Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Moderaator: Moded
-
- Tsikkel: honda st 1100
Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
ühest eelmise aasta pruudisõidust meenub mulle kui sõit oli lõppenud ,siis tüdruk ütles ,et peaks uue poisi sebima ja kindlasti mootorattaga . niiet tehke eelsõidud saate ehk sõbrannadega pulma
sepp kirjutas:Olemas mõlemad asjad
![]()
sylla kirjutas:Minu varustus on raudselt parajam
Äkki saab kuidagi kaubale, et varustus ja kogemused enne ära proovida, liiga väike ei sobi ja liiga suur pidavat ka ebamugav ja mitte just kõige parem olema

Riga->Planeta 5 1991->Jupiter 2K 1968-> R1 2005->Honda CBR600RR 2004
karinike kirjutas:Hey Bikerid !
Ma korraldan tulevasele pruudile tüdrukute õhtu 26.juuli.2013 (reede)
Hetkel täpset kellaaeg ei osa öelda aga plaanis on sõitma minna ajavahemikus 18:00-20:00. Ei soovi Teie aega palju raisata nii ,et oleks tänulik kui saaksite pühendada 30-40
reede õhtu kell kuus kesklinnas (isegi juulis) kõlab nagu plaan
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
karue38 kirjutas:Misasi on muusika baar???
Kodulehe andmetel: kohvik-baar-saun
-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
macintosh kirjutas:karue38 kirjutas:Misasi on muusika baar???
i
Selge, nüüd tean ma ka kuidas seda näituseplatsi viru ringil nimetatakse, mu meelest rattad mis seal suvel seisavad tunduvad küll rohkem eksponaadid olevat, kui et sõiduks mõeldud.. rohkem selline koht nagu viru keskus noortel ainult et seal käiakse ennast ja oma 8kilo euri sulas makstud ratast näitamas.... Niipalju kui ise kellegagi sellest kohast rääkinud olen, kui see on jutuks tulnud on kõigil selline mulje sellest jäänud, see selleks, teemasse ka..., Eelmine hooaeg sai kogematta ühele nn. pruudisõidu kogunemisele satutud peale täiesti juhuslikult, kuna see toimus tanklas, seega sai küsitud, et mis toimub kuna kohal oli ca 7-8 tsiklit, keegi nagu moka otsast mainis, et ei midagi ja igast otsast jäeti mulje et võin jalga lasta.. tegingi seda ja pärast kogematta sattusin siin foorumis lugema, et seal oli selline sõit plaanis... seega minu jutu point: et kui siin mingi oma seltskond sätib minema siis tehkegi see siin ka teatavaks ja jäävad ära sellised situatsioonid nagu eelpool kirjeldatud
Sõidule võib ju tulla aga mina tahaks päriselus ka ära näha, ,kes see motojumal Reimps on, keda kõik teemad täis on .
Lisakiiver oleks olemas ja kaitsevahendid ka olemas
-
Teema algataja
Magimees kirjutas:Sõidule võib ju tulla aga mina tahaks päriselus ka ära näha, ,kes see motojumal Reimps on, keda kõik teemad täis on
.
Hahaa, looda aga. Ma ajangi vaid netis juttu, muidu olen ma kootud prillidega nohik. Kuigi meeter-üheksakümmendviis ja sajaneljakümneviiekilone. Tegudeni ei jõua ma peaaegu kunagi, internet hero värk, noh
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
Magimees kirjutas:Sõidule võib ju tulla aga mina tahaks päriselus ka ära näha, ,kes see motojumal Reimps on, keda kõik teemad täis on
.
Sama siin,see reimps huvitab mind juba rohkem kui need kenad pruudid...
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 191 korda
- Tänatud: 396 korda
reimps kirjutas:Magimees kirjutas:Sõidule võib ju tulla aga mina tahaks päriselus ka ära näha, ,kes see motojumal Reimps on, keda kõik teemad täis on
.
Lisakiiver oleks olemas ja kaitsevahendid ka olemasHahaa, looda aga. Ma ajangi vaid netis juttu, muidu olen ma kootud prillidega nohik. Kuigi meeter-üheksakümmendviis ja sajaneljakümneviiekilone. Tegudeni ei jõua ma peaaegu kunagi, internet hero värk, noh
Oot, kui endast kirjutad, mis sa siis minu andmed netti riputad
Kindla peale minek...ei pea kuulama, et ma ei saa, ilm on jama, bensupaak on tühi jne.
Kahe kuuga jõuab load ära teha küll
-
Teema algataja
karue38 kirjutas:macintosh kirjutas:karue38 kirjutas:Misasi on muusika baar???
i
Selge, nüüd tean ma ka kuidas seda näituseplatsi viru ringil nimetatakse, mu meelest rattad mis seal suvel seisavad tunduvad küll rohkem eksponaadid olevat, kui et sõiduks mõeldud.. rohkem selline koht nagu viru keskus noortel ainult et seal käiakse ennast ja oma 8kilo euri sulas makstud ratast näitamas.... Niipalju kui ise kellegagi sellest kohast rääkinud olen, kui see on jutuks tulnud on kõigil selline mulje sellest jäänud, see selleks, teemasse ka..., Eelmine hooaeg sai kogematta ühele nn. pruudisõidu kogunemisele satutud peale täiesti juhuslikult, kuna see toimus tanklas, seega sai küsitud, et mis toimub kuna kohal oli ca 7-8 tsiklit, keegi nagu moka otsast mainis, et ei midagi ja igast otsast jäeti mulje et võin jalga lasta.. tegingi seda ja pärast kogematta sattusin siin foorumis lugema, et seal oli selline sõit plaanis... seega minu jutu point: et kui siin mingi oma seltskond sätib minema siis tehkegi see siin ka teatavaks ja jäävad ära sellised situatsioonid nagu eelpool kirjeldatud
Hey
Kindlasti kõik võivad tulla mida rohkem seda uhkem!! Üks mootorratur kirjutas mulle ,et - sa ei kujuta ette mis fiiling on sõita mootorimöirge keskel kui ümber on hunnik rattaid lärmi tegemas!
Kindlasti tahaks seda fiilingut tunda!!! Võin ainult ette kujutada ,kui mega see oleks! Sellepärast kutsun üles kõiki soovijaid, kes ainult viitsib kaasa tulema.
Ma valin välja kaheksa mootorratturit, kellega siis kaheksa kaunitari ringi sõidab.
Mingi hetk ma postitan siia sõnumi ,et kõik soovijad saadaks natukene lisainfot enda kohta minu postkasti.
Ühe pildi motikas ning endast ,et oleks aimu millega ja kellega on tegu ning infot seoses varustusega nt. lisakiivri nr suurus jne...
Loodan ,et see liiga palju tüli ei tekita.
Minu kui pruutneitsi ning korraldaja soov on ,et kõik õnnestuks ning oleks üks unustamattu üritus! )
Karin
Kui ankeedi peab ette täitma (soovitatav oleks muidugi tsikli tüüp, värv, kubatuur, juhi staazh, vanus, poliitiline maailmapilt, seksuaalne sättumus), siis peaks ikka tüdrukute pildid ka koos eelistustega üles riputama, et tsiklistid saaksid oma kandidatuuri juba alguses õige tüdrukuga siduda. Liigse ülekattuvuse vältimiseks võiks ju ka sättida maksimumi, et üks tsiklimees võib ennast panna näiteks ainult kuni 3 tüdruku juurde kirja. Sellega täidaks paar kuud ilusasti ära
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
No nihhujaaaaa kus memm tulistab alles!
Kuradi printsess ma ytlen!
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Sellist nalja pole varem näinud, et kuulutataks varem välja konkurss tsiklimeestele.
Muidu on tüdrukud kohapeal vaadanud ise, millise ratta selga istuda tahavad.
karinike kirjutas:Ma valin välja kaheksa mootorratturit, kellega siis kaheksa kaunitari ringi sõidab.
...
vastupidi peaks ikka olema. Kõige vingema tsikliga kutt saab esimesena valida endale kõige meeldivama tibi jne
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
sepp kirjutas:No nihhujaaaaa kus memm tulistab alles!
Printsess tulistab puusalt. Eks preilil lõid lained ootmatult saadud tähelepanust ülepea kokku ja tekkis vägisi tunne, et pruudisõit ongi see sündmus, mida mootoratturid kogu talve on oodanud.
Aga pole hullu, eks preili too trikood ja mehed võta ritta.
On meil siin üldse selliseid või?
-
Teema algataja
Teatud tingimustel võin ma trikoos patseerida küll. (Jajaa, keegi ei üllatu, ma tean.)
See suur, et ega seda valikut nii palju ka nüüd ei pruugi tekkida, et väga valima peaks hakkama. Pigem tuleks "leppida" nendega, kes end heast tahtest kohale on ajanud.
-
Teema algataja
Ses suhtes ütleb mu kõhutunne, et Yerbal on õigus - liiga vara aeti kõvaks ja tõeline mees ei viitsi oodata. Tsikkidele veel kord - tuletage oma vajadusi meelde nädal-kaks enne üritust, küll siis ilusamad ennast kohale ajavad.
Ilmselgelt olete ülekohtused tulevase neitsi üle
Ma pigem teeksin otsa lahti siis. Pilt endast ja rattast, nagu palutud. Kas nüüd tohiksin sõidutama tulla ?
-
Teema algataja
Ma panen oma ratta pildi ainult, ma endast ei hakka panema, sest teil ju pole 3D-kuvareid ja kahemõõtmelisena läheks väga palju kaduma:
-
Teema algataja
Oi oi nüüd ma ajasin kõigil harja punaseks
Ärge nüüd kohe kõrri hüppake...
marko233 kirjutas:Ma pigem teeksin otsa lahti siis. Pilt endast ja rattast, nagu palutud. Kas nüüd tohiksin sõidutama tulla ?
Krt, mees Sa oled aastatega ikka päris rämedalt kaalus juurde võtnud.
-
- Tsikkel: HD VRSCDX Night Rod Special
- Kontakt:
sepp kirjutas:No nihhujaaaaa kus memm tulistab alles!
Tuleb nõus olla... Jääb vahele taas...
karinike kirjutas:Hey
Kindlasti kõik võivad tulla mida rohkem seda uhkem!! Üks mootorratur kirjutas mulle ,et - sa ei kujuta ette mis fiiling on sõita mootorimöirge keskel kui ümber on hunnik rattaid lärmi tegemas!
Kindlasti tahaks seda fiilingut tunda!!! Võin ainult ette kujutada ,kui mega see oleks! Sellepärast kutsun üles kõiki soovijaid, kes ainult viitsib kaasa tulema.Ma valin välja kaheksa mootorratturit, kellega siis kaheksa kaunitari ringi sõidab.
Mingi hetk ma postitan siia sõnumi ,et kõik soovijad saadaks natukene lisainfot enda kohta minu postkasti.
Ühe pildi motikas ning endast ,et oleks aimu millega ja kellega on teguning infot seoses varustusega nt. lisakiivri nr suurus jne...
Loodan ,et see liiga palju tüli ei tekita.Minu kui pruutneitsi ning korraldaja soov on ,et kõik õnnestuks ning oleks üks unustamattu üritus!
)
Karin
Ma hoiatan, et ära ennast väga ärevile aja - kui ratta seljas ja varustuses tunduvad kõik päris kuumad täkud olevat, siis päriselu bräädpitte ei ole väga saadaval. Et noh, kui sa oled oma sõbranjedele välja reklaaminud, et foorumi 8 kõige vägevamat täkku tulevad või nii
-
Teema algataja
piipz, su naine loeb ka seda foorumit ju
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.