Mure tagumise piduriga.
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Mure tagumise piduriga.
Rolleriks yamaha jog, sai ostetud uued piduri klotsid ja uus tross, aga pidur ei taha ikka võtta. keeran piduri täiesti peale ja siis võtab ka kruusa peal vaevaliselt plokki, ja pidur käib jube raskelt.
-
Teema algataja
-
- Kontakt:
sry, et OT, kuid ma ei tahtnud uut teemat teha.
Seega palun siit abi.
mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?
Seega palun siit abi.
mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?
[quote="kasutaja1"]sry, et OT, kuid ma ei tahtnud uut teemat teha.
Seega palun siit abi.
mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?[/quote]
Krigin tuleneb sellest et piduriklotsid on läbi ja käivad vastastiku raud raua vastu võta lahti ja vaata üle.
Võib ka midagi vahele jäänud mis paneb ketta (trummli) krigisema.
Seega palun siit abi.
mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?[/quote]
Krigin tuleneb sellest et piduriklotsid on läbi ja käivad vastastiku raud raua vastu võta lahti ja vaata üle.
Võib ka midagi vahele jäänud mis paneb ketta (trummli) krigisema.
Mudakoll
äöö kaua ma sulle/suvennale rääkid olen et ma või üle vaadata.Teil olevat ka muud midagi olnud seal.
AAA
Alv Aitab Alati
AAA

Elu algab 50ccm
http://www.pilt.ee/photo/102150/1765425/
müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871

müün rollerit: http://biker.ee/phpbb/viewtopic.php?p=46871#46871
-
kui ketta peale õli lasta siis ei klotsid ainult libisevad nii et siis ei pidurda üldsemca15 kirjutas:kasutaja1 kirjutas:mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist
Vähese õli viga.
pane piduri ketta ja klotside vahele õli vaata kaob ka krigisemine ära.
[quote="-lammutaja-"][quote="mca15"][quote="kasutaja1"]mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist
[/quote]
Vähese õli viga.
[/quote]
kui ketta peale õli lasta siis ei klotsid ainult libisevad nii et siis ei pidurda üldse[/quote]
selles see point ongi ei krigise ei pidurda ka.

Vähese õli viga.

kui ketta peale õli lasta siis ei klotsid ainult libisevad nii et siis ei pidurda üldse[/quote]
selles see point ongi ei krigise ei pidurda ka.
Mudakoll
kallis kasutaja1 sul on esipidurikettad läbi,osta uued,v6in peale panna/neid pole yldse raske panna,v6tad supporti läbistava pulga tagant stopperseibi ära,siis t6mbad selle näpitsatega välja ja v6tad vanad klotsid välja,kui sa lased kulunud klotsidega edasi,siis sul piduriketas kannatab ja uus maksab mõnusa kopsaka..
loodan et tuli selgelt:

loodan et tuli selgelt:

55577055
SUZUKI GSX-R 1000 K7
SUZUKI GSX-R 1000 K7
pane uued esipidurikettad, kuid kui ketas kannatada saab läheb suur summa raha ?ivar kirjutas:kallis kasutaja1 sul on esipidurikettad läbi,osta uued,v6in peale panna/neid pole yldse raske panna,v6tad supporti läbistava pulga tagant stopperseibi ära,siis t6mbad selle näpitsatega välja ja v6tad vanad klotsid välja,kui sa lased kulunud klotsidega edasi,siis sul piduriketas kannatab ja uus maksab mõnusa kopsaka..
loodan et tuli selgelt:![]()

-
Teema algataja
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.