikliselga mentaliteediga, et "enam ma Politsei ees ei peatu"? Mis tulemus sellel üldse olla saab? Kui Tallinnas Kristiine ristmikul oleks vilkur taha tulnud, mis sündmuste jada oleks järgnenud? Oleks matsu pannud mõnes rahvarohkes bussipeatuses? Ei saa nii hoolimatult käituda. Ma saan aru, kui mõni 18a pubekas või lihtsalt imelik, loe ilgekepp, ei saa asjadest aru, aga täiskasvanud inimene? Lapsevanem? Rinka on olemas, kiirendusvõistlused tulemas, palun, tulge osalema, sõitke lolliks ennast, aga jätke tänavad rahule.

Yerbale +1. Ka ise olin shokis aga vaadates nüüd, mis pasarahe on maha jäänud juhtunust kas või hukkunu tööjuures,, no ma ei tea, rääkimata lähedaste elust.

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)
Kasutaja avatar

Maruliis

justcraizy kirjutas:
susla kirjutas:

Te kõik targutajad, kellele peaks kunagi lennukist allakukkuv külmunud s*** pähe sadama, siis ma võtan teema üles ja hakkan rääkima teemal. . . miks kõnniti tänaval ilma kiivrita ja et korralikud inimesed istuvad kodus jne jne jne.

Teema on mõtteviisis ja laiemalt selles, mis toimub liikluses.
Mida mõtleb inimene, kes istub tsikli selga, millel puudub luba osaleda liikluses? Mida mõtleb inimene, kes istub tsikliselga mentaliteediga, et "enam ma Politsei ees ei peatu"? Mis tulemus sellel üldse olla saab? Kui Tallinnas Kristiine ristmikul oleks vilkur taha tulnud, mis sündmuste jada oleks järgnenud? Oleks matsu pannud mõnes rahvarohkes bussipeatuses? Ei saa nii hoolimatult käituda. Ma saan aru, kui mõni 18a pubekas või lihtsalt imelik, loe ilgekepp, ei saa asjadest aru, aga täiskasvanud inimene? Lapsevanem? Rinka on olemas, kiirendusvõistlused tulemas, palun, tulge osalema, sõitke lolliks ennast, aga jätke tänavad rahule.

Yerbale +1. Ka ise olin shokis aga vaadates nüüd, mis pasarahe on maha jäänud juhtunust kas või hukkunu tööjuures,, no ma ei tea, rääkimata lähedaste elust.

Aga sellise mentaliteediga on veel päris paljusid elavate kirjas (nagu siit teemast näha) ja nendega peaks küll keegi midagi peale hakkama... Ja too inimene oli ka ise ju tegev ringrajal? Vähemalt nii sai uudistest aru... Seega maine missugune niigi näruselt edenevale alale.

Peale selliseid uudiseid pole ime, et suur osa liiklejateks kõiki bikereid hälvikutest enesetaputerroristideks peavad...

real agraarbaikerbeib - see on siis maakast mootorratast omav tütarlaps, kellel on suu mmm-i asemel õlut täis
Kasutaja avatar

justcraizy

Lugemata postitus Postitas justcraizy »

28, kaks last, abielus, elan Kakumäel ja töötan valdkonna juhina IT sektoris. Vajad veel midagi?

zx6r(04)->zx6r(06)->zx10r(08)-> cbr600rr(07)

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

29 Kaks last elan Mustamäel ja töötan ka IT-s ja vean projekte :) Lisan, et olen ka abielus

senaator

Lugemata postitus Postitas senaator »

Hukkunutest on kahju, aga

kui sõita üle kiiruse piirangu, sõltuvalt kohas siis kas 30,50,70,90,100 või 110 siis ollakse enda surmas ainult ja ainult ise süüdi.

Antud õnnetusjuhtumi puhul polnud kindlasti tegu liikluspiirangu järgi sõitmisega.

What you reap is what you get.

Viimati muutis senaator, 13 Juun 2013, 22:21, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Kõvaks meheks ma end ei pea. Küll aga piisavalt õiglaseks, et välja öelda seda, mida mõnikord tahan ja on vaja öelda.
36 aastat vana. 3 last. elan Tallinna lähistel. IT valdkond.
Kui sellest on abi, siis on hea. Eelmisi postitusi vaadates tundub, et IT inimesed on alalhoidlikumad-ettenägelikumad?

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Ka siin foorumis on liiga palju lapsikult lahmivaid kommentaatoreid.

Aga noh, erinevus pidavat rikastama.

Kui delfis on miski uudis stiilis "purjus juht p6hjustas kahe inimese surma," siis on sellist tegevust hukkam6istvatel kommentaaridel paljude poolthäälte k6rval tihtilugu ka mitmeid negatiivseid "hindamisi."

Noh, vaadates siinseidki, kes arvavad "Paljud teevad nii, ise kihutad ka, miks mina ei v6i!?" ja "Kihutad, teed avarii, oma viga, pole teiste mure," siis jah, suht masendavalt vähe on antud m6nele inimloomale m6tlemisv6imet.

Kasutaja avatar

Pihelgas
Mode
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Pihelgas »

lp. kommentaatorid, kas te tõesti arvate, et teie faking eksperdi arvamus loeb midagi hukkunude lähedastelele? kui sul on kolm last siis tegele nendega, mitte ära õpeta ülejäänutele, kuidas ellu jääda. ka sul on luukered kapis, lepi sellega. foorum on mugav koht targutamiseks, matustelt oleks teid selle jutuga teise hauda pekstud. arvestage, et teie enda surm tsikliavarii järgselt tekitab samasuguseid spekulatsioone, soovin teile wifi levi sinna, et end õigustada.

zx12r

Re: Tänav ongi päriselt ringrada! On ikka või?!!

Lugemata postitus Postitas zx12r »

Pihelgas kirjutas:

lp. kommentaatorid, kas te tõesti arvate, et teie faking eksperdi arvamus loeb midagi hukkunude lähedastelele? kui sul on kolm last siis tegele nendega, mitte ära õpeta ülejäänutele, kuidas ellu jääda. ka sul on luukered kapis, lepi sellega. foorum on mugav koht targutamiseks, matustelt oleks teid selle jutuga teise hauda pekstud. arvestage, et teie enda surm tsikliavarii järgselt tekitab samasuguseid spekulatsioone, soovin teile wifi levi sinna, et end õigustada.

1) miks peaks kommentaatorid arvama/taotlema, et nende faking eksperdi arvamus hukkunute lähedastele korda läheb/läheks?
2) paljud pereinimesed tegelevad teiste inimeste õpetamisega, kuidas ellu jääda. Selle jaoks on ka palju erinevaid ametikoole, elukutseid.
3) enda luukerede olemasolu kapis ei tundu hetkel selle õnnetusega kuidagi seotud olema.
4) foorum on mugav koht, matustel olekski ju sellise jutu ajamine äärmiselt ebasünnis?
5) ei pea arvestama, et enda surm avariijärgselt tekitab samasuguseid spekulatsioone, kui põhjuseks on politsei eest 300 km/h ära kihutamine, purjus sõidukijuhi alla äämine, joobesseisundis sõiduki juhtimine jne jne.

Arvan mina.

Teiste vigadest on mõistlikum õppida kui enda omadest. Nt. peale paljusid kirjeldatud juhtumeid, kus pimedas on suurel kiirusel saadud kokku metsloomadega või muude takistustega teel, olen raiunud omale pähe, et pimedas ei kihuta ja kõik. Väikesemal kiirusel ehk väikesemad kahjustused...

Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Pihelgas kirjutas:

Lugupeetud mode.
Ma arvan tõesti, et minu faking eksperdi arvamus ei loe lähedastele. Ja nagu näha, siis ei loe ka mitmetele siinsetele arvamus, et tasa ja targu ja võltsimata numbrimärgi all sõitmine on parem kui võltsitud numbrimärgi all - mm, kiiresti sõitmine? Mis siis üldse loeb? Kas peab nüüd aru saama sellest nii, et sigadusi liikluses teha on igati hea ja sünnis ning foorumi järelvaatajad moded ( hea küll, üks neist ) toetab sellist teguviisi ja eluviisi?
Kolme lapsega tegelen piisavalt. Ülejäänute kõigiga tegeleda ei jõua. Aga tahaks. Et noored ei sureks noorena.
Väga tõenäoliselt ma ei sure tsikliavarii tagajärjel ( saan lausest nii aru, et see on nüüd mulle soovituslik surm siin ). Suren küll ühel päeval, aga loodetavasti teistmoodi. Võimalik, et valusamal ja piinavamal viisil. Aga vähemalt vanemana kui ma praegu olen.
Mis selle foorumi mõte siis üldse on, kui siin mitte arvamust avaldada ning proovida inimesi vähe rohkem ette mõtlema panna ( targutada, nagu seda nimetad )?
Olge mõistlikud, tehke vahet tagantjärele targutamisel ning sellel osal, mis proovib panna järgmisi rattureid ette mõtlema ning mitte end niimoodi hukka saatma...

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

oxide
Tsikkel: rsv4
Tänatud: 6 korda

Lugemata postitus Postitas oxide »

kuulge seltsimehed,äkki nüüd aitab.Nad on läinud.

Kasutaja avatar

smtasku
Tsikkel: Tracer 7GT
Tänanud: 10 korda
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas smtasku »

Eksperdi arvamused eksperdiarvamusteks. Aga see kas sa sõidad ennast surnuks või või sõidad kellegi teise, puudutab ikka palju laiemat kogukonda. Paljudele see aga ei jõua mitte kuidagi kohale, eelkõige mõnele noorele nolgile. See, et mul on staaži 28 aastat, ei tee minust veel head sõitjat. Kuid õiguse moraali lugeda annab see küll.
Ettepanek modedele see teema lukku panna ja jätkata arutelu kuskil hälvikute rubriigis. Kaastunne Toomase ja Heleni lastele ja lähedastele.
Kui soovite, siis 44a + 3 last + IT andmeside

Põetud ja kroonilised haigused- Riga 16, Jawa 350/634-7, Iž 56, Honda VT600, Honda CB600F, Honda VTX1800, Yamaha Tracer 7GT

kaiman
Tänanud: 48 korda
Tänatud: 17 korda

Lugemata postitus Postitas kaiman »

Minul on väga kahjü nendest lastest ja naistest, kelle isa-abikaasa veedab nii paljü aega kuskil foorumis, ja õpetab tsiklirahvale kuidas tuleb sõita ja elada (crash)
uups : 69-2 last +vanaisa,amet karjak-traktorist

Viimati muutis kaiman, 14 Juun 2013, 00:32, muudetud 1 kord kokku.

VR
Tänatud: 2 korda

Lugemata postitus Postitas VR »

Esmalt, et mõnede kurvastuseks olen ühte meelt Yerba arvamusega reeglite järgimise kohta avalikel teedel (postitusi lugedes tekib tunne, et äkki see tuleb vanusest - andmed samad, mis Yerbal vaid tööks on teine valdkond ja lapsi enam).
Ei taha vist keegi koguda kuulsust teles vale numbrimärki näidates (seda saavad näha ka lapsed aastaid hiljem). On 99% tõenäeoline, et eksperdid teevad kindlaks, mis oli kiirus enne... Samas on vist tunnistajad juba siingi sõna saatnud või saanud...
Minu meelest oli kuskil juba mac'i poolt punane joon selle mootorrattaõnnetuse kajastamisel tõmmatud.
Vahepealse jura võiks ära kustutada.

Ei tea, kas selle õnnetuse või muu pärast, aga ....... Vist on vahepeal poolteist nädalat "teemakohaste" uudisteta olnud. Nii võikski jääda.
Aga peamine - mõelgem enne .... , pärast töötab kommetaarium.

art30 kirjutas:

No nää juba pubekatelt tulevad privaat sõnumid
Saadetud: Neljapäev Juun 13, 2013 22:02
Kellelt: Tuono
Kellele: art30
Pealkiri: Õnnetused mootorratastega
Sa ***e peale +1 muud ei oskagi

Vist on Helsinki's õlleõhtu!
Selliste pärast kustutasin kunagi ühest nooremate foorumist enda postid ja konto. Ei luba lastel ka külastada :-)

iRide
Tsikkel: Kawasaki ZZR600E/94
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas iRide »

Pihelgas kirjutas:

Hr. Pihelgas. Vaadates Teie eelnevaid sõnavõtte- kas sellest peab nii aru saama, et kui minna hukkunute matustele jutuga "Nii lahe, et tüübid kihutasid! Õudsalt nunnu, et nad nüüd kastis on, ei ole kellegi teise asi, raisk!" - et siis võetaks mind seal seltskonnas avasüli vastu või? (Või miks üldse peaks hukkunute matustele mingit veidrat juttu ajama minema - ei saa Teie mõttest aru). Jutt käib ikkagi sellest, et tänaval hullu panna ja teisi liiklejaid sellega ohtu seada - sellele nagu puudub õigustus. Igati foorumikohane teema.
Kui tahad ennast tingimata surnuks sõita - no ei ole tõesti minu asi. Aga tee seda üksi, ringrajal.

38/ kaks last / avalik sektor (IT)

Kasutaja avatar

Erkki
Tsikkel: Aprilia RSV 1000 R

Lugemata postitus Postitas Erkki »

36, kaks last, kokk-kondiiter-keevitaja . Teen ettepaneku bikeri foorumis sellise asja kohustuslikuks muutmise kõikide kasutajate signatuuris! ....põhimõtteliselt ainuke mõistlik asi selles teemas.
Seda s*tta on siin nämmutatud lugematu arv lehekülgi aga reaalsus on see et MITTE MU**igi EI MUUTU ja mitte midagi sellest palli veeretamisest üksteise kapsaaeda kasu ei ole kuniks inimesed ise endale selgeks ei tee mis on reaalselt õige ja mis on vale.

Pehmeid kukkumisi rsk, need ei hüüa tulles :bsmile:

Kasutaja avatar

Maruliis

Erkki kirjutas:

36, kaks last, kokk-kondiiter-keevitaja . Teen ettepaneku bikeri foorumis sellise asja kohustuslikuks muutmise kõikide kasutajate signatuuris! ....põhimõtteliselt ainuke mõistlik asi selles teemas.
Seda s*tta on siin nämmutatud lugematu arv lehekülgi aga reaalsus on see et MITTE MU**igi EI MUUTU ja mitte midagi sellest palli veeretamisest üksteise kapsaaeda kasu ei ole kuniks inimesed ise endale selgeks ei tee mis on reaalselt õige ja mis on vale.

Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb nl alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...

Kasutaja avatar

Maruliis

maruliis kirjutas:
Erkki kirjutas:

Miks ei muutu, kui su sõber on selline "idioot" siis vaid üks kõne ja ta saab oma õppetunni enne kui end surnuks sõidab... ehk siis kõik on meie endi kätes... mina olen oma sõpradele 110 helistanud kui nad on arvanud et joobes peaga on äge sõitma minna (mul on suht ükskõik mida nad sel hetkel minust arvavad ja ma tean et 20 aastat hiljem vb neil alles koidab et ma käitusin õigesti), ja ma arvan et ka mingile ilgemale "rinakmehele" ilma mingi süümekata saadaks politsei kaela, jah kui tal just ei ole hea tuttav seal ametis, siis on keerulisem... ehk siis ignorantsus on see mis laseb idiootidel võimutseda...

Kasutaja avatar

Psaiko
Tsikkel: R1
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Psaiko »

Olen kramplikult terve aja vait olnud sest see neetud hetk röövis mult sõbra-puhas kaotusvalu! Ma ei tulegi siia teguviisi õigustama (number oli tõesti ümber tehtud ja ilmselt oli eesmärk anonüüme kihutamine). Suudan isegi välja mõleda, kelle mahitusel selline asi teoks sai ja ka see heade kurvidega teedele paugutama minemine. Kuna Tom oli inimene, kes lihtsalt ei suutnud, kellegi tungivatele-nõudlikele "heatahtlikele" soovitustele "Ei" öelda siis oleme me sõpradega olukorras kus, meie keskel on tühimik- millega leppimine võtab üksjagu aega.

Mul on lihtsalt kõrini sellest tarkade ja moraalijüngrite kisakoorist, kui viksid ja viisakad need "oma naba imeltejad"on! Kui isegi on midagi öelda, siis puhtalt sellepärast, et see midagi ei muuda olge vait. Targutamine on sama mis tänitamine ja sellega asju ei muuda!

Kasutajale Yerba, kes selle teema käsitlemisel on tõsine tõekuulutaja ning paljudele mentor. Ilmselt on see inimlik, et me "valetame" ennast ilusamaks ja paremaks kui me tegelikult oleme. Pimedas, kui keegi ei näe kipume ikka tegema asju, mida keegi peab taunimisväärseks. Seda teed ka Sina!!! Siin teemas esitled ennast kui tohutult eeskujulikku tsikliga liiklejat, kas sa seda ikka oled!?
Üks juhtum minu elu lähiminevikust: Liigeldes peateel on üks teeots, kus pidevalt (eriti tipptunni ajal) ootab terve rivi autosid, et teha vasakpööret. Lähendes sellele väljasõidule näen kuidas vasakpööret ootavate autodest vasakult poolt vilksatab pilkupüüdev valge kiiver mis püüdleb esimeseks sõidukiks. Enne peateega ristumist (seal on üpris hea nähtavus mõlemale poole) märgatav hoo vähendamine ja julgelt vasakpööre (tunnistan, et ise teeks samamoodi) ja täpselt minule ette, valge paagi ja sabaga mingi püstisema isteasendiga tsikkel, mille seljas musta nahaga, üllatsulikult kogukas meesisend (kuna olen ka ise kogukas siis üllatun iga kord, et veel üks minusugune). Selle tubli "siin foorumis kirjutatakse neist palju teemas Hälvik- Mootorratturid" huljuri päästis see, et ma suutsin reageerida. Vb keegi teine tunneks ennast kirjeldatud situatsioonist ära kui iseennast aga kuna mul on perverssne detailimälu siis mina tundsin ära ühe siin teemas sõna võtva eeskujuliku vagatseja!

justcraizy- "Rinka on olemas, kiirendusvõistlused tulemas, palun, tulge osalema, sõitke lolliks ennast, aga jätke tänavad rahule. Yerbale +1" minu teada käisid ka sina nendega koos sõitmas. Oled kindel, et mitte kordagi ühtegi normi ei rikkunud?

Tom oli meie sõber, enamike siinsete jaoks mitte keegi! Me kaitseme teda lõpuni nende ülekohtuste mitte midagi andvate lahmivate kommentaaride eest!

Suudate sellega leppida, et see mõtetu pasandamine ei anna kellelegi midagi, kui vaid et igaüks saab olla kellesti see "kõige õigem"? Suudate vastu panna tohutule soovile midagigi kirjutada mis sellest, et pole midagi asjalikku öelda ja jätta see tegemata?

Viimati muutis Psaiko, 14 Juun 2013, 02:03, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

Maruliis

Ei ole mees, naine, 26, lapsi pole ja vist ei sünnita ka... amet, põllumajandustootjast spetsialist ja taskuraha teenin IT valdkonnas...

Aga nagu aru saada, siis ammu teada tuntud teema kihutajatest ja nende ägedatest numbrituuningutest on saanud reaalse tagajärje ja nüüd me sel teemal ei räägi sest see tagajärg on nii "VALUS" mingitele tegelastele?

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”