Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 163 korda
Tänatud: 355 korda

Re: Tsikkel ainsaks sõiduvahendiks

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Tort kirjutas:

Ega need suvalised "võta üks ja viska teist" tänavarattad krossikad pole, et igapäevaselt remontima peab. Kohe nii hullusti lagunevad, et ODAVAM on uus LIISIDA? :D Eks jah, eestlaste asi. Telekas ka liisarisse ikka, kuidas siis muidu...

Ära rebi kontekstist välja. Ma pole öelnud, et odavam on liisida, kust sa seda lugesid?
Uue ratta puhul on ootamatud väljaminekud suht välistatud, juhul kui ise risu ei pane või miskit pekki ei keera. Liisingmakse puhul on teada, palju mul rattale igakuiselt kulub. Kasutatud ratta puhul on võimalus ootamatusteks suurem, pole ma öelnud et lagunevad sama kiiresti nagu Tallinna tänavad. Mulle on aeg kallis, kui tahan sõitma minna, siis lähen. Ei soovi selle asemel ratast putitada, kasutan seda aega parem kas pere või teiste hobide jaoks. Töö kõrvalt vaba aega niigi vähe, seega tõesti aeg on kallis ja kokkuvõttes võib isegi öelda, et minu jaoks on uue ratta liising soodsam kui kasutatud ratta võimaliku remondi peale kulunud aeg.
Teleka ja tsikli võrdlus on siin küll kohatu. Kui sul juba teleka ostmiseks raha pole, siis ära tsiklit küll soeta, eksju.
Kui nüüd liising või mitte liising kõrvale jätta ja keskenduda lihtsalt küsimusele kas UUS või VANA, siis küsiks vastu: "Kus k..di kohast need kasutatud rattad siis sinu arust peaks turule tekkima kui keegi üldse uusi ei ostaks? Otse tehasest tuleks w?" (togi)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Mootorratta load, liiklus, motokoolitus ja sõit”