Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
Kopipaste kirjutas:karinike kirjutas:Hey
Kindlasti kõik võivad tulla mida rohkem seda uhkem!! Üks mootorratur kirjutas mulle ,et - sa ei kujuta ette mis fiiling on sõita mootorimöirge keskel kui ümber on hunnik rattaid lärmi tegemas!
Kindlasti tahaks seda fiilingut tunda!!! Võin ainult ette kujutada ,kui mega see oleks! Sellepärast kutsun üles kõiki soovijaid, kes ainult viitsib kaasa tulema.Ma valin välja kaheksa mootorratturit, kellega siis kaheksa kaunitari ringi sõidab.
Mingi hetk ma postitan siia sõnumi ,et kõik soovijad saadaks natukene lisainfot enda kohta minu postkasti.
Ühe pildi motikas ning endast ,et oleks aimu millega ja kellega on teguning infot seoses varustusega nt. lisakiivri nr suurus jne...
Loodan ,et see liiga palju tüli ei tekita.Minu kui pruutneitsi ning korraldaja soov on ,et kõik õnnestuks ning oleks üks unustamattu üritus!
)
Karin
Ma hoiatan, et ära ennast väga ärevile aja - kui ratta seljas ja varustuses tunduvad kõik päris kuumad täkud olevat, siis päriselu bräädpitte ei ole väga saadaval. Et noh, kui sa oled oma sõbranjedele välja reklaaminud, et foorumi 8 kõige vägevamat täkku tulevad või nii
Deem.. Ei olegi Brad Pitte?!! Ok siis Antonio Banderased sobivad ka
Sõbrannad ei tea ,et taolist üritust korraldan. Tahan ,et see oleks Surpriseeee!
-
- Tsikkel: Honda CBR 900RR FireBlade
Nii pikalt küll aega ette ei tea, kuid kõik on võimalik. Ennemgi sellisel üritusel käidud.
-
Teema algataja
randos kirjutas:Nii pikalt küll aega ette ei tea, kuid kõik on võimalik. Ennemgi sellisel üritusel käidud.
Loodame ,et ka seekord õnnestub üritusest osa võtta
-
Kas see tähendab juba kohta top kaheksas?
-
Teema algataja
randos kirjutas:Kas see tähendab juba kohta top kaheksas?
TOP kaheksa !! no ei tea nii kergelt sinna ei pääse... Kui just Sa ei ole Brad Pitt ...
-
Brad Pitt on minu jaoks liiga vana, st. ma ennast heameelega 20a vanemaks ei teeks!
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
ma arvan,et siin jäävad lõpuks jagajale näpud. liiga palju faaa-faaatamist juba
kui aeg käes,siis on platsis ainult yx puuhobune
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
No keegi peaks nüüd lõpuks neiule ära selgitama, et tahaistmele saamiseks on vaja ikka ka natuke ettevalmistusi teha.
Nimelt on turvalisuse tagamiseks oluline tsikli sadula ühilduvus neiu istmikuga ja juhi selja ühilduvus neiu rinnaesisega. Vastasel korral on olukord nagu mitte sobivate Lego klotsidega ja maha libisemine ainult aja küsimus.
Ehk palun kõigi kaheksa tulevase "seljakoti" pildid siia üles riputada nii eest kui tagant vaates. Ja loomulikult võimalikult liibuvas riietuses, et oleks iseärasused näha ja saaks kõige turvalisema komplekti kokku panna.
Korralikult mitteühilduvate tsiklite ja nende juhtide ning kaasõitjate puhul ähvardab rahatrahv kuni 2000 eurot või kuni kolmeks kuuks A-kati juhtimisõiguse peatamine. Nii et foorumlased, olge ettevaatlikud...
Maru ülbe suhtumine on siin teemas.
Pakun arvestluslikult, et tavalise tsikli km hind (hinnalangus, kütus, rehvid jne jne) on vähemalt 40 senti kilomeeter. Keskmine tsiklimees, kes sinna läheb, sõidab vähemalt 30 km (sinna, tagasi + kohapeal)
Seega võiksid meeles pidada seda, et palud igalt tsiklimehelt umbes 12 eurost teenet (pluss inimese aeg, mis tihtipeale oluliselt kallim) See, et te naissoost olete, ei tee teid kuidagi eriliseks. Ilusaid tsikke, keda suvisel ajal ringi sõidutada, on
vägagi piisavalt.
Selline tunne jääb nagu mingi pulmakorraldusfima oleks selle tasuta saadava ning kalli raha eest müüdava teenusena avastanud Neid teemasid on siin nagu seeni pärast vihma.
-
Selleks ju mootorratas ostetaksegi, et sellega sõita. Ja kui ikka on vaba päev ja mitte emmigi teha ei ole, siis minul on küll isiklikult suhteliselt ükskõik kellega ja täiesti ükskõik kuhu sõitma lähen. Ja seejuures ei arvesta ma igat oma tehtud sammu ja läbitut meetrit rahaks ümber. Veelvähem hakkan seda kelleltki sisse nõudma. Keegi ei käsi osaleda, kui aega ja raha ei ole. Hobid ja meelelahutus ei olegi tulutoovad artiklid
Ära saa valesti aru. Mul ei ole nende sõitude vastu midagi ning kui vaba õhtu võin ise ka osaleda.
Siuke veidike ülbe suhtumine oli see, mis kirjutama ajandas.
-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
Tulen kui tehakse eraldi kutse, seega sedapidi siis nüüd, mitte ei hakka siin ilusaimaks kandideerima...
-
- Tsikkel: R1
karue38 kirjutas:Tulen kui tehakse eraldi kutse, seega sedapidi siis nüüd, mitte ei hakka siin ilusaimaks kandideerima...
![]()
sama siin
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
-
Teema algataja
Jessas.. rahvas see top kaheksa ja Brad Pitti teema on väike huumor ,mis siit välja arenes.
M.K - Ma olen täiesti teadlik ,et inimesed ,kes kohale tulevad ohverdavad oma aega ning põletavad kütust.Üritusest osalemine ei ole minu jaoks iseenesest mõistetav.
Terv.
Karin
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
Tahtsin just öelda, et mehed võtke chillilt. Lisaks teile on ka mõnel naisel suu põiki peas ja nii mõnigi on valmis "tõsisemalt" aasima. Kaete tibid ära ja teete väikese trikooovooru ka kohe, milles küsimus.
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Paar teemat allpool on mu arust kena näide, kuidas selliseid asju aetakse: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=79710
Etteteatamine 2 päeva, mitte 2 kuud... No ok, nädalakese võib kah ette öelda. "Seljakottide" tagisuurused... mis huvi äratavad.
Ja ei mingit käest ära läinud mölisemist.
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Minu eelnev targutus(uskumatud tüdrukud jah) ei käinud tolle Pitt`i teema kohta,vaid pigem kogu see piltmootorrattastjaiseendast teema kohta.
-
Teema algataja
pühak kirjutas:Paar teemat allpool on mu arust kena näide, kuidas selliseid asju aetakse: http://www.biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=79710
Etteteatamine 2 päeva, mitte 2 kuud... No ok, nädalakese võib kah ette öelda. "Seljakottide" tagisuurused... mis huvi äratavad.
![]()
Ja ei mingit käest ära läinud mölisemist.
Nagu ma varem ka mainisin pole ma sellist üritust ennem korraldanud ning selle tõttu panin postituse 2 kuud varem üles,et leida õigeks ajaks inimesi kes sooviksid osa võtta üritusest.
Ma ei teagi kas ma peaks selle postituse ära kustutama ning siis paar päeva enne üritust uuesti üles panema?
-
- Soe ja sõbralik
- Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
- Tänanud: 140 korda
- Tänatud: 367 korda
- Kontakt:
Ära lase ennast häirida, las me lahmime. Kui on õige päev käes, tuleb rahvast ikkagi, olenemata sellest, kas tegid teema 2 kuud või 2 päeva varem.
-
Teema algataja
Hardrocker kirjutas:Minu eelnev targutus(uskumatud tüdrukud jah) ei käinud tolle Pitt`i teema kohta,vaid pigem kogu see piltmootorrattastjaiseendast teema kohta.
See teema on tulnud varasematest postitustest kus mootorratturid soovitasid mul valida välja sõidutajaid ,et olla kindel kaitsevarustuse olemas olust jne.
Minu meelest see oli hea mõtte ning tõesti ma lisasin oma poolse ettepaneku saata motikast ning endast pilt ,et mul oleks natuke aimu millega/kellega tegu on.
Tõesti siiralt vabandan ,kui see jättis ebaviisaka mulje!
Tervitades
-
- Tsikkel: Kawasaki VN1500
- Tänanud: 221 korda
- Tänatud: 90 korda
Ega see vana teema kustutamine ja uue tegemine enam midagi ei muuda. Džinn on pudelist välja lastud ja teda sinna tagasi toppida on jube raske. Aga jah, vahet pole, las me ka vahest natuke kaagutame. Tead, kui hästi see pingeid maandab (kui on).
Aga üks asi, jah. Kui Sa abi palud, siis ära sellest konkurssi korralda. See jätab ebaasjaliku mulje ja lausa kutsub mõttetut, või lausa seksistlikku mula ajama. Arvan, et piisab, kui stiili ühtsuse nimel ütled ära, et eelistatud on bikemehed (nagu Sa alguses juba nimetasid). Ma oma chopperimölakaga bikede vahele küll ronida ei taha, pigem otsin omasuguste seltskonda. (pealegi on mul juuli lõpus/augusti alguses puhkus ja hoian siis Tallinnast nii kaugele, kui võimalik )
siis väärib see ka väärkasutamist!"
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1095 korda
- Tänatud: 1117 korda
- Kontakt:
karinike kirjutas:Tõesti siiralt vabandan ,kui see jättis ebaviisaka mulje!
Eks koearad haugu natuke ja nagu ikka, läheb karavan edasi. Võta rahulikult, mehed peavad natuke keelt ka teritama.
-
Teema algataja
Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Hey Bikerid !
Korraldan tulevasele pruudile tüdrukute õhtu 27.07 (laupäev)
Oleks üliõnnelik ,kui leiduks 10 toredat meest kes oleks nõus sõidutama tüdrukuid.
Plaanis oleks kell 17:00 koguneda Muusika baari juures ning minna ringile kesklinn - Pirita ringrada-kesklinn.
Oleks tore kui sohvril oleks kaasas teine kiiver.
Olen väga tänulik tagasiside eest !
Päikest Karin-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 89 korda
Re: Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Sa oled kõik hirmutanud ära oma varasema faa-faaa teemaga
Ja kuidagi Sa peaks mehi motiveerima ka,neid sõidutamisi juba nii palju olnud,et kindlasti paljudel sellest juba siiber,ega tegelikult see sõidutamine ei paku juhile midagi head ega nauditavat lihtsalt peale ajaviitmise,aga ilusa ilmaga ja laupäeval on paljudel kindlasti targemat ka teha
Ja mis tollest üritusest saab? http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?f=3&t=79554?
Kui tegemist on selle sama üritusega, lihtsalt aeg edasi lükatud, siis võiks ju teada anda?
-
Teema algataja
Hey Bikerid !
Korraldan tulevasele pruudile tüdrukute õhtu 27.07 (laupäev)
Oleks üliõnnelik ,kui leiduks 10 toredat meest kes oleks nõus sõidutama tüdrukuid.
Plaanis oleks kell 17:00 koguneda Muusika baari juures ning minna ringile kesklinn - Pirita ringrada-kesklinn.
Oleks tore kui sohvril oleks kaasas teine kiiver.
Olen väga tänulik tagasiside eest !
Päikest Karin
-
Teema algataja
Hey
Tänud tähelepaneku eest.
Arvasin ,et eelmist postitust keegi enam ei jälgi kuna see sai suht ammu üles pandud.
Uuendasin ka sealset infot, loodan ainult ,et see ei hakka tekitama segadust.
Päikest
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.