Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Tüdrukute õhtu 27.07 Laupäev, TLN
Hey Bikerid !
Korraldan tulevasele pruudile tüdrukute õhtu 27.07 (laupäev)
Oleks üliõnnelik ,kui leiduks 10 toredat meest kes oleks nõus sõidutama tüdrukuid.
Plaanis oleks kell 17:00 koguneda Muusika baari juures ning minna ringile kesklinn - Pirita ringrada-kesklinn.
Oleks tore kui sohvril oleks kaasas teine kiiver.
Olen väga tänulik tagasiside eest !
Päikest Karin
-
Teema algataja
Re: Tüdrukute õhtu, mis korraldatakse tulevase pruudi auks!
Kahjuks ei sobi, liiga bonaalne! Tahaks midagi uut proovida...
Hooaeg on vist tõesti jälle alanud
Veidi infot võiks veel olla, näiteks mis rattad on eelistatud jne?
xitE kirjutas:Hooaeg on vist tõesti jälle alanud
Veidi infot võiks veel olla, näiteks mis rattad on eelistatud jne?
Ja kas turvavarustus (kiiver jne) on tüdrukutel omal olemas või peaks need sohvrite poolt olema. Või kavatsete seelikute ja kontskingadega ratta selga ronida?
-
Teema algataja
Hey
Endale isiklikult meedlib Bike aga eelistused jäävad tahaplaanile kuna kõige tähtsam on leida kaheksa mootorratturit.
Kahjuks neidudel kiivreid ei ole, loodan ,et see probleem on lahendatav..
Arvatavasti neiud on kontsadega ning kleitides loodan ,et see samuti ei tekita probleeme...
Hetkel täpset kellaaeg ei osa öelda aga plaanis on sõitma minna reede õhtul ( 26.07 ) ajavahemikus 18:00-20:00. Ei soovi Teie aega palju raisata nii ,et oleks tänulik kui saaksite pühendada 30-40 min.
Täpset marsuuti lepiks kokku tulevate mootoratturitega, oskan nii palju öelda ,et see jääb kesklinna piires.
Kuna pole varem taolist asja korraldanud ei oskagi midagi juurde lisada aga meeledi vastan Teie küsimustele..
Tervitades
Karin
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: zr-7, nc700sd
- Tänatud: 4 korda
On üks kena ütlemine. küsimus ei ole: kas sa kukud. Küsimus on: millal sa kukud. Lahtine killustik ja erinevate ilmajaamade lubadus keskmisest rohkemat vihma. Ma loodan, et minides neiudel ei tekita probleemi kui nende kena ihu riivitud saab. Olematu varustusega sõitu ei tee, kuid mõned uued pildid kenadest oleks foorumisse oodatud. Wet t-shirt and bikes..
-
Teema algataja
-
Teema algataja
Ma tulen siis, kui Aprilia käima läheb. St kui vihma ei saja või temperatuur alla +10 pole.
-
- Tsikkel: kawasaki zx-6r
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 11 korda
Kiivreid ikka leiab, aga mis suurused kellegil on, see on teine asi
Korraldajale:
Suhtu asja tõsiselt. Ilmataat võib mängida erinevaid vingerpusse ja lühike seelik - kontsakingad võiks jääda kõrvale.
Liibuvad teksad ja kinnine jalats - on sama mõnus kanda ja silmale vaadata - samas kaitseb ikka veidi rohkem kui paljas säär.
Samas kui kogunemiskoht oleks Muusika baari juures Viru ringil - oleks tüdrukutel soovi korral võimalik seal ka eelnevalt riideid vahetada.
8 ratturit pole palju - seega saad valida. Võta neid, kes omavad kogemust seljakotiga sõitmisest ja mitte verivärsked rattaroolis pole.
Kindlasti peaks sohvril kaasas olema nii teine kiiver kui soovitavalt ka mingi tütarlapsele sobiv sõitutagi ja kindapaar.
Kellel neid pole - ilmselt eriti palju seljakotiga liikunud polegi.
Kl 20.00 on sellina aeg, et kipub viludaks minema - seega palav vast ei hakka.
Enamlevinud ring oleks kesklinn - Pirita ringrada-kesklinn.
Eelmisel aastal sai korduvalt nn pruudisõitudel käidud ja mehepojad kipuvad noorte neidude ees nagu poisikesed eputama hakkama: peale keerama, sõeluma jne unustades, et krt - te vastutate mitte enda eest, vaid eelkõige oma seljakoti eest.
Seega - mehed - mõistus püksist jälle pähe palun!!!
Tuleksin isegi, kuid nii vara ma Audrult tagasi ei jõua. Coffee racers ringrajapäev lõppeb hiljem.
Edu ja poisid - ärge ratturite marki täis tehke
-
- Maagia ja nõidumine
- Tänanud: 1093 korda
- Tänatud: 1098 korda
- Kontakt:
-
Korraldaja peaks nüüd täpselt paika panema aja ja koha.
-
Tulijad mehed omakorda ütlema, et on tulemas (siis oskab korraldaja arvestada).
Rõhutan aivark postist kohta, kus tüdrukutel soovitatakse valida sõidutajat. Eriti juhul, kui kaitsevarustus piirdub kiivriga.
Sellistel üritustel on päris mitmed rattureid nähtud, kel pubekaiga veel minemata või uuesti tagasi. Niipea, kui naisi näevad, ei suuda ülemine pea enam domineerida.
Mida rohkem juht eputab oma tsikliga või, mis veel hullem, demonstreerib selle võimsust igal võimalikul ja võimatul juhul, seda suurem on oht asfaldipäevitusega lõpetada. Kohe oluliselt suurem.
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
Eelmiste kordade kogemuse järgi on näha, et kohale tuleb sinna kindlasti rohkem kui kaheksa tsiklik, pigem 28
Kui ürituseni on veel üle 2 kuu aega siis on keeruline öelda kas ja kes saab tulla, samas on hea et varakult teada anti.
Ise olen enda tsikli valinud neidudele korraliku tsiklijope selga ja kindad kätte ka andnud. Kui kellegil sellist varustust on, siis võiks kindlasti kaasa võtta.
Omavahel on kokku lepitud ka, et tuleb aeglane sõit ning keegi hullu panema pole hakanud.
-
- Tsikkel: Dyna
- Tänatud: 1 kord
Üritus vist toimub ikka tuleval pühapäeval Kuigi esimeses postis on 26. juuli, mis on hoopis reede.
E: nüüd on kuupäev õige
-
- Tsikkel: Suzuki Marauder
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 2 korda
No selge, esimeses postis võiks ära muuta kuupäeva.
-
Teema algataja
(Jope+XS-kiiver+kindad+põlvekaitsmed on mul olemas kah seljakotile.)
Hetkeseisuga võin ennast kohale liigutada küll, kui vaid saaks aru, millal siis tegelt toimub?
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
Ma ei vaadanud kuupäeva kuigi hoolsalt ja eeldasin, et jutt käib tulevast nädalavahetusest. Kas tõesti plaanitakse 30 minutist sõitu kaks kuud ette? Tavaliselt küsitakse siin heal juhul ju nädala piires... kahe kuu pärast ei mäleta seda sõitu siin keegi...
-
Teema algataja
macintosh kirjutas:Ma ei vaadanud kuupäeva kuigi hoolsalt ja eeldasin, et jutt käib tulevast nädalavahetusest. Kas tõesti plaanitakse 30 minutist sõitu kaks kuud ette? Tavaliselt küsitakse siin heal juhul ju nädala piires... kahe kuu pärast ei mäleta seda sõitu siin keegi...
Me, eestlased, pole kunagi millegagi rahul!
-
Teema algataja
Tere
Tore näha ,et nii palju vastukaja on tulnud.
Kahjuks ma pole taolist asja varem organiseerinud ning ei osanud oodata vastukaja. Selle-tõttu postitasin info 2 kuud varem ,et oleks piisavalt aega leida mootorrattureid.
Otsin mootorrattureid kes omavad kogemust, varustust ning suhtuvad sellesse üritusse kohusetundlikult. Ei sooviks näha oma sõbrannat või ennast asfaldil kuna point on saada sellest üritusest ühe toreda mälestuse. Seega käis läbi ka mõte eelnevalt kaheksa mootorratturit välja valida.. Muidugi kaasa sõitma võivad tulla kõik kes soovivad, mida rohkem seda uhkem
Üritus toimub 26 Juuli, Reedel, Vabandust ,kui sellega oli minu poolt arusaamatus. Kuna see päev on tõesti kaugel siis ilma ning taolisi asju ei oska ette prognoosida.
Seoses riietusega meil on oma temaatika aga meie jaoks ei olema probleem ümber riietuda vastavalt sõidule ,et sõit oleks ohutum ja mugavam.
Minu meelest marsuut Pirita ringrada-kesklinn on super! Arvan ,et kogunemis- ning lõpp punkt võiks olla Muusika baari juures.
Tervitades
Karin
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
karinike kirjutas:Otsin mootorrattureid kes omavad kogemust, varustust
Olemas mõlemad asjad
Nu aga siis tuleb sul hakata kõiki ükshaaval (või korraga) läbi vaatama, et 8 õiget välja valida. Või tahad Pirita ringrajal 8 parimat välja selgitada Kolmas variant on see, et hakkad oma sõbrannadele õhtuseid sõite korraldama. Paned siia teemasse kirja näiteks, et täna õhtul neljal sõbrannal ''sõiduproov'' vms. Kuu ajaga on pilt selge, kes loosi pääseb
Tegelikult tuleb see teema tõstatada ikkagi nädal enne üritust, mitte varem. Senimaani võime siin niisama möla ajada ja ''parimaid'' välja valida.
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Tänanud: 2 korda
- Kontakt:
Tüdrukud...tulge Pärnusse...me siin sõidame,mitte ei mölise
Pirita rada meil ei ole,aga Audrus igati äge renoveeritud värk ja puha
-
- Tsikkel: 650cc V2
- Tänatud: 12 korda
Rocker, kuival väää?

"Takahashi on küll aeglane, aga see-eest kukub tihti." H. Kender, Viasat Sport Baltic, Malaisia Moto2
PS! Klausen/Kender Viasati tagasi!
-
Teema algataja
sepp kirjutas:karinike kirjutas:Otsin mootorrattureid kes omavad kogemust, varustust
Olemas mõlemad asjad
![]()
Jah, aga sa pole ju päris mootorrattur, vaid plastikuga naistemees
-
- Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
- Kontakt:
tali kirjutas:Rocker, kuival väää?
![]()
Never
Küll ei sobi Talllina härgadele üks,küll teine asi...Tahtsin piigasi säästa lihtsalt
-
- Maagia ja nõidumine
- Kontakt:
zx12r kirjutas:Me, eestlased, pole kunagi millegagi rahul!
Kuskohalt sa täpselt võtsid, et ma rahul pole?
-
Teema algataja
Ma räägiks vahepeale ühe anekdoodi:
Stirlitz tatsab mööda Berliini ja näeb ühe plangu ääres töömeest, kes agaralt plangule maalitud kvaliteethumoristlikke loosungeid valge värviga üle võõpab. "Moderaator", mõtleb Stirlitz.
Kuna selgub, et kogu üritus on juulikuus, siis nii kaugele ma küll ei mõtle. Kuigi, mul on puhkus sel ajal..
Tsikid, tõstke teema päevakorda nädal-kaks enne reaalset vajadust, muidu kaob siin enamusel tuhin ära
sepp kirjutas:karinike kirjutas:Otsin mootorrattureid kes omavad kogemust, varustust
Olemas mõlemad asjad
![]()
Minu varustus on raudselt parajam
-
- Tsikkel: r6, cbr,Buell, Night rod,Gessu
- Tänanud: 162 korda
- Tänatud: 88 korda
sylla kirjutas:sepp kirjutas:karinike kirjutas:Otsin mootorrattureid kes omavad kogemust, varustust
Olemas mõlemad asjad
![]()
Minu varustus on raudselt parajam
Hea!
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.