Hälvik-autojuhid
Re: Hälvik-autojuhid
Täna on ka minul vaja jagada oma negatiivseid emotsioone. Päev algas enne kella kaheksat kui Noarootsi poolt Tallinna vurasin, arvas üks neiu Risti kandis, et maanteele on vaja risti jalgrattaga seisma jääda, testisin reaktsiooni ja ratta pidureid, Tallinnas enne Vabaduse väljaku bussipeatust tore tädi mingi linnamaasturiga arvas end suurem ja tugevam olevat, reastus pm peeglisse, ma sõitsin pikalt ta kõrval ja siis keerab niiviisi, suunatulest polnud ka midagi kuulnud(just sel samal lõigul juhtub sama asja päris tihti ja trammirööpasse ma ei taha üldse sõita), Ülikooli juures täna üllataval kombel ei saanudki parkimistrahvi, eelmine sai eile tühistatud, kuidagi liiga lihtne tundus juba kõik. Linnast välja sõites jälle jalgratturid... mingi tubli tosin, ja ületavad seda Pärnu mnt osa, kus on 110 lubatud ja liiklus sel hetkel tihe, ei olnud mina ainus, kes pidi hoogu tunduvalt vähendama, et hullud üle tee jõuaksid, järgmine koht, kus sai kiivrisse vanduda nii, et see pesemist vajab oli Ruila ja Laitse ristis, ees sõidab 3 autot, 1 keerab paremale, teine vasakule ja kolmas jääb lihtsalt seisma, ei vaevunud ei esimene ega teine tõmbama end tee paremasse ega vasakusse äärde, ometi ei tulnud vastu kedagi, sain ka siis seista niikaua kuni teokiirusel keerati soovitud suunda... ega vist pole mõtet mainida, et 90% ülejäänud pea 100km jooksul kohatud autojuhtidest, kes muidu sõitsid täitsa tee paremas ääres muutsid paiknemise telgjoonele kui tsikliga suht lähedale jõudsin ja mööduma hakkasin. Nii et toredatele tsiklistidele, kes mind tervitasid ja ma vastu ei tervitanud suured vabandused, mitte et ma ei tervitaks üldiselt vaid täna juhtusin Teid enamasti veidi liiga hilja märkama.
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.