Vajan abi. Kiirendamisel jõnksutab.
Moderaator: Moded
Vältimaks asjatuid postitusi ja saamaks kiiremaid asjakohaseid vastuseid, peab teema sisaldama järnevaid detaile:
- Pealkirjas: Tsikli mark ja lühike vea kirjeldus (kui täpsemini ei ole võimalik siis näiteks: probleem mootoris, probleem piduritega jne)
- Sisus võimalikult täpne vea kirjeldus ja mootorratta mark ning väljalaskeaasta
NÄIDE: Honda Hornet, tühikäiguga probleem.
Valesti alustatud ning sisutühjade teemade puhul on moderaatoril õigus teema kustutada!
Vajan abi. Kiirendamisel jõnksutab.
Tere.
Nimelt ostsin mõned päevad tagasi endale Kawazaki ZX6-e. Kui anda täiega pähe, siis kiirendamisel jõnkustab mingi kolm korda näiteks teise käiguga. Esimesega ei ole seda jama ja teiste käikudega ei ole nii vaadanud. Mõtlesin, et hammasrattad kulunud. Kontrollisin üle, kõik oli korras. Siis pingutasin ketti natukene. Ikka sama jama. Et siis viimati viga mootoris?
-
- Kontakt:
Re: Vajan abi! Kiirendamisel jõnksutab.
series kirjutas:Käigukast, kui ühel kindlal käigul.
+1, kõik hammakad kõik ikka korras ?
-
- Tsikkel: Mõne rattaga sõidetud
- Tänatud: 1 kord
Kui teisel käigul ainult nii teeb siis on ilmselt tüüpiline 2/6 käigu hammaka külghambumine ja kõver kahvel.
Väga levinud viga vanema gen-i R6, R1 ja seitsmepoolestel gixeritel.
Siit tulid vastused, mida ma arvasin, aga kuulda ei tahtnud. Aga eks ma lähen ja proovin ka teiste käikudega täna.
Üks asi veel, kuskil suurtematel kiirustel tuleb vibra sisse, mis selle võib põhjustada?
Tänud neile, kes on viitsinud vastata!
rain9999 kirjutas:Siit tulid vastused, mida ma arvasin, aga kuulda ei tahtnud. Aga eks ma lähen ja proovin ka teiste käikudega täna.
Üks asi veel, kuskil suurtematel kiirustel tuleb vibra sisse, mis selle võib põhjustada?
Tänud neile, kes on viitsinud vastata!
Rehvid pole ilmselt tasakaalus, lase kontrollida kusagil rehvitöökojas, see võin vibra põhjustaja olla.
-
- Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
- Tänanud: 1 kord
kui kett korralikult veninud siis ka täitsa jõnksutab, seda suht alguse osas just, suuremal kiirusel vähem tunda.
paikas kirjutas:kui kett korralikult veninud siis ka täitsa jõnksutab, seda suht alguse osas just, suuremal kiirusel vähem tunda.
Kui ketti tagant tõmmata, tagumise hammaka tagant, siis nagu ei liigu küll, et kett peaks täitsa ok olema.
POLT kirjutas:Rehvid pole ilmselt tasakaalus, lase kontrollida kusagil rehvitöökojas, see võin vibra põhjustaja olla.
See tasakaalustus jama võib tõesti olla.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.