Õnnetused mootorratastega
Moderaator: Moded
Re: Õnnetused mootorratastega
Minu sügav kaastunne.
Hooaeg ei ole korralikult veel alanudki, mis toimub!?
-
- Tsikkel: Honda CRF300L
- Tänanud: 435 korda
- Tänatud: 79 korda
- Kontakt:
Väga, väga kurb ja ehmatav.
Eile, oma lapse emaga koos sõitmas käies just mõtlesin, et kuhugi grupiga sõites, peaks naise kellegi teise seljakotiks andma. Riskide hajutamiseks, et kõige hullema korral ei jääks laps korraga issist ja emmest ilma.
-
- Tsikkel: jawa250 jawa350 honda650
- Tänatud: 3 korda
Sügav kaastunne.
Lugesin õnnetusest lehest ja seal õeldi tundmatud dokumentideta,mul jäimõistmatuks- kuhu siis gamraadid jäid või ajakirjanike aps
-
- Tsikkel: Suzuki VX800
- Tänanud: 16 korda
- Tänatud: 4 korda
Nozzu kirjutas:Eile, oma lapse emaga koos sõitmas käies just mõtlesin, et kuhugi grupiga sõites, peaks naise kellegi teise seljakotiks andma. Riskide hajutamiseks, et kõige hullema korral ei jääks laps korraga issist ja emmest ilma.
Ma pole selle pärast enam 2 hooaega sadulasse istunud. Karm otsus, aga vähem karm kui orvud lapsed.
taat007 kirjutas:Sügav kaastunne.
Lugesin õnnetusest lehest ja seal õeldi tundmatud dokumentideta,mul jäimõistmatuks- kuhu siis gamraadid jäid või ajakirjanike aps
Eks nad kamraadidelt said esialgse info vast ikka, aga ametlikke pressikanaleid pidi ei saa sellist infot enne jagada, kui see 110% kindel pole.
Shokeeriv uudis. Tundsin Helenit aastaid, sügav kaastunne.
-
- Tsikkel: HayabusaTurbo 350 HP/300 TQ
- Tänanud: 14 korda
- Tänatud: 4 korda
http://www.delfi.ee/news/paevauudised/1 ... d=66229132 KOHUTAV! Ma veel reedel rääkisin, et kui selline ilm jätkub siis tuleb haige nädalavahetus.
Selline ilm muudab inimesed kuidagi aktiivsemaks heas ja halvas mõttes
-
- Tsikkel: Yamaha R1 track only
Kaastunne..
Kahju lugeda sellist uudist.. nagu ma aru saan siis sama paar, kes ktm-i testipäeval rõõmsalt kallutas?
Paraku nemad jah
-
- Tsikkel: Honda Transalp
Vabandust, et jagan siin informatsiooni "naised saunas rääkisid".
Keegi "omadest" oli noortele tagarattasse sõitnud mille tagajärjel nad kukkusid ja jäid vastutuleva auto ette. Tsikkel olevat sõitnud 300m. võssa.
Kaastunne lähedastele...
-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
Sõidan täna paldiskisse suvilat kontrollima ja panen R1 pagassi kaks küünalt mille jätan eilsesse õnnetuspaika põlema kui tagasi tulen, R.I.P. ja omastele kaastunne minugi poolt.
-
- Tsikkel: Beenvee
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Ei tundnud ega teadnud, aga KTM testpäeval jäi üks harmooniliselt kallutav paar silma, ilmselt nemad . Kaastunne omastele ja olgu muld lahkunutele kerge!
-
- Tsikkel: otsimisel...
- Kontakt:
Sügav kaastunne!! R.I.P
Miks sõitsid teised rattad edasi, kui avarii juhtus? Ei usu et, ei pannud tähele! Usun et nemad oskaksid juhtunusse selgust tuua.
uudistes rääkis võimalikust purunenud rehvist, tsikkel oli küll sügaval metsas ja se verine libisemise jälg ega jah mis seal ikka tagant järgi rahu nende hingedele... Kuskilt kommentaarist kumas läbi, et keegi sugulane oli välismaal ja üritas oma samanimelisi motoinimesi kätte saada kuid need ei vastanud
Need võisid olla ühed pikemad tunnid selle inimese elus, olenemata kas olid need või teised tsiklistid...
-
- Tsikkel: Yamaha V-Star
- Tänatud: 2 korda
- Kontakt:
Minu kaastunne kaunishingedele !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
uljasvaluvelg kirjutas:Vabandust, et jagan siin informatsiooni "naised saunas rääkisid".
Keegi "omadest" oli noortele tagarattasse sõitnud mille tagajärjel nad kukkusid ja jäid vastutuleva auto ette. Tsikkel olevat sõitnud 300m. võssa.
Kaastunne lähedastele...
Arvasin juba enne seda postitust, et süüdlane peab olema keegi kolmas, mitte hukkunud ega autojuht. Ei tundnud kumbagi, aga hinge läks. Kaastunne omastele.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Uudiste videolõigus ütles avariis osalenud auto juht,et enne tuli kaks ratast ja kolmas läks külili.Head kaassõitjad küll ,kui nii edasi lastakse.
Kaastunne omastele.
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
Mina müüsin täna tsikli maha.... ja uut ei soeta. Liiga palju laipu viimastel aastatel.....
Sattusin praegu komme lugema delfis ja sattusin sellise kommentaari peale : Tulin töölt ja sattusin avariipaika vahetult peale avarii toimumist. Vaatepilt oli räige-siiani silmade ees.Aga miks üldse kirjutan, siis esialgu need kaks teist tsiklisti seisid pisut eemal bussijaamas ja kui nägid, et asjaga tegeletakse(helistatakse jne) ja et inimesi rohkem hakkas kogunema sõitsid minema.ju polnud tahtmis selestusi anda või siis lihtsalt shokis.
Kui need olid sõbrad ja se oli tõsi siis pidi neil olema väga tungiv põhjus selliselt käituda!!! Ja kui sellised oleks minu sõpruskonnas siis ma tõsiselt kaaluksin nedega edasist suhtlemist! Eriti kui tegu oli tehnilise rikkega või lihtlabase õnnetusega... Isegi kui olid lihtsalt suvalised siis ikkagi selline ükskõiksus paneb tõsiselt mõtlema!
Olgu taevased maanteed Teile ohutumad. Südamlik kaastunne lähedastele.
Sügav kaastunne perele ja lähestele.
GREMCC