Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN → Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
-
- Tsikkel: 1 R1 on Wheelie Machine,+R1
- Kontakt:
Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
macintosh kirjutas:karue38 kirjutas:Misasi on muusika baar???
Kodulehe andmetel: kohvik-baar-saun
i
Selge, nüüd tean ma ka kuidas seda näituseplatsi viru ringil nimetatakse, mu meelest rattad mis seal suvel seisavad tunduvad küll rohkem eksponaadid olevat, kui et sõiduks mõeldud.. rohkem selline koht nagu viru keskus noortel ainult et seal käiakse ennast ja oma 8kilo euri sulas makstud ratast näitamas.... Niipalju kui ise kellegagi sellest kohast rääkinud olen, kui see on jutuks tulnud on kõigil selline mulje sellest jäänud, see selleks, teemasse ka..., Eelmine hooaeg sai kogematta ühele nn. pruudisõidu kogunemisele satutud peale täiesti juhuslikult, kuna see toimus tanklas, seega sai küsitud, et mis toimub kuna kohal oli ca 7-8 tsiklit, keegi nagu moka otsast mainis, et ei midagi ja igast otsast jäeti mulje et võin jalga lasta.. tegingi seda ja pärast kogematta sattusin siin foorumis lugema, et seal oli selline sõit plaanis... seega minu jutu point: et kui siin mingi oma seltskond sätib minema siis tehkegi see siin ka teatavaks ja jäävad ära sellised situatsioonid nagu eelpool kirjeldatud
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.