Soome tsiklimehed
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Soome tsiklimehed
vintisvint kirjutas:Moo meelest hea mõte, jätaks vaid need Soomlaste grillvorsti nimelised jahujulgad, üritusest välja.
![]()
Üldisemalt, milline on ettekujutus kohast?
Mõni campingu koht või midagi muud...?
No ega tõesti Soomes ei ole ühtegi eesti poodi
Tule parem sõitma.
Täna 490km. seljataga, tänud osalejatele ja teejuhile , supperhead teed (kruusa ka nagu ikka)
-
- Tsikkel: Hayabusa Turbo 2012//288 RWHP
- Tänatud: 1 kord
Täna oli ikka korralik maraton.Kurve pole veel ühgi päeva jooksul nii palju kallutatud,kui täna.Paha hakkas juba ja söök kiskus ka omavoliliselt üles.
Ega ma iga näd.vahet. selliseid maratone tee,aga täna kuidagi tuli selline.Et Kevil ja teistel sõitjatel ei maksa ära kohkuda.Ülimalt kõva ja vinge päev oli.Suured tänud tänalistele matkameestele,et vastupidasite.Ärge pikka viha pidage.
-
- Tsikkel: Kawasaki z1000
Väga viis rullimine oli jaa.. Spido näitas koju tulles tagasihoidlikud 502km Trennimóttes igati hea kogemus ja palju häid kallutusi kallutatud!!! Pole nii pikka otsa ühe päevaga maha sóitnud, nüüd hea teada et kannikad peavad vastu küll. Teinekordki.
Teejuhile suur kummardus!!!
Kevin
-
Teema algataja
lebokas kirjutas:Siin oli vahepeal juttu grilli ja chilli teemal. Asi vist on maha vaibunud kahjuks. Kui palju oleks osavõtjaid? Võiksin ju midagi organiseerida, kui oleks abimehi, ja aktiivseid osalejaid. Enne poleks mõtet uut teemat teha, kui oleks teada, palju osalejaid, ja millal kõige paremini sobiks.
Tulen aga ööseks ei viitsi jääda!
-
- Toetajaliige
- Tänanud: 149 korda
- Tänatud: 184 korda
Tänan pakkumast, Tuono, kuid mu tsikkel on liiga võrr, teil järel püsimiseks.
Kruusa kannataks ja kurve, kiirtee on aga ilmselge mootori kräunutamine.
Juunikuus toon selle üle lombi, eks siis vaatab...
-
- Tsikkel: Yamaha R1 TURBO
kumar kirjutas:Täna oli ikka korralik maraton.Kurve pole veel ühgi päeva jooksul nii palju kallutatud,kui täna.Paha hakkas juba ja söök kiskus ka omavoliliselt üles.
![]()
Ega ma iga näd.vahet. selliseid maratone tee,aga täna kuidagi tuli selline.Et Kevil ja teistel sõitjatel ei maksa ära kohkuda.Ülimalt kõva ja vinge päev oli.Suured tänud tänalistele matkameestele,et vastupidasite.Ärge pikka viha pidage.![]()
![]()
Vihma ka ikka saite w
-
Janar.R1 kirjutas:kumar kirjutas:Täna oli ikka korralik maraton.Kurve pole veel ühgi päeva jooksul nii palju kallutatud,kui täna.Paha hakkas juba ja söök kiskus ka omavoliliselt üles.
![]()
Ega ma iga näd.vahet. selliseid maratone tee,aga täna kuidagi tuli selline.Et Kevil ja teistel sõitjatel ei maksa ära kohkuda.Ülimalt kõva ja vinge päev oli.Suured tänud tänalistele matkameestele,et vastupidasite.Ärge pikka viha pidage.![]()
![]()
Vihma ka ikka saite w
natukene alguses,aga pôiklesime osavalt vihma käest kôrvale.
Teema ülal on mingi 2008 aasta hääletus tsiklid soomes, selle asemele järve chilli hääletust ei saa aretada ala mis kuu või nv?
-
- Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
- Kontakt:
koit kirjutas:Teema ülal on mingi 2008 aasta hääletus tsiklid soomes, selle asemele järve chilli hääletust ei saa aretada ala mis kuu või nv?
Saaks luua ju ka uue teema, koos hääletusega, kui enne teada, palju siis kokku tuleks. 3 inimese pärast pole ju mõtet uut teemat aretada veel. Nendega saaks ju ka lives asjad selgeks arutada.
Mul peaks elu vähe rahulikumaks minema peale jaanipäeva, ilmselt oleks ka huvitav motomeestega lökke ääres möla ajada
-
- Tsikkel: Honda CBR 1000RR Repsol 2008
- Asukoht: Martinlaakso, Vantaa, Soome, kodukoht aga Särevere, Järvamaa
- Kontakt:
Janar.R1 kirjutas:felix18 kirjutas:Janar.R1 kirjutas:Täna Tiksi shellist kell 17.15 lähen tiirule, kas keegi liitub
kahjuks ei saa, eesti minek, üritusele:
Krt. oleks ma varem teadnud et selline üritus on oleksin ka tulnud, anna siis teada kuidas oli!
üritus oli korralik, kilomeetrid sai samuti hulgaliselt läbitud, ca. 700
teil siin aga huvitavad sõidud olnud, kurjam, aga eks terve suvi veel ees
Bike Beasts MCC
Veiko 0445588055, viis viis kuus kaks kaks viis kolm kuus (55622536)

-
kumar kirjutas:Mina tuleks ka jämmile.
Me tuleks ka 2-3 rattaga, aga ööseks me ei jääks!
-
Teema algataja
raizz kirjutas:Ma tuleks täna tiirule,kui on minejaid. Aga ööseks ei jääks
Kui oled kutsuja siis pane koht ja kellaaeg ning ole ka valmis teejuhiks olema
Ma ise ei tule, sest nv. sai päris korralikult sõidetud
Tuono kirjutas:raizz kirjutas:Ma tuleks täna tiirule,kui on minejaid. Aga ööseks ei jääks
Kui oled kutsuja siis pane koht ja kellaaeg ning ole ka valmis teejuhiks olema
![]()
Ma ise ei tule, sest nv. sai päris korralikult sõidetud
Ma lugesin jah, et nv siin kõvasti sõidetud. Sellepärast kirjutasin, et oleks sõitma tulemas, kui keegi läheb. Enne, peab kellegi sabas need head teed meelde tuletama.
lebokas kirjutas:Siin oli vahepeal juttu grilli ja chilli teemal. Asi vist on maha vaibunud kahjuks. Kui palju oleks osavõtjaid? Võiksin ju midagi organiseerida, kui oleks abimehi, ja aktiivseid osalejaid. Enne poleks mõtet uut teemat teha, kui oleks teada, palju osalejaid, ja millal kõige paremini sobiks.
Paku mingid kuupäevad välja. Näiteks kolm einevat nv ja siis vaatame milline kuupäev enamusele sobib. Muidugi mingi koht tuleb leida, umbes nagu eestis on RMK telkimiskohad, kus on grillid ja särgid-värgid olemas.
-
Mul oleks ära anda üks selline tross 1-1.3 pikk. Saab panna tsikli puu vôi posti külge kinni. Môlemas otsas on aasad,et saab lukuga kinni panna. Kui keegi tahab voi on tarvet,siis minu käest saab.
tere. kle kes oskaks ütelda, et kas hondadel on ratta võllid ühe mõõduga? tahan osta 17tollist esivelge 16 asemele, kuna on kumme raske saada ja ei julge tellida kui ei tea päris täpselt.
Janar.R1 kirjutas:kumar kirjutas:Mina tuleks ka jämmile.
Me tuleks ka 2-3 rattaga, aga ööseks me ei jääks!
ma tuleks ka kindlasti!
-
- Kontakt:
Hakkab siis nägusid chillile kogunema. Eks ma pistan siis mingi aeg uue teema yles.
-
Teema algataja
Kes sõitma tahavad/viitsivad tulla siis kell 16.00 keha 3 Motorestis näeme
http://www.k-market.com/Myymalat/Neste- ... -Keha-III/
-
- Kontakt:
Tuono kirjutas:Kes sõitma tahavad/viitsivad tulla siis kell 16.00 keha 3 Motorestis näeme
http://www.k-market.com/Myymalat/Neste- ... -Keha-III/
Käidud, tehtud, maha kantud...
Tänud tänastele kaaskannatajetele. Oli tegelikult ju tore sõit. Jõudu ja kurvilisi teid, kuniks uuesti rattad alla saan!
-
Teema algataja
lebokas kirjutas:Tuono kirjutas:Kes sõitma tahavad/viitsivad tulla siis kell 16.00 keha 3 Motorestis näeme
http://www.k-market.com/Myymalat/Neste- ... -Keha-III/Käidud, tehtud, maha kantud...
![]()
![]()
Tänud tänastele kaaskannatajetele. Oli tegelikult ju tore sõit. Jõudu ja kurvilisi teid, kuniks uuesti rattad alla saan!
Tänud muidugi kõigile , sõit oli väga viis ja hea, et ise korras (niivõrd-kuivõrd), kahju ilusast tsiklist
-
Tuono kirjutas:lebokas kirjutas:Tuono kirjutas:Kes sõitma tahavad/viitsivad tulla siis kell 16.00 keha 3 Motorestis näeme
http://www.k-market.com/Myymalat/Neste- ... -Keha-III/Käidud, tehtud, maha kantud...
![]()
![]()
Tänud tänastele kaaskannatajetele. Oli tegelikult ju tore sõit. Jõudu ja kurvilisi teid, kuniks uuesti rattad alla saan!Tänud muidugi kõigile , sõit oli väga viis ja hea, et ise korras (niivõrd-kuivõrd), kahju ilusast tsiklist
Mis juhtus???
-
Teema algataja
Halva teepeal ilmselt pidurdamise hetkel oli esiratas õhus ja kui uuesti maad puudutas oli juba esiratas blokis.
-
Tuono kirjutas:Halva teepeal ilmselt pidurdamise hetkel oli esiratas õhus ja kui uuesti maad puudutas oli juba esiratas blokis.
Ratas kõvasti sodi w
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.