väga kurb lugu
Kaastunne ka minu poolt...
Ta oli sama noor kui mina ja oleks veel elus palju ära teinud...
Kahjuks jäi sellest mootorratturist mulle meelde kui üüratu kihutaja.
Kurb on vaadata kuidas sellel lühikesel tänaval mootorratturid kihutavad ja hinge paneb kinni hoidma kui seal taga istub veel paljaste säärtega neiu. Ja ma näen seda seal Tulika tänaval igapäev no jumala igapäev kui ma seal töötan.
Üks kokkusattumus, sama firma buss sattus ka üleeelmine nädal avariisse samal tänaval 100 meetrit eemal praegusest avariist, kus põrkas kokku 2 autoga.
Ja see pole nägelus kui teised tahavad teada kuidas see juhtus, teiste vigadest ju õpitakse või kuidas?
Vabandan kui jutt pikale venis aga kus mujal seda rääkida ja oma arvamust avaldada kui mitte siin!
Ta oli sama noor kui mina ja oleks veel elus palju ära teinud...
Kahjuks jäi sellest mootorratturist mulle meelde kui üüratu kihutaja.
Kurb on vaadata kuidas sellel lühikesel tänaval mootorratturid kihutavad ja hinge paneb kinni hoidma kui seal taga istub veel paljaste säärtega neiu. Ja ma näen seda seal Tulika tänaval igapäev no jumala igapäev kui ma seal töötan.
Üks kokkusattumus, sama firma buss sattus ka üleeelmine nädal avariisse samal tänaval 100 meetrit eemal praegusest avariist, kus põrkas kokku 2 autoga.
Ja see pole nägelus kui teised tahavad teada kuidas see juhtus, teiste vigadest ju õpitakse või kuidas?
Vabandan kui jutt pikale venis aga kus mujal seda rääkida ja oma arvamust avaldada kui mitte siin!
tasa ja targu
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.