Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks
Tort kirjutas:Vahet pole kust piim poodi tuleb, peaasi et tuleb. Ei maksa lihtsalt kandidaadile muljet jätta, et kasutatud rattad lagunevad lausa nii palju, et peab kohe oma mugavuse ja kindla meele tarvis tutika liisima. Kui raha palju oleks, siis poleks seda teemat ka ilmselt siin. Üleüldse võiks esimese tsikli niikuinii kasutatuna osta, kuna umbes poole aasta pärast on nagunii selgunud, et tegelikult on üldse muud ratast vaja.
Ole hea ja loe mu tekst veel kord läbi, ehk siis saad aru ka midagi. Kui ei saa, siis pole mõtet edasi diskuteerida.
Ma tõin välja plusse ja miinuseid mõlemalt poolelt ning lõpuks selle, miks mina sellise otsuse tegin. See millise otsue teeb antud teema algataja, sõltub juba tema vajadustest ja võimalustest.
Millisele faktile tuginedes sa väidad, et poole aasta pärast on muud ratast vaja? Kui oled omad soovid korralikult läbi mõelnud, siis ei ole. Mina tean mida ma tahan ja milleks seda kasutan, 6 pärast ei ole ma seisukohal, et nüüd tahaks chopperit või baiki. Ei taha. Loomulikult kui oled teismeline pubekas, siis võib juhtuda, et sa ei tea mida sa tahad.
Ei maksa siin raiuda, et ainuõige otsus on osta kasutatud ratas. Ei ole! Samuti pole ainuõige osta uus. Igaüks ostab selle mida ta ise lõpuks õigeks peab. Ma üritasin välja tuua asju millele peaks otsust tehes mõtlema.
justcraizy kirjutas:Liising vs kasutatud otse välja.
Löö excel lahti ja kopeeri endale maksegraafik ja löö kokku palju sa maksad 4-5a peale puhtalt intresse + kasko.
Kõigil liisingutel pole kasko kohustuslik.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.