Milline krossimootorratas valida?
-
- Tsikkel: CRF450R13
Re: Milline krossimootorratas valida?
Mella räägib mõistlikku juttu, kuigi tal tundub selline hull KTM´i armastus. Mina sulle väga ei oska kirjutada, et kui palju täpselt kulub, kuna liiga vähe olen veel sõitnud (Odav lõbu igatahes ei ole). Võin ainult öelda, et raha on vaja, et korras pilli osta, kuna need enam vähem pillid on meeletud raharöövlid ja ei tasu kohe kindlasti ostmist. Isiklikult arvan, et kuskil 2300 võiks olla see maagiline number, mille eest saaks sellise mitte väga vana heas korras 250 4t. Samas ma vaatan, et sa tahad hirmsalt suure kubatuuriga pilli poole vaadata. Oled sa üldse proovinud mõnda masinat? Ise ma mõtlesin ka, et mis see ikka võtta 450 esimeseks masinaks ja hetkel olen ma väga rahul, et sai 250 võetud. Nüüdseks olen tuttava neljapoolesega proovinud sõita ja no selle masina jõudu ma küll väga ära ei kasuta, ma satun oma 250 tihti olukordadesse, kus võiks täitsa haiget saada, rääkimata kui oleks võimsam masin. Soovitan sul leida mõni hea inimene, kes lubab sul natuke enda masinaga kulgeda ja siis vaata, kui suurt pilli üldse võtta. Mainin veel ära, et 125 2t on ju tegelikult sama võimas kui 250 4t.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.