Mis tootja rehvi matkarattale soovitate?

Kasutaja avatar

Pan
Tsikkel: Kawabusa

Re: Mis tootja rehvi matkarattale soovitate?

Lugemata postitus Postitas Pan »

Kroox kirjutas:

Tere

Kas keegi Bridgestone S20 on nüüd eestis pikemalt kasutanud? Kommentaare? Rehviposti linki ei ole vaja panna, ootaks 'tavakasutaja' arvamust.

Kui sa pead silmas Battlax S20 rehvi siis sellega on kogemus olemas. Hetkel on kasutuses tagumise rehvina. Rehviposti lehel olev jutt on minu arvates pullikaka. Kui rehvi ostma hakkasin siis tahtsin tegelikult hoopis teist, odavama otsa rehvi mille hinna ja kvaliteedi suhe oli minu arvates väga hea. Kuna seda rehvi parasjagu kohapeal ei olnud siis pakuti sedasama Battlax S20 rehvi. Et on küll kallim aga kilomeetri hind tuleb kokkuvõttes odavam, et kestab 10000 km jne. Hetkel olen sõitnud 3000 km ja usun et jumala abiga veab VÕIBOLLA 5000 km välja. Seaduse silmis on see rehv ilmselt 4000 peal juba kasutuskõlbmatu. See 10000km võiks olla võimalik siis kui kiirendada ainult vabakäiguga ja allamäge. Pidamise kohalt ei saa küll midagi kehvasti öelda aga rehvi servani kallutades hakkab tagaots kuidagi ebakindlalt ujuma.

Elevandil ei ole vaja haukuda. Teda märgatakse niisamagi.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rehvid, rehvid, rehvid”