Tume visiir?

Kasutaja avatar

cool200
Kontakt:

Re: Tume visiir?

Lugemata postitus Postitas cool200 »

Thanel kirjutas:
pühak kirjutas:

Kiivri visiiri läbipaistvus on, nagu ma näen, suht rangelt regelementeeritud, kuid samas võin ma kiivri alla omale sisuliselt keevitaja prillid ette lükata ja keegi ei kobise. Pole veel kuulnud, et kelleltki prillide kohta mingit sertifikaati nõudma oleks hakatud. Samamoodi ei tunne keegi selle vastu huvi, et kas ma pimeduse saabudes oma kiivri sisemise toonitud visiiri ikka üles lükkan, või mitte. Jutu mõte selles, et ükskõik, kui hullud reguleerimispe*ed meil riiki valitseks, 100% kõike ikka reguleerida ei ole võimalik. Mõistlik pole selline ülereguleerimine ammugi mitte.

Sa võid silmad kinni ka sõita kui tahad, kõiki asju ei saa ju seadusesse panna. Kui inimene just debiilik ei ole, siis ta ei sõida silmad kinni, samuti võtab ta pimedas sõites päikseprillid eest ära ja lükkab oma kiivri sisemise tumeda visiiri üles. Aga kui su kiivri põhivisiir on liiga tume, siis öö peale jäädes on sul sisuliselt ainus alternatiiv pimesi sõitmisele sõita avatud visiiriga, mis on esiteks ebamugav ja teiseks samuti väga ohtlik.

lahtise kiivriga sõitmine ohtlik ??? kas mitte sõidukiirust ei saa reguleerida 8)

jawad,dnepr soolo,suzukiT500 2 takti,suzuGSXR750F,honda CBR900RR,yamuR1,suzuGSXR1000 K4 :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Sõidu- ja lisavarustus”