Rumalad küsimused 2
Moderaator: Moded
Re: Rumalad küsimused 2
Mul pidas vastu see õhuga rõngas seal peal 2suve ja kolmandal aastal läks keset suve tühjaks.Täispumbates avastasin et auk sees panin lapi peale ikka susiseb,järgmisele lapp peale ikka susin.Oleks nagu haavlitega läbi lastud. auke oli vist 6 või enam.Aga päris pidama pole saanudki.Kuidas nii juhtus pole aimugi.Augud kõik eri kohtades.
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Mul sõbral ka see õhuga servas variant. Kass vist tahtis jooma minna ja sai ka augud sisse. Ükski lapp ega kallis liim ei pea. Lappida - pidama saab silikoniga, mis tihendi materjaliks rõhuall balloonis. Kui auk väga väike, tsurka naaskliga pisut suuremaks, et saaks silikoni sealt sisse suruda väikese punnikese, Rõhk servas lase madalamaks, kui kasutuse ajal ette nähtud, Kui said veidi silikoni läbi augukese suruda, oota veits, et see seal taheneks veidi, Siis hakka õhku sisse pumpama vaikselt. Mingi väike osa ronib august välja ja hangub siis, oota nüüd mõned tunnid ja pumpa julgelt serv täis. Punnike, mis sissepoole jäi, surutakse õhu poolt avale ette ja peab tuult hästi.
Ava suurendamiseks sobib hästi tsäksiga kuumutatud nõel, mis sulatab augu servad paksemaks ja rebenemiskindlamaks.
Ma teenisin nii mitu õlut, sõbranaise soooojad (märjad) kallistused ja priipääsme basseinivette aegade lõpuni
-
- Tsikkel: ZX10R Fighter
- Tänanud: 6 korda
Õhkservaga vanni kasuks räägib ka see , et saab hoovõtuga märja muru pealt sisse lennata . Metallraamiga isendi puhul seda tehes võivad kerge libastumise puhul enese jäsemed ja kere karkassidetailid katki minna .
Kas kellegil on hiljutisi kogemusi kui kaua Tallinnas tsikli tüübikinnituse tegemine aega võtab?
Lubati seitsme päevaga ära teha, aga nüüdseks juba natuke kauem läinud.
Tänud ette,
Margus
Madman2 kirjutas:Mismoodi te kaubikus vedamiseks tsiklit kinnitate? Mingi raam selle jaoks?
Rihmadega. Kui on istmed sees olnud, siis rihma konksud nende külge, kui ei siis tuleb endal aastad külge krudida. Meie pole veel ühtegi tsiklid raamiga vedanud.
-
- Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
- Tänanud: 8 korda
- Tänatud: 45 korda
Madman2 kirjutas:Mismoodi te kaubikus vedamiseks tsiklit kinnitate? Mingi raam selle jaoks?
Täpselt samuti nagu haagises, mingit raami pole vaja.
Tsikli esiratas kasti esinurka, kummastki prilliharust üks koormaköis küljele-ette tõmbega põrandasse kinni, tagaratas diagonaalis vastu käruportet ja tagaosa kolmanda köiega raamist põrandasse kinni. Jälgida vaid, et teravaid servi köie alla ei jääks, vajadusel pehmendus vahele.

-
Talutava hinnaga jõusaali Tallinnas ? Võiks jääda Pärnu poole linna...
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
Sten kirjutas:Talutava hinnaga jõusaali Tallinnas ? Võiks jääda Pärnu poole linna...
Sparta, Laagri
-
Jajah Mainimata jäi , et ma ekstreemselt vaene inimene , seega punase vaibaga põrandat ei eelda aga siiski ...
Laagri 55 kuu
Sparta 59 kuu
Muudes kohtades - 7- 13 Ewrot kord
Kodus on kõige odavam ju teha. Paari hantleid jõuad ikka osta ja lõua tõste kangi saab ka praktiliselt igale poole üless panna
-
Käidud teema - koju läed , siis vaja ju midagi putitada , muru niita või rääkimata kõige õelamast kodumasinast - külmikust , kes juba köögis vastu tormab , hõlmad laiali head ja paremat hakkab peale suruma ... Seega ei .
-
- Tsikkel: Honda CBR600RR
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Kui kaugeks ei jää, siis näiteks TTÜ spordisaal suhteliselt odav ja manti on kõvasti. Rahvaarv oleneb kellaajast ja sisse sai vist alates 16.30st...
-
- Tsikkel: Kawasaki ER-6n
- Tänanud: 5 korda
Sten kirjutas:rääkimata kõige õelamast kodumasinast - külmikust , kes juba köögis vastu tormab , hõlmad laiali head ja paremat hakkab peale suruma ...
Kui Sa spordiklubist koju lähed, kas siis külmik jonnib ja ei tormagi kallistama? Ja naine on muru ära niitnud? Ja putitamise lükkad ka edasi?
Kas keegi teab millisest poest saaks osta sellist suuremapoolset viiluatmata leiba, mida sobiks soolaleivapeoks kinkida - kurat igalpool on ainult viilutatud
Prismas on saadaval Saare või Hiiumaa selline ümmargune suur leib,kile sees.nagin veel eile Sikupilli Prismas.
Palju tänu
leib kirjutas:Prismas on saadaval Saare või Hiiumaa selline ümmargune suur leib,kile sees.nagin veel eile Sikupilli Prismas.
kas leidub tartus üks abivalmis ja asjalik härra kes viitsiks võtta vaevaks üks auto üle vaadata. plaanis emakesele soetada aga ei hakkaks ise tartu sõitma enne kui kaup pole kindel. härra peaks soovitavalt autoasja jagama spetsialisti tasemel
Kuidas kawasaki z750 tagurpidikäik sisse peaks lülituma? Spetsifikatsioonides annab sellise võimaluse
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
WiredUp kirjutas:Kuidas kawasaki z750 tagurpidikäik sisse peaks lülituma? Spetsifikatsioonides annab sellise võimaluse
Kuidas see seal spetsifikatsioonides kirjas on? Vast on mõeldud pahupidi käiguvahetust, kus esimene üleval ja ülejäänud käigud all.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Kas juttudel, et uuemaaja autodel ei tohi käru pistiku juhtmeid lihtsalt tagatule juhtmete külge ühendada, on tõepõhi all?
Ehk siis mul on ostetud auto, millel need juhtmed on just nii ühendatud ja esinduse elektrik maalis mulle väga musta pildi sellest mis kõik juhtub, kui käru järgi panen. On keegi reaalselt ka neid läbipõlenud ajuga autosid näinud või on tegemist linnalegendiga? Ja kas selle vastu on ka mingit lihtsat rohtu?
Sai kohe mitu lolli küsimust
kõrtsmikumolu kirjutas:Kas juttudel, et uuemaaja autodel ei tohi käru pistiku juhtmeid lihtsalt tagatule juhtmete külge ühendada, on tõepõhi all?
Ehk siis mul on ostetud auto, millel need juhtmed on just nii ühendatud ja esinduse elektrik maalis mulle väga musta pildi sellest mis kõik juhtub, kui käru järgi panen. On keegi reaalselt ka neid läbipõlenud ajuga autosid näinud või on tegemist linnalegendiga? Ja kas selle vastu on ka mingit lihtsat rohtu?
On mullegi üks elektrik seda juttu rääkinud ja ei ole olnud põhjust teda mitte uskuda. Ta kindlasti on selliseid autosi näinud ka, millel aju enam jutule ei võta.
kõrtsmikumolu kirjutas:Kas juttudel, et uuemaaja autodel ei tohi käru pistiku juhtmeid lihtsalt tagatule juhtmete külge ühendada, on tõepõhi all?
Jah, mul juhtus selline asi. Autoaju ise oli õnneks piisavalt tark ja lülitas enamusasju järelt ära aga jättis mootori tööle, niiet sai esindusse sõidetud. Iseenest oli huvitav sõita uue autoga maanteel, kui armatuur on pime ja aegajalt displayl vilgub kiri, et "check system" , isegi raadio ei töötand
-
- Tsikkel: BMW
- Tänatud: 23 korda
Uuematel autodel on jah tulepirnide läbipõlemise kontrollsüsteem. Kui kärutuled otse autotuledelt särtsu saavad läheb see süsteem lolliks. Eraldi jublakas käib vahele ja margipõhistel kärukonksudel kuulub ostes see asi ka komplekti.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
CANBUS elektrisüsteemiga autodel ei tohi. Aju kontrollib kõikide ahelate parameetreid ja lisatulede ühendamisel pole need enam need, mis ette nähtud. paremal juhul on sul kogu aeg ees kiri "check light" halvemal juhul läheb aju lolliks.
MB hakkab sellise ühenduse puhul ja kui käru on järgi, piduritule veateadet ette loopima. Seda ka alles siis, kui pidurit vajutada. Muid efekte, sh tulede mittetoimimist või tuleploki läbipõlemist pole täheldanud.
Margipõhiste komplektide boonuseks on ka parkimisandurite töörežiimi muutmine.
-
- Tsikkel: HusaBerg
- Kontakt:
Tänud! Sain kohe mitu tarka vastust
Et siis lihtsat varianti asja parandamiseks pole?
-
Kuna ise suurem asi elektrik ei ole , siis las targemad parandavad :
Kuuldavasti saab läbi ülitundlike releede see plokk ise valmistada , niiet originaal juhtmestikust võtad ainult relee juhtimise signaali ja toite ja massi otse aku peal .
-
- Tsikkel: GL 1800
- Tänanud: 62 korda
- Tänatud: 37 korda
Kui juba pole midagi tuksi keeranud, osta spetsiaalne selleks valmistatud plokk. Osadel autodel on selleks valmidus ühenduseks olemas.
Ma selle hinda ei tea, aga see on margi põhine. Küsi auto osadega kauplevatest poodidest või konksu müüjalt.