Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
Re: Soome tsiklimehed
maxiito kirjutas:rattaga ongi ohtlikum sõita kui autoga,ega midagi teha ei ole.
aga ei saa ka öelda,et midagi sellist nimelt tehakse,sest nagu ma eelnevalt kirjutasin,võis seal põhjuseid mitmeid olla.
No siit moraal - ratturid! Köik rekkad on eluohtlikud! Nad vöivad teha manöövreid suunda näitamata ja Teie elu ohtu seades lihtsalt ette keerata, kuna neil läheb kiiruse uuesti yles saamiseks liiga kaua aega!
Cigam kirjutas:maxiito kirjutas:rattaga ongi ohtlikum sõita kui autoga,ega midagi teha ei ole.
aga ei saa ka öelda,et midagi sellist nimelt tehakse,sest nagu ma eelnevalt kirjutasin,võis seal põhjuseid mitmeid olla.No siit moraal - ratturid! Köik rekkad on eluohtlikud! Nad vöivad teha manöövreid suunda näitamata ja Teie elu ohtu seades lihtsalt ette keerata, kuna neil läheb kiiruse uuesti yles saamiseks liiga kaua aega!
kui sa nüüd sellist asja väidad,siis ole nii hea ja too välja ka võrdlus,kummas kombinatsioonis juhtub rohkem õnnetusi: veoauto ja ratas või sõiduauto ja ratas?
Pange puid alla veel
sry,täna ei ole aega enam,peab tööle ära minema ja ehk õnnestub taas mõnda tsiklivenda blokeerida
-
Teema algataja
maxiito kirjutas:sry,täna ei ole aega enam,peab tööle ära minema ja ehk õnnestub taas mõnda tsiklivenda blokeerida
Kuula oma elust tehtud laulu ka vahepeal
Tuono kirjutas:maxiito kirjutas:sry,täna ei ole aega enam,peab tööle ära minema ja ehk õnnestub taas mõnda tsiklivenda blokeerida
Mnjahh ...
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
Cigam kirjutas:Ahvenistol käidud ... 90km puhast asfaltit
Sai natuke kriime kah kummidele peale, muidu olid nagu uued kuigi 2000km söidetud
Söitjaid oli ainult viis - yks racing Gsxr 1000 K6, R1, KTM 990 (vöin eksida), Gsxr 1000 (vöi 750) K4? ja siis yks uunikum. (Piltidelt kontrollin)
Kui mina ära tulin siis tuli sinna ka yks Ninja. Köik lasid omas tempos ja keegi ei hädaldanud, et aeglased ees tolgendasid
Pigem andsid boksides nöu hiljem.
Vägev!!!
Palju maksis, kas hääli ka mõõdeti
-
- Tsikkel: BMW S1000RR 2012
Cigam kirjutas:Ahvenistol käidud ... 90km puhast asfaltit
Sai natuke kriime kah kummidele peale, muidu olid nagu uued kuigi 2000km söidetud
Söitjaid oli ainult viis - yks racing Gsxr 1000 K6, R1, KTM 990 (vöin eksida), Gsxr 1000 (vöi 750) K4? ja siis yks uunikum. (Piltidelt kontrollin)
Kui mina ära tulin siis tuli sinna ka yks Ninja. Köik lasid omas tempos ja keegi ei hädaldanud, et aeglased ees tolgendasid
Vägev!!!
Vihma ei saanud?
Janar.R1 kirjutas:Cigam kirjutas:Ahvenistol käidud ... 90km puhast asfaltit
Vägev!!!Palju maksis, kas hääli ka mõõdeti
Bensiin 25.- rada kogu päev 60.- dB minul 92
S1000rr kirjutas:Cigam kirjutas:Ahvenistol käidud ... 90km puhast asfaltit
Vägev!!!Vihma ei saanud?
Kuni kella 14.20 ni ei siis tulin ära.
Vihma ei saanud?[/quote]
Kuni kella 14.20 ni ei siis tulin ära.[/quote]
Mis kummidega sa alastarole lähed?
-
Cigam kirjutas:Vihma ei saanud?
Kuni kella 14.20 ni ei siis tulin ära.[/quote]
Mis kummidega sa alastarole lähed?[/quote]
Kui sajab siis ei lähe. Muidu samadega mis all.
Cigam kirjutas:Tuono kirjutas:maxiito kirjutas:sry,täna ei ole aega enam,peab tööle ära minema ja ehk õnnestub taas mõnda tsiklivenda blokeerida
Mnjahh ...
ära põe,tehti ju sinustki terve sari kohe kõigile vaatamiseks!!
ja oma vaba aega veedad sa kindlasti sedamoodi
-
puna kirjutas:Tasuks erinevaid kaasa võtta ei tea ju mis neiudele rohkem meeldida võib
nii on jah.
-
Teema algataja
Mnjahh ... [/quote]
ära põe,tehti ju sinustki terve sari kohe kõigile vaatamiseks!!
ja oma vaba aega veedad sa kindlasti sedamoodi [/quote]
Vabal ajal lõhun meeleldi rekkaid või naudin, kui keegi neid lõhub, vahest on "lõhutud" ka rekkameeste naisi, reeglina on nad liiga saamatud nagu rekkamees liikluses
-
Teema algataja
Kohtume siis täna kell 18.30 keha 3 Motorestis
Kes 18.30 ei jõua siis võib tulla ka 19.00, sest joome enne kohvi ka.
Kohvi joodud aga sõitma ei läinudki, sest krdi f**** ilmaennustaja muudab igasekund ilma
LOE!!! Igaks juhuks kolm korda maksiito!!! Neid jutte on veelgi, rekkamees!!!
Re: Õnnetused mootorratastega
PostitusPostitas ardilla de terra » Teisipäev Apr 30, 2013 21:37
Lugesin seda Võru CBR-i lendu tee piirdesse. Need piirded on ikka nii ohtlikud ma ikka iga kord sõidan ja imestan, et all relssi ei ole. Suuremal kiirusel võtab ju jalad käed paremaljuhul käest küljest... Loodan, et tüüp paraneb. Sel aastal ma juba vähemalt 5 ette keeramist kokku lugenud. Ma ise ka ettekeeraja ohver paar aastat tagasi suutsin külje vihmaga maha panna kui üks tädi keeras ette. Õnneks ise jäin terveks ja minu ratta ostis keegi ära kindlustuselt. Loodan, et ta on heades kätes.
Nii palju tahan öelda. Et kui teile keeratakse ette, ja te kukute. (pidurdate esiratta eest ära või midagi.) Ja ei satu kokku ette keerajaga, siis nimetatakse seda kontaktivabaks avariiks. Tasub sõiduki number meelde jätta ja kohe kutsuda Politsei. Sellisel juhul saab kindlustuselt ilusti hüvitist sõidukile ja kogu varustusele mis kannatada saab. (Loodetavasti muidugi, jääb tervis kätte).
Olge ettevaatlikud ja kasutage turvavarustust isegi palava ilmaga
ardilla de terra
Cigam kirjutas:LOE!!! Igaks juhuks kolm korda maksiito!!! Neid jutte on veelgi, rekkamees!!!
Re: Õnnetused mootorratastega
PostitusPostitas ardilla de terra » Teisipäev Apr 30, 2013 21:37
Lugesin seda Võru CBR-i lendu tee piirdesse. Need piirded on ikka nii ohtlikud ma ikka iga kord sõidan ja imestan, et all relssi ei ole. Suuremal kiirusel võtab ju jalad käed paremaljuhul käest küljest... Loodan, et tüüp paraneb. Sel aastal ma juba vähemalt 5 ette keeramist kokku lugenud. Ma ise ka ettekeeraja ohver
paar aastat tagasi suutsin külje vihmaga maha panna kui üks tädi keeras ette. Õnneks ise jäin terveks ja minu ratta ostis keegi ära kindlustuselt. Loodan, et ta on heades kätes.
Nii palju tahan öelda. Et kui teile keeratakse ette, ja te kukute. (pidurdate esiratta eest ära või midagi.) Ja ei satu kokku ette keerajaga, siis nimetatakse seda kontaktivabaks avariiks. Tasub sõiduki number meelde jätta ja kohe kutsuda Politsei. Sellisel juhul saab kindlustuselt ilusti hüvitist sõidukile ja kogu varustusele mis kannatada saab. (Loodetavasti muidugi, jääb tervis kätte).
Olge ettevaatlikud ja kasutage turvavarustust isegi palava ilmaga
ardilla de terra
sa vist ei saanud hästi aru,millest varem siin see teema oli.
antud tekstist ei lugenud ma küll välja,et veoautodega tegemist oleks olnud kui see tädi just veoauto roolis ei olnud.ja kas siis veoautojuhid on süüdi nendes tee piiretes?kahtlen.
ja arvan siiski et rohkem juhtub õnnetusi mootorratas+sõiduauto,mitte mootorratas+veoauto,aga kui sul on näidata vastupidist statistikat,siis olen nõus oma sõnad tagasi võtma.
ja veel niipalju,et kui sõiduautot ehk oskab igaüks juhtida (tänavapilti vaadates,siis sügavalt kahtlen selles) siis veoauto rooli ikka igaüks ei sobi!!!
varmox kirjutas:ei kiinnosta pätkä kä see teie vaidlius siin, kolige privasse!
ei huvita mind ka see,mis sind ei huvita.
hakka siis veel igaühele eraldi asju selgitama.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
maxiito kirjutas:varmox kirjutas:ei kiinnosta pätkä kä see teie vaidlius siin, kolige privasse!
hakka siis veel igaühele eraldi asju selgitama.
Ema on vist väiksena vähe hellest jaganud.
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
kumar kirjutas:maxiito kirjutas:varmox kirjutas:ei kiinnosta pätkä kä see teie vaidlius siin, kolige privasse!
hakka siis veel igaühele eraldi asju selgitama.Ema on vist väiksena vähe hellust jaganud.
Maxiito :
Kood: Vali kõik
sa vist ei saanud hästi aru,millest varem siin see teema oli.
antud tekstist ei lugenud ma küll välja,et veoautodega tegemist oleks olnud kui see tädi just veoauto roolis ei olnud.ja kas siis veoautojuhid on süüdi nendes tee piiretes?kahtlen.
ja arvan siiski et rohkem juhtub õnnetusi mootorratas+sõiduauto,mitte mootorratas+veoauto,aga kui sul on näidata vastupidist statistikat,siis olen nõus oma sõnad tagasi võtma.
ja veel niipalju,et kui sõiduautot ehk oskab igaüks juhtida (tänavapilti vaadates,siis sügavalt kahtlen selles) siis veoauto rooli ikka igaüks ei sobi!!![/quote]
To maxiito:
Sain ikka aru, sest mina selle siia ju riputasingi. Teema - kaks rekat samal teel,kus kiirus 120 km/h (teil rekkameestel muidugi oluliselt vähem), samal päeval, ilma suunda näitamata, ilma peeglisse vaatamata, syvenemata manöövri ohutusse, seadsid ohtu minu, kui mootoratturi elu. Mötlesin, et tulen ja jagan kogemust teistelegi mootorratturitele. Silmanurgast ikka jälgin körval söitva,ees oleva auto suunatuld. Ennetamaks köige hullemat. Aga kui te autojuhid ( ära nyyd jälle isiklikult vöta REKKAMEES!!! ) teete peeglisse vaatamata reastumist vms, suunatuld näitamata ( vähemalt 3 sek enne manöövri alustamist ) manöövreid....
Ja sa tuled siia rääkima maxiito kui raske on rekaga söita! Otsi rekkafoorum! Minugipoolest vöid olla kuldmedalist rekkajuhina. Aga maht on sul väike. Jäägi sellele ametile. Loodetavasti ei ristu sinu teed liikluses möne autoga, kui istud mönusalt oma podiseva kaherattalise seljas.
See on minu viimane postitus seoses selle teemaga varmox.
Jah ja sina kipsivend,ära oma kruve taskust rehvide alla lase kukkuda.muidu on õnnetus tulemas.
Tuleta ka meelde.mida autokoolis räägiti,et sõidukiirus valida vastavalt teeoludele ja sõidukogemusele.see 120 ei ole küll nii ulmeline kiirus,et see 90 peale pidurdada.
Ja tuletan veelkord meelde,et ka 90-ga on lubatud mõödasõite teha ja sa kindlasti oled nii suur hiromant,et tead kui palju ta peeglisse vaatas ja muid asjaolusid.
-
- Tsikkel: Ducati SFV4S
- Tänanud: 4 korda
- Tänatud: 11 korda
Elage ennast kuskil mujal välja kui siin foorumis.
Loodetavalt ka mitte kodus naist, lapsi ja koera pekstes.
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Tuono kirjutas:Keegi sõitma läheb täna
Nu ma olen Tallinnas liikvel hetkel, praegu 20 minutit pit-stopi ja kuivatamist, siis edasi
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.