Mure tagumise piduriga.

Kõik mis on seotud rolleritega

Moderaator: Moded

Teema algataja
valek9

Mure tagumise piduriga.

Lugemata postitus Postitas valek9 »

Rolleriks yamaha jog, sai ostetud uued piduri klotsid ja uus tross, aga pidur ei taha ikka võtta. keeran piduri täiesti peale ja siis võtab ka kruusa peal vaevaliselt plokki, ja pidur käib jube raskelt.

Teema algataja
kikerman34

Lugemata postitus Postitas kikerman34 »

saan murest aru,mul sama roller ja täpselt sama asi tagumised pidurid võtavad kruusa peal plokki ainult kõva vajutamise peale.kui pidureid peale keerata siis hakkavad klotsid juba vastu käima!Ei saa mina kah aru milles asi! :?
Kasutaja avatar

xzburnoutzx
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas xzburnoutzx »

sama asi mul ka, ootan abi(klotsid on praktiliselt uued, sai maha v6etud korra, samuti p6hja keeratud, aga lical ei v6ta, vanasti v6ttis)
Kasutaja avatar

GP1

Lugemata postitus Postitas GP1 »

Vanad kotsid, on kuludes ketast kulutanud ja kettal sooned sees. Varsti peaksid klotsid ketta järgi ära kuluma.
Derbi-The RED power
Kasutaja avatar

mca15
Tsikkel: Suzuki RM-250

Lugemata postitus Postitas mca15 »

Piduri klotsidega toimub sama efekt nagu kolvi ja silndri vahel.
Asi nimelt selles, et klotsid on vaja iusasti trummlijärgi sisse sõita siis hakkavad alles võtma. :wink:
Mudakoll

kasutaja1

Lugemata postitus Postitas kasutaja1 »

sry, et OT, kuid ma ei tahtnud uut teemat teha.
Seega palun siit abi.

mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?
Kasutaja avatar

mca15

[quote="kasutaja1"]sry, et OT, kuid ma ei tahtnud uut teemat teha.
Seega palun siit abi.

mul rolleril esipiduriga mingi kamm.. vabajooks on kannatada saanud veidi, tundub nagu miski käiks kõvasti vastu esipiduri ketast, sest kui lükata rollerit siis on krigin. Olen proovinud vaadata, kuid ei pääse ligi. Oskab keegi aidata?[/quote]

Krigin tuleneb sellest et piduriklotsid on läbi ja käivad vastastiku raud raua vastu võta lahti ja vaata üle.
Võib ka midagi vahele jäänud mis paneb ketta (trummli) krigisema.
Mudakoll

Raul90
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Raul90 »

Esipiduri ketta lähedale saad siis kui võtad esimese ratta võlli lahti ja ratta alt ära. Siis edasi juba sinu enda asi kuidas sa edasi toimid.
Malaguti Firefox F15, Piaggio Zip
Kasutaja avatar

Alv15
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Alv15 »

äöö kaua ma sulle/suvennale rääkid olen et ma või üle vaadata.Teil olevat ka muud midagi olnud seal.

AAA :P Alv Aitab Alati
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

et klotsidele ligi saada selleks ei pea ratast alt ära võtma, suport on kahe poldiga kinni, võtad need lahti ja tõmbad suporti ketta pealt maha ja siis saadgi klotsidele ligi :twisted: 8) :twisted:
Kasutaja avatar

ats91

Lugemata postitus Postitas ats91 »

ega ma ei rääkinudgi tagapiduri kohta, kasutaja1 ei pääsenud esipiduri klotsidele ligi ja tahtis abi saada tal ees ketaspidur :lol:

kasutaja1

nii ees- kui taga! Kuid nüüd üks asi veel, mis huvitab. Nimelt : Ma lasin vett sinna vahele ja see krigin kadus ära.. Mõni aeg hiljem rolleri esipidur JÄLLE krigises. käib vastu ketast
Kasutaja avatar

yamaha1

Lugemata postitus Postitas yamaha1 »

2kki urineerid ka sinna vahele :lol: vbl j2tab 2ra krigisemise.

vesi nyyd kyll pole õige asi, mida sinna pritsida.
pole paremat kui yamaha

kasutaja1

mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist :evil:
Kasutaja avatar

mca15

[quote="kasutaja1"]mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist :evil:[/quote]

Vähese õli viga.
pane piduri ketta ja klotside vahele õli vaata kaob ka krigisemine ära. :lol:
Mudakoll

kasutaja1

kuid ma kontrollisin õli.. piduri õli on küllaga

-lammutaja-

Lugemata postitus Postitas -lammutaja- »

mca15 kirjutas:
kasutaja1 kirjutas:
mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist :evil:

Vähese õli viga.
pane piduri ketta ja klotside vahele õli vaata kaob ka krigisemine ära. :lol:
kui ketta peale õli lasta siis ei klotsid ainult libisevad nii et siis ei pidurda üldse
Kasutaja avatar

mca15

[quote="-lammutaja-"][quote="mca15"][quote="kasutaja1"]mis vahet seal on? nagunii vihmase ilmaga saab märjaks ju. See ei tohiks küll midagi seal ära rikkuda. Ja pmst, ma ootan abi mitte kritiseerimist :evil:[/quote]

Vähese õli viga.
pane piduri ketta ja klotside vahele õli vaata kaob ka krigisemine ära. :lol:[/quote]

kui ketta peale õli lasta siis ei klotsid ainult libisevad nii et siis ei pidurda üldse[/quote]

selles see point ongi ei krigise ei pidurda ka.
Mudakoll
Kasutaja avatar

ivar
Tsikkel: GSXR

Lugemata postitus Postitas ivar »

kallis kasutaja1 sul on esipidurikettad läbi,osta uued,v6in peale panna/neid pole yldse raske panna,v6tad supporti läbistava pulga tagant stopperseibi ära,siis t6mbad selle näpitsatega välja ja v6tad vanad klotsid välja,kui sa lased kulunud klotsidega edasi,siis sul piduriketas kannatab ja uus maksab mõnusa kopsaka..
loodan et tuli selgelt: :roll: :twisted:
55577055

SUZUKI GSX-R 1000 K7

kasutaja1

ivar kirjutas:
kallis kasutaja1 sul on esipidurikettad läbi,osta uued,v6in peale panna/neid pole yldse raske panna,v6tad supporti läbistava pulga tagant stopperseibi ära,siis t6mbad selle näpitsatega välja ja v6tad vanad klotsid välja,kui sa lased kulunud klotsidega edasi,siis sul piduriketas kannatab ja uus maksab mõnusa kopsaka..
loodan et tuli selgelt: :roll: :twisted:
pane uued esipidurikettad, kuid kui ketas kannatada saab läheb suur summa raha ? :lol: sa tahtsid vist öelda, et uued piduriklotsid ette.

Teema algataja
valek9

Lugemata postitus Postitas valek9 »

Olen nüüd mõndaaega uute klotsidega sõitnud aga pidurdamine muutub järjest halvemaks. Öeldi et ajaga läheb paremaks aga mul läheb halvemaks just.
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Rollerid”