väga kurb lugu
Moderaator: Moded
-
Teema algataja - Postitusi: 39
väga kurb lugu
Liiklusõnnetuses hukkus mootorrattur
Täna, 26. mail kella 09:30 ajal põrkasid Tallinnas Ülase ja Tulika tänava ristmikul kokku mootorratas ja väikebuss. Õnnetuse tagajärjel hukkus mootorrattur, kelle isik on kindlaks tegemisel.
Õnnetuse põhjuste välja selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.
Palume sõidukijuhtidel vältida Tulika tänava kasutamist, sest seal on tekkinud liiklusummikud.
--
Madis Tilga
pressiesindaja
Põhja Politseiprefektuur
Tel 612 4051
GSM 53 444 258
e-mail: madis.tilga@pohja.pol.ee
Täna, 26. mail kella 09:30 ajal põrkasid Tallinnas Ülase ja Tulika tänava ristmikul kokku mootorratas ja väikebuss. Õnnetuse tagajärjel hukkus mootorrattur, kelle isik on kindlaks tegemisel.
Õnnetuse põhjuste välja selgitamiseks alustas politsei kriminaalmenetlust.
Palume sõidukijuhtidel vältida Tulika tänava kasutamist, sest seal on tekkinud liiklusummikud.
--
Madis Tilga
pressiesindaja
Põhja Politseiprefektuur
Tel 612 4051
GSM 53 444 258
e-mail: madis.tilga@pohja.pol.ee
-
- Tsikkel: ZX12R turbo
- Tänatud: 1 kord
- Kontakt:

Kaastunne... Emale, isale, õele...
Viimati muutis pacaan, 26 Mai 2005, 15:59, muudetud 1 kord kokku.
8,64 @ 1/4 - Kawasaki ZX12R turbo
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
9,09 @ 1/4 - Suzuki Hayabusa turbo
9,8x @ 1/4 - Kawasaki ZX6R
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
pealtnägijad räägivad:
"Nägin pealt. Töötan ise kõrval majas. tsikkel tuli kristiine poolt ning kiirendas just ja buss hakkas tulika tänavalt keerama bikersi poole ning keeras ette. Pauk oli meelete. tsikli tükke on pool tulika tänavat täis. Surm oli silmapilkne. Kohutav vaatepilt!"
ja
"Juhtusin samuti olema just hetk peale matsu sealt mööda sõitma. Kiirabi polnud veel kohale jõudnud,aga oli juba selge,et mootorratturis enam eluvaimu pole - mahlad olid juba tänaval väljas. Pilt oli üsna hirmus - mootorratta tükke oli terve Tulika tänava laius täis(polnud vist ühtegi tervet osa),kaubiku külg oli väga suures ulatuses kannatada saanud. Sõidukite paiknemise järgi oli küll raske aru saada,kuidas asi toimunud oli.Aga fakt on see,et mootorratta kiirus pidi olema meeletu,kui sellisel väiksel tänaval ennast surnuks sõideti. On ju Tulika tänaval seal kohas praktiliselt poolteist(1+2)sõidurada vaid."
http://www.postimees.ee/260505/kommenta ... MMENTAARID
ja delfi kommentaaridest:
"mina olin selles autos kelle ette see biker süstis sõpruse puiesteelt pöörates, mina tulin otse üle sõpaka.. Juba seal ehmatasin, et ta nii napilt mu ette nõelus. Ja siis ta kiirendas - arvan et sai vast 150 km/h sisse ja siis käis laks minu ees - olin selleks hetkeks juba tast kõvast maha jäänud.. jõudsin veel kiirabi helistada, aga asfaldil oli jah, vaid märg plekk..."
"Nägin pealt. Töötan ise kõrval majas. tsikkel tuli kristiine poolt ning kiirendas just ja buss hakkas tulika tänavalt keerama bikersi poole ning keeras ette. Pauk oli meelete. tsikli tükke on pool tulika tänavat täis. Surm oli silmapilkne. Kohutav vaatepilt!"
ja
"Juhtusin samuti olema just hetk peale matsu sealt mööda sõitma. Kiirabi polnud veel kohale jõudnud,aga oli juba selge,et mootorratturis enam eluvaimu pole - mahlad olid juba tänaval väljas. Pilt oli üsna hirmus - mootorratta tükke oli terve Tulika tänava laius täis(polnud vist ühtegi tervet osa),kaubiku külg oli väga suures ulatuses kannatada saanud. Sõidukite paiknemise järgi oli küll raske aru saada,kuidas asi toimunud oli.Aga fakt on see,et mootorratta kiirus pidi olema meeletu,kui sellisel väiksel tänaval ennast surnuks sõideti. On ju Tulika tänaval seal kohas praktiliselt poolteist(1+2)sõidurada vaid."
http://www.postimees.ee/260505/kommenta ... MMENTAARID
ja delfi kommentaaridest:
"mina olin selles autos kelle ette see biker süstis sõpruse puiesteelt pöörates, mina tulin otse üle sõpaka.. Juba seal ehmatasin, et ta nii napilt mu ette nõelus. Ja siis ta kiirendas - arvan et sai vast 150 km/h sisse ja siis käis laks minu ees - olin selleks hetkeks juba tast kõvast maha jäänud.. jõudsin veel kiirabi helistada, aga asfaldil oli jah, vaid märg plekk..."
Viimati muutis Mari Öö, 26 Mai 2005, 13:12, muudetud 1 kord kokku.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Vaene autojuht, tal võivad nüüd närvid ikka päris persses olla.
Sain ka ise ükspäev aru, miks autod tsiklitele ette keeravad, kui kodu juurest vabaduse pst.le pööret tegin. Tõesti ei oska oodata, et rattal on nii suur kiirus.
Igastahes kurb, et taas üks inimene surnud
Intruder
Podistab mööda linna, sööb pirukat ja rüüpab limpsi samal ajal.
Sain ka ise ükspäev aru, miks autod tsiklitele ette keeravad, kui kodu juurest vabaduse pst.le pööret tegin. Tõesti ei oska oodata, et rattal on nii suur kiirus.
Igastahes kurb, et taas üks inimene surnud

Intruder
Podistab mööda linna, sööb pirukat ja rüüpab limpsi samal ajal.
Viimati muutis Intruder, 26 Mai 2005, 11:27, muudetud 1 kord kokku.
rest in peace ja kaastunne lähedastele.
Viimati muutis gangsta, 26 Mai 2005, 11:30, muudetud 1 kord kokku.
-
- Tänatud: 3 korda
- Kontakt:
no näete. ja just sellepärast ongi rattal spidomeeter peal. sellepärast ei tohikski ka tühjal teel vähemalt linnas kihutada, et sinu üüratu tempoga ei osata arvestada. enda sõidukogemus ses olukorras ei loe, kui mingi sein sõidab ette, oled sodi enne kui reaktsiooniaeg läbi sai.Intruder kirjutas:Sain ka ise ükspäev aru, miks autod tsiklitele ette keeravad, kui kodu juurest vabaduse pst.le pööret tegin. Tõesti ei oska oodata, et rattal on nii suur kiirus.
kurb, aga loodetavasti õpetlik.
If it wasn't for last minute, nothing would ever get done.
Kaastunne ka minu poolt...
Ta oli sama noor kui mina ja oleks veel elus palju ära teinud...
Kahjuks jäi sellest mootorratturist mulle meelde kui üüratu kihutaja.
Kurb on vaadata kuidas sellel lühikesel tänaval mootorratturid kihutavad ja hinge paneb kinni hoidma kui seal taga istub veel paljaste säärtega neiu. Ja ma näen seda seal Tulika tänaval igapäev no jumala igapäev kui ma seal töötan.
Üks kokkusattumus, sama firma buss sattus ka üleeelmine nädal avariisse samal tänaval 100 meetrit eemal praegusest avariist, kus põrkas kokku 2 autoga.
Ja see pole nägelus kui teised tahavad teada kuidas see juhtus, teiste vigadest ju õpitakse või kuidas?
Vabandan kui jutt pikale venis aga kus mujal seda rääkida ja oma arvamust avaldada kui mitte siin!
Ta oli sama noor kui mina ja oleks veel elus palju ära teinud...
Kahjuks jäi sellest mootorratturist mulle meelde kui üüratu kihutaja.
Kurb on vaadata kuidas sellel lühikesel tänaval mootorratturid kihutavad ja hinge paneb kinni hoidma kui seal taga istub veel paljaste säärtega neiu. Ja ma näen seda seal Tulika tänaval igapäev no jumala igapäev kui ma seal töötan.
Üks kokkusattumus, sama firma buss sattus ka üleeelmine nädal avariisse samal tänaval 100 meetrit eemal praegusest avariist, kus põrkas kokku 2 autoga.
Ja see pole nägelus kui teised tahavad teada kuidas see juhtus, teiste vigadest ju õpitakse või kuidas?
Vabandan kui jutt pikale venis aga kus mujal seda rääkida ja oma arvamust avaldada kui mitte siin!
tasa ja targu
T6sine tahelepanek, kas on tegu Eestis omase ettekeeramisega, a'la kull nad pidama saavad.rolex kirjutas:... Üks kokkusattumus, sama firma buss sattus ka üleeelmine nädal avariisse samal tänaval 100 meetrit eemal praegusest avariist, kus põrkas kokku 2 autoga.
Teadjamad v6iks juhtida pollari tahelepanu sellele faktile.
Ei soovi et sama firma vend ka mulle ette keeraks, olen ma siis tsikli v6i veoautoga.
-
- Tsikkel: FLTRXS
- Tänanud: 12 korda
- Tänatud: 25 korda
Liikluseeskirjade eiraja küll, aga kurb lugu ikkagi
.
Eile kuulsin klubikaaslasega Prantsusmaal juhtunud õnnetusest - kiirteel keeras talle sõiduauto ette. Õnneks endal ja naisel luud-liikmed terved kuid üks räsitud Electra Glide ootab kodumaale transporti ... krt sitad uudised sellel nädalal
terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light

Eile kuulsin klubikaaslasega Prantsusmaal juhtunud õnnetusest - kiirteel keeras talle sõiduauto ette. Õnneks endal ja naisel luud-liikmed terved kuid üks räsitud Electra Glide ootab kodumaale transporti ... krt sitad uudised sellel nädalal

terv
Kris.
XVZ-13 TF - Big Blue Light
Viimati muutis kris., 26 Mai 2005, 13:41, muudetud 2 korda kokku.
Riding with a King!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.