Soome tsiklimehed

Tartu, Tallinn, Viljandi, Haapsalu, Kükametsa. Otsid sõidukaaslast või nägid mõnd tuttavata mootorratturit tänaval.

Moderaator: Moded

sasss17
Tsikkel: BMW K1200R

Re: Soome tsiklimehed

Lugemata postitus Postitas sasss17 »

426f kirjutas:

kas soome rekkajuhtidele need 80 ja 100 märgid ei kehti.80 alas sõitsin lubatud kiirusel ja tagant tuli rekka järjest lähemale ja elas seljas ja enne 100 märki tõmbas teise sõidu suunda et minust mööda minna,natuke enne 100 märki panin gaasi et lubatud kiirusel sõita ja rekka jäi maha ja kui väiksele teele keerasin siis ringi juures see rekka lasi signaali,200-300 m polnud peeglitest peale rekka kabiini midagi näha.kui rekkadele teed teen ja 80 asemel 90kmh lasen ja poliisi kinni peab siis oma trahvi pean ise maksma.need sita kirjaga prügiautod on veel imelikumad,1 realise tee peal sõiduautole vilgutavad tulesi et kao jalust

Normaalne ju, vähemalt nad ei maga teepeal :) Ma sõidan koguaeg 80 alas 100-ga , pole keegi taht kallale tulla veel.

Teema algataja
Tuono

Lugemata postitus Postitas Tuono »

Raskeveokid (kõik), busijuhid/taksojuhid on enamuses väga ohtlikud liikluses ja kõige suuremad LE rikkujad.
Soomes ei või tegelikult veokad üle 90 km/h välja minnagi ja ilmselt siis osad sõidavadki 80 alas pedaal põhjas, ise üritan alati ülalmainitud idiootidest eemale hoida :bsmile:

Viimati muutis Tuono, 11 Juun 2013, 19:55, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

ma ostsin omale vale masina,rekka tuleb osta et 80 alas kihutada 90kmh ja kõigil perses sõita tulesi vilgutades ja siis 100 alas venida jalus 90kmh

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

stev666
Tsikkel: SUZUKI M1800R&HondaVTX1800
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 25 korda

Lugemata postitus Postitas stev666 »

oled kindel et sul spidokas õiget näitu näitab. Arvan et 80 alas spido järgi 90 sõites ei võta ükski ment sind kinni.

dr800 2x
Kasutaja avatar

426f
Tsikkel: aprilia rs50 MHR

Lugemata postitus Postitas 426f »

telefoni gps spidomeetriga võrdlesin,näitab samamoodi

-minsk125
-voshod
-Izh planeta 5
-k750
-yamaha yz426f
-yamaha fj1200
-kawasaki zx12r
Kasutaja avatar

-PitBull-

Lugemata postitus Postitas -PitBull- »

426f kirjutas:

ma ostsin omale vale masina,rekka tuleb osta et 80 alas kihutada 90kmh ja kõigil perses sõita tulesi vilgutades ja siis 100 alas venida jalus 90kmh

Mis sa sellest rekkast ikka ostad kui sõita ei oska :mrgreen: Sa sõidad oma valetava spido järgi 80ga, rekka sõidab gps-i järgi 80ga ja sa venidki tal teepeal ees. Ja sa oled samasugune :wack: kes ei saa aru, et rekkad ausal teel üle 90ne minna ei tohigi ja siis venivad ees.

Pilt

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
Kasutaja avatar

stev666

hea spido siis sul. endal pole ükski auto ega tsikkel 100% täpne olnud. Aga +5 võid ikkka üle lasta

dr800 2x

Cigam
Tsikkel: GSX-R 1000 K9

Lugemata postitus Postitas Cigam »

426f kirjutas:

kas soome rekkajuhtidele need 80 ja 100 märgid ei kehti.80 alas sõitsin lubatud kiirusel ja tagant tuli rekka järjest lähemale ja elas seljas ja enne 100 märki tõmbas teise sõidu suunda et minust mööda minna,natuke enne 100 märki panin gaasi et lubatud kiirusel sõita ja rekka jäi maha ja kui väiksele teele keerasin siis ringi juures see rekka lasi signaali,200-300 m polnud peeglitest peale rekka kabiini midagi näha.kui rekkadele teed teen ja 80 asemel 90kmh lasen ja poliisi kinni peab siis oma trahvi pean ise maksma.need sita kirjaga prügiautod on veel imelikumad,1 realise tee peal sõiduautole vilgutavad tulesi et kao jalust

Tampere kiirteel esmaspäeval keeras mulle kaks rekat ette kui vasakul rajal 120+ kiirusega söitsin. Söidavad lihtsalt pedaal pöhjas ala 90 km/h ja tagasi vaatamata keeravad ette, et teisest rekast mööda saada. Siis nad vöitlevad seal ees paar kilomeetrit - yhel 89 km/h teisel 91 km/h. Värdjad ...

Kas keegi homme Ahvenistole?

Kasutaja avatar

Vint
Toetajaliige
Tänanud: 149 korda
Tänatud: 184 korda

Lugemata postitus Postitas Vint »

Jobud jah, isegi kui on vasakul tühjus, ei viitsi nood molluskid natuke rooli keerata, et keegi teine saaks sujuvalt kiirteele tulla. :wack: Soomepäraselt võite ju ette sõita ja sõrme püsti ajada. :D

Kasutaja avatar

-PitBull-

Cigam kirjutas:

Tampere kiirteel esmaspäeval keeras mulle kaks rekat ette kui vasakul rajal 120+ kiirusega söitsin. Söidavad lihtsalt pedaal pöhjas ala 90 km/h ja tagasi vaatamata keeravad ette, et teisest rekast mööda saada. Siis nad vöitlevad seal ees paar kilomeetrit - yhel 89 km/h teisel 91 km/h. Värdjad ...

Kas keegi homme Ahvenistole?

A nahhui sa kiirust ületad? :mrgreen: Käisid ja küsisid juhi käest, et kas vaatasid tagasi? Loomulikult ei hakka keegi ootama ja hoogu maha pidurdama, et kusagilt kaugelt paistvat sõidukit mööda lasta. Kuna sina sõidad 120ga, siis sel ajal kui rekka rida vahetab, oledki sa juba väga lähedal ja mõtled, et kuradi m**n* keeras ette. Ja kui veel suunda ka näidatakse, siis ei ole küll midagi kaagutada :D Sinul võtab hoo üles saamine kaks sekundit, koormaga autol läheb selleks tunduvalt kauem. Eriti vahvad on need m**n*, kes sõidavad enne tõusu sul küljepeal niikaua kui ikkagi hoo maha pidurdad aeglasema auto pärast. Paljud möödasõidud võtavad aega tõesti kilomeetreid, kuna on selliseid ahve, kes ees olles sõidavad 80+ paar kopikat peale, aga mööda ei lase ja nii see venib. Ma ei mölise ega midagi, aga lihtsalt nii see on, et kui sa ise ei sõida, siis sa lihtsalt ei mõista seda :D Soome kohta ei oska öelda, aga norras on näiteks enamus kaherattaliste juhid minuarust värdjas, mul pole midagi selle vastu, et sa ummikus kahe auto vahelt sõidad, aga sõida siis nii, et mina sind ka näen, mul on selle jaoks peeglid, et näha taga toimuvat, ma ei pea pea aknast väljas sõitma, et näha kas mõni tohman on kusagil külje all peidus. Oli juhus, kus vaikselt ummikus venides oli tee peal mingi s**t millest üle ei tahtnud sõita, vaatasin peeglise, nii igaks juhuks, sest olin parempoolses reas ja kedgi enam minu kõrval olla ei tohiks, tegin väikse nõksu paremale, samal ajal oli kusagilt juba tsikkel ilmunud ja jäi väga vahe puudu, et ma teda pikali poleks sõitnud.

Pilt

Teema algataja
Tuono

A miks siis 120 märgid on? (lol)

Kasutaja avatar

-PitBull-

Tuono kirjutas:

Kirjas oli 120+ :mrgreen:

Pilt

Teema algataja
Tuono

-PitBull- kirjutas:
Tuono kirjutas:

Ilmselt oli ainult 5 üle. Kui autod sõidavad mõlemas reas 120 alas alla 120 siis mina sõidan küll autode vahelt 120 läbi ja sama kehtib ka 80 alas, 80 autode vahel :D
Kui sa ei näe, mis sul küljepeal toimub siis on aeg peegleid sättida.

Teema algataja
Tuono

426f kirjutas:

telefoni gps spidomeetriga võrdlesin,näitab samamoodi

Pole olemas kawasakkijat millel spido õigesti näitaks (togi)

Cigam

Ahvenistol käidud ... 90km puhast asfaltit :D
Sai natuke kriime kah kummidele peale, muidu olid nagu uued kuigi 2000km söidetud :D
Söitjaid oli ainult viis - yks racing Gsxr 1000 K6, R1, KTM 990 (vöin eksida), Gsxr 1000 (vöi 750) K4? ja siis yks uunikum. (Piltidelt kontrollin)
Kui mina ära tulin siis tuli sinna ka yks Ninja. Köik lasid omas tempos ja keegi ei hädaldanud, et aeglased ees tolgendasid :D
Pigem andsid boksides nöu hiljem.
Vägev!!!

Cigam

-PitBull- kirjutas:
Tuono kirjutas:

Tampere teel ongi kiirus 120 legaalne suvel. Söitsin ehk natuke kiiremini kui sinised mehikesed valgete mytsidega sooviks aga siiski ... Ei möista sellist blokkimist rekkameeste poolt.
Kui liikluses nii närviline, et meelega peab blokkima kaasliiklejaid (vöi siis hoolimatu söidustiil), vahetagu ametit!

Kasutaja avatar

stev666

raske mõista tegelikult, kuidas saab aeglane rekka blokkida mootorratast. Proovige mõelda ette teiste autode manöövreid ja kasutage seda infot.

dr800 2x
Kasutaja avatar

-PitBull-

Cigam kirjutas:

Tampere teel ongi kiirus 120 legaalne suvel. Söitsin ehk natuke kiiremini kui sinised mehikesed valgete mytsidega sooviks aga siiski ... Ei möista sellist blokkimist rekkameeste poolt.
Kui liikluses nii närviline, et meelega peab blokkima kaasliiklejaid (vöi siis hoolimatu söidustiil), vahetagu ametit!

See et kedagi meelega blokiti, tundus antud hetkel ainult sinule arvatavasti. Kui sa korraks hoo maha pead võtma, pole blokkimine :mrgreen: Aga nagu ütlesin, kes ise ei sõida, see nagunii aru mitte m**n* ei saa :ner: Samamoodi võib rekkajuht mõelda, et kuradi m**n* tsiklimees, ei lasknud vahele. Ja nüüd pean jälle hakkama hoogu üles kangutama.

Pilt

maxiito
Tsikkel: Honda CBR

Lugemata postitus Postitas maxiito »

sõites igapäevaselt mõlema sõiduvahendiga,siis mingit blokeerimise juttu ajada on küll täielik lollus.kui sa jäädki natukeseks veoauto taha pidama,no mis siis on,korraks keerad rutskat ja oledki jälle möödas.aga kui ma veokaga sõidan 90km/h ja mulle jääb ette teine veokas,kes kulgeb kiirusel 85-87 siis loogiline ju et möödasõit kestab oluliselt kauem.

Cigam

-PitBull- kirjutas:
Cigam kirjutas:

See et kedagi meelega blokiti, tundus antud hetkel ainult sinule arvatavasti. Kui sa korraks hoo maha pead võtma, pole blokkimine :mrgreen: Aga nagu ütlesin, kes ise ei sõida, see nagunii aru mitte m**n* ei saa :ner: Samamoodi võib rekkajuht mõelda, et kuradi m*** tsiklimees, ei lasknud vahele. Ja nüüd pean jälle hakkama hoogu üles kangutama.

Jah ... kui ma vaid mitte m...igi teaks ... Oleks neist kumbki kahest rekkamehest pannud suuna sisse ja oleks meil olnud distantsi a la 100m oleksin aru saanud mida too seal ees teeb. Paraku selliseid olukordi oli koguni kaks samal teel samal päeval nii et kallid rekkamehed ... ainult ratturid pole m**n*! Leidub neid ka teie ametivendade seas!

maxiito

kindlasti on,aga mis mõte sellel nutmisel siin nüüd on.tahad medalit saada?

Cigam

maxiito kirjutas:

sõites igapäevaselt mõlema sõiduvahendiga,siis mingit blokeerimise juttu ajada on küll täielik lollus.kui sa jäädki natukeseks veoauto taha pidama,no mis siis on,korraks keerad rutskat ja oledki jälle möödas.aga kui ma veokaga sõidan 90km/h ja mulle jääb ette teine veokas,kes kulgeb kiirusel 85-87 siis loogiline ju et möödasõit kestab oluliselt kauem.

kui sa seda teed tööna, siis ehk tajud, et 120km/h teel sa ei hakka söitma mööda kui sul on peeglis terve motorattas näha! Vasakus peeglis! Kui mina ratturina pean tegema järsu pidurduse, siis kahtlen väga kas neil yldse ajusid oli kasutada! Ja kui te teate, et söidate vähemalt 30 km/h aeglasemalt kui need, kes on teist väiksemad aga mahuvad peeglisse, siis möeldes sellele, vöiks arvestada, et teil on samuti vöimalus jalg gaasilt tösta!!! Vaid hetkeks!!! Ja sellest piisaks.

Cigam

maxiito kirjutas:

Mulle piisas sellestki, et sain sulle hinge sittuda. See medal on seal!

maxiito

ju sa siis ei tea ka seda,kui palju võtab aega pidurdades uuesti kiiruse üles saamine. ja vb ta nägigi sind peeglist,aga seda kaugemal,kuid ei arvestanud,et sa nii kiiresti tal sabas oled ja alustaski möödasõitu või mida iganes tegema.kui ma peaksin igat vasakus peeglis märkavat autot ootama jääma,siis võingi aeglasemast sõidukist möödumist ootama jääda.see et kiirus lubatud 120 on,ei tähenda,et ma ei või 90-ga mõnest aeglasemast möödasõitu teha.ja eeldan,et mööda sellest veokast ikkagi lõpuks kuidagi said.
ja veoautojuhina tõesti ajavad närvi sellised sõiduauto juhid,kes kulgevad 85-ga ja kui siis neist mööda sõidad,lisavad kiirust ja jäävad kõrvale sõitma sulle.

maxiito

Cigam kirjutas:
maxiito kirjutas:

situti sulle näkku ju,tulid ju sina nutma siia (togi)

Teema algataja
Tuono

Cigam kirjutas:
maxiito kirjutas:

Üks parimaid medaleid on kuullaagri kuul :bsmile:

Cigam

situti sulle näkku ju,tulid ju sina nutma siia (togi)[/quote]

Ja sina vötsid hinge nagu tydruk! Puudutas see sind väga isiklikult? Patja tahad?

maxiito

Cigam kirjutas:

situti sulle näkku ju,tulid ju sina nutma siia (togi)

Ja sina vötsid hinge nagu tydruk! Puudutas see sind väga isiklikult? Patja tahad?[/quote]

ei võtnud hinge midagi,üritasin sulle selgeks teha,kuida veoautoga sõites asjad toimivad.aga tundub,et sigadele pole mõtet pärleid ette loopida!!!

Cigam

ei võtnud hinge midagi,üritasin sulle selgeks teha,kuida veoautoga sõites asjad toimivad.aga tundub,et sigadele pole mõtet pärleid ette loopida!!![/quote]

Sa ise söidad samuti rattaga ja ehk aimad kui ohtlik on see ratturile? Pärl! :wack:

maxiito

rattaga ongi ohtlikum sõita kui autoga,ega midagi teha ei ole.
aga ei saa ka öelda,et midagi sellist nimelt tehakse,sest nagu ma eelnevalt kirjutasin,võis seal põhjuseid mitmeid olla.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Regionaalsed teemad mootorratturitele”