Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Õnnetused mootorratastega
Yerba kirjutas:No see on ju täiesti tavaline et saadakse mingi jamaga hakkama ja siis lastakse jalga. Orjarahva mentaliteet ja suhtumine - kui isand pealt ei vaata siis võib kõike teha. Aga kui vitsa ja rooskamise hirm, siis istutakse vagusi nagu kuldid rukkis. Kunagi hiljem on jälle hea kõvatada, et fa-faa vaat mis ma ära tegin ja mis ikka toona juhtus - ega teie ei tea ju sellest midagi.
Tugev delfi kommentaatori tase ma ütleks. Kas sa oled mingi maailmadirektor, et nii kõvasti sõna võtad? Kõlab rohekm nagu eide hala, mitte nagu mehe jutt.
EDIT: Seletuseks teistele: Natuke kihvatas sees, kui mingi mees tuleb siin meid kõiki orjarahvaks nimetama. Ma proovin mitte sõna võtta teemades kus mul midagi tarka öelda ei ole. Hetkel aga tahtsin Yerba tähelepanu juhtida asjaolule, et tema kirjutis meenutab tugevalt keskmist delfi kommentaatorit või mõnd elus kibestunud inimest, mitte midagi sellist, mis võiks olla kirjutatud täismehe poolt. Andsin Yerbale võimaluse näha, milline tema tekst võib paista teistele. Ehk ei saa ta ise päris täpselt aru, mida kirja on pannud ja minu poolt tehtud kommentaar annab talle võimaluse oma posti uuesti lugeda ja võib olla see aitab tal ka mõista, et ei ole ilus kedagi orjarahvaks nimetada. Over and out.