TÖÖPAKKUMINE
Re: TÖÖPAKKUMINE
ullivilli kirjutas:pacaan kirjutas:Uus, avatav ATV / mototehnika kauplus Nord Motocentrum (http://www.linhai.ee) otsib poodi müüja / klienditeenindajat (soovitavalt naisterahvas).
Ei mõista, miks naist... kui ma lähen motopoodi, siis ilmselgelt ma otsin välja kõige enam tsiklisti välimusega karvase mehe, kes juba olemuselt on teemas usaldust tekitav.
Olgu see nääpsuke naine päriselus nii asjalik kui tahes.
Mingilt roosalt tibilt ei läheks isegi uurima, milise ATV-ga oleks kõige parem kurguni mülkas maadelda.Metsandus poodides on näiteks enamasti vuntsidega taadid fliisides ja flanellsärkides. Kamoon see mees peab teadma milline on parim mootorsaag
On ka asjalikke naisterahvaid. Kahjuks pole ma motopoodides ühetgi sellist müüja ametit pidamas näinud. Kunagi oli Tartu Veldis üks kaanetüdruk kellel küüntepikkus segas ilmselgelt arvuti klaviatuuri kasutust aga kuidas ta müüjana oli ei oska öelda, sest need 2 korda kui ma poodi uudistamas käisin tegeles ja küüntega. Aga õhtuti kui ta parklast ATV-si poodi sõidutas oli ilus vaadata küll kuidas lakk lehvis ja õhtupäike pikki päevitunud sääri toonitas. Pole mitu setu aastat (viimati sel aastal kui pood avati politsei maja taga) velti külastanud äkki on tsikk alles ja müüb nagu kulda.
Üldiselt jahh meesterahvas äratab rohkem usaldust motonduse alal. Flirtida võib ju mujal ka, selleks ei pea motopoodi minema. Selles mõttes on eelkõnelejal õigus.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.