Õnnetused mootorratastega
-
- Tsikkel: HD Dyna 96ci | Iron 883
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Re: Õnnetused mootorratastega
ardilla de terra kirjutas:Sattusin praegu komme lugema delfis ja sattusin sellise kommentaari peale : Tulin töölt ja sattusin avariipaika vahetult peale avarii toimumist. Vaatepilt oli räige-siiani silmade ees.Aga miks üldse kirjutan, siis esialgu need kaks teist tsiklisti seisid pisut eemal bussijaamas ja kui nägid, et asjaga tegeletakse(helistatakse jne) ja et inimesi rohkem hakkas kogunema sõitsid minema.ju polnud tahtmis selestusi anda või siis lihtsalt shokis.
Kui need olid sõbrad ja se oli tõsi siis pidi neil olema väga tungiv põhjus selliselt käituda!!! Ja kui sellised oleks minu sõpruskonnas siis ma tõsiselt kaaluksin nedega edasist suhtlemist! Eriti kui tegu oli tehnilise rikkega või lihtlabase õnnetusega... Isegi kui olid lihtsalt suvalised siis ikkagi selline ükskõiksus paneb tõsiselt mõtlema!
Ma pakun välja sellise vandenõuteooria, et need 3 ratast ei tegelenud üldse grupisõiduga. 2 teist ratast ajasid lihtsalt ennast neile ligi tee peal, keerasid kuidagi ette, riivasid vms, ja kui s*tt ventikasse lendas, tegid suusad. See seletaks paljutki.
Rehvi purunemine, millest uudistes mingi "teadja rinkamees" rääkis... Tsikli- ja autorehvid (eriti korralikud; sellised, mida kruvitakse 20K euroste tsiklite alla) ei lõhke minu teada pauguga.
Mulle pole kunagi meeldinud grupis sõita ja ei hakka ka meeldima. Võimatu on arvestada n+1 sinu ümber virvendava isikuga, kellel on kõigil erinevad sõidustiilid, tempod jne ning kelle oskusi sa ei tea usaldada. Kui ma tahaks seltskonda, siis ma sõidaks bussiga.
Kaastunne omastele ja lastele.