Bikeri Date!


reimps

Re: Bikeri Date!

Lugemata postitus Postitas reimps »

Häbelikud siin kõik, nah..

Sihtgrupp:
Naisterahvad, kes ei ole pidevalt nkunäljas ning kelle silmaring ja intelligentsus on keskmisest suurem-kõrgem-arenenum. (AGA! Õiguse ühendust võtta annab seevastu pidev nkunälg KOMBINEERITUNA minu ülikriitilise maitse järgi iseloomu+välimusega. Ehk siis - kui oled n*ikunäljas püss, siis olen ka nõus sõitma.)
Pole oluline, kas rattaga või ilma.
Rangelt soovitatav on olla "single white female", sest ma ei viitsi mingeid armukadedusdraamasid lahendada. Mul nimelt tagamõtteid (esialgu muidugi :mrgreen: ) pole, aga sellest ei saada aru.
Kui oled normaalne tüüp (so meessoost), siis võib kah sõitma minna ja nikunälg ei oma tähtsust, sest mind katsuvaid või niisama pealetükkivaid p*** puudutan reeglina jala või kurikaga. Aga mingeid grupikaid ma ei taha, ma ei viitsi mulle tundmatu sõiduoskusega tegelastega sõita. Naisteparv võib aga olla küll, kui kõigil on rollerid prinkide kannide all..

Seljakotiks kandideerjiad:
kaal max 65 kg ja see on raudne reegel. Valetada pole mõtet, esiteks teed sa seda iseendale trennitegemise asemel ning teiseks tunnen ma selle esimeses-teises kurvis ära ja edasi liigud juba jala.
S-kiiver + jope + kindad + põlvekaitsmed saab minult, kui vaja. Soovitavalt on sul endal olemas kõik nodi, mida seljas tahad kanda, mina kedagi riide panema ei sunni - teie enda organism ja muud jupid, mis katki lähevad, kui mõni Aleksandr jälle ette keerab.

Eesmärk:
Ma tahan minna jäätist sööma (jah, mulle maitseb jäätis ja ma võin seda sitaks süüa). Pitsaõhtu küünlavalgel on ka variant. Või läheb niisama sõitma. Või misiganes pähe torkab. Ma ei viitsi planeerida. Minu poolest võib kasvõi niisama Viru ringil hängida, aga sel juhul palun ette hoiatada, tean ratta ära pesta ja lenksuotsanahkribad installeerida pluss harrikatagi ja -plätud hankida. Eriti jõhkrad tätoveeringud mul juba on.

Aeg:
Sobib suvaline aeg eelneval kokkuleppel ajavahemikus 08.juuni kuni 16.juuni. Tõenäoliselt nädala sees õhtustel aegadel, nädalavahetustel kainematel või laiskusevabamatel hetkedel.

Kontakt: profiilis on number kirjas. Osavamad suudavad mu FB-kasutaja ja pärisnime ka allkirjast välja raalida.

Küsimused siiamasse, las kõik loevad. Põhiline on see, et ma olen üksik uitaja ja mingeid ühissõite vms mitte pakkuda, ma olen nõus sõitma kuni 3-se grupina.
See ka, et 2011 lõpus sai ennast sodiks sõidetud, seega jah, olen matsu pannud, õppust ei võtnud, kuna polnud mdagi õppida, sõidan samamoodi edasi. Otsige ise mu matsupanemisepostitused üles, kui tagamaid tahate teada.

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Otsin / nägin inimest.”