Summuti tegemine
-
Teema algataja
Re: Summuti tegemine
Tort kirjutas:holma kirjutas:Poiss tahab mõnekümne euriga omale high-end summutit valmistada. Sellise raha eest ei tee seda keegi.
http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=626354#p626354Kust sina tead, millega tema paps või onu või keegi kolmas tuttav tegelevad? Äkki ongi vaid mõõte vaja, tegija olemas ja see paarkümmend eurot on materjalikulu. Milleks spekuleerida.
Jap, saan ka vajalikud arvutused.
VahurLE kirjutas:Et eeldame, et keegi, kes on omale korraliku arvutssüsteemi soetanud, tundide, nädalate ja kuudega õppinud selgeks supmaarvutused, peaks oma teadmised lihtsalt niisama paarikümne euro eest letti laduma? Ka tema materjalikulu on paarkümmend eurot, see mis maksab ongi oskus ja teadmine!
Jutt oli sellest, et mulle tehakse see valmis mõnekümne euro eest, küsisin lihtsalt, äkki keegi saab arvutustega aidata.
v301060 kirjutas:Tort kirjutas:Eelda mida tahad. Kui ei soovi teadmisi jagada, ära jaga. Foorum ongi küsimiseks.
"Asi on ainult tänu tutvusele ja inimestele, kes tegelevad selliste asjadega igapäevaselt. Pole vaja teada, kes ja kus teeb neid."
Eelmist teemat vaadates tundub, et ka teemaalgataja ise pole teadmiste jagamises just kõige avatum
Ei saa aru, mis teadmiste juures ma midagi ei tea? Lihtsalt pole kunagi ise summutajat ehitanud, küsisin arvutustel abi. Ja programm / calc tabel on mul täiesti olemas.
Aga sain juba kellegi targema inimese, kui teie siin kokku. Aitäh tähelepanu eest.
Ja kuskil pole juttu high end pillist. Tavaline sportklassi roller, mis viidakse võimalikult maksimumi, sisselaske kanalid on porditud suuremaks, sama tehtud ka mootori blokiga, üks võimsamaid variaatoreid peale istutatud, koos sidur ja sidurikorviga, sport väntvõll jne. Hetkel kõik summuti taga ja väljalaske portimise taga kinni. Aga jah, sain oma tahtmise ja leidsin inimese.
Vaatasin, et äkki see foorum on targem, kui rolleriklubi, kus käivad pubekad, aga no, see foorum küll normaalsem pole, samasugused vandid siin nagu rk's. :d
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.