Mehed/naised, kes parasjagu joovad

Siia saad panna (naljakaid/huvitavaid) linke, pilte, jutte jne. mida teistel oleks kah huvitav vaadata ning mis ei lähe otseselt teiste teemade alla...

Moderaator: Moded

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Re: Mehed,kes parasjagu jooovad.

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

Ja ma arvasin,et minu elu on perses...

mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Hardrocker kirjutas:

ei, mul on jumala hea. Marineeritud küüslauk on kokakunsti tippteos, kus küüslauk on marineeritud selliseks, et maitseb nagu õun :mrgreen:

Hardrocker
Tsikkel: Kawasaki Z900RS’22, GasGas 250
Tänanud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Hardrocker »

mart211 kirjutas:
Hardrocker kirjutas:

ei, mul on jumala hea. Marineeritud küüslauk on kokakunsti tippteos, kus küüslauk on marineeritud selliseks, et maitseb nagu õun :mrgreen:

See on küüslauk?Krt kadedaks teed...ma arvasin,et see on pirnikompott...

Kasutaja avatar

prohor

Lugemata postitus Postitas prohor »

madjs kirjutas:

Jube pohmakas on, tegelt vist hakkab mööda minema. Soovitage head ravi, peale ei võta igatahes. Türi aga magada ka ei lase.

Hanax

Kasutaja avatar

Buratiino
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas Buratiino »

Pilt

http://www.youtube.com/watch?v=hsjiPFDo-Fg, attention! ära klikka! so sensitive :oops:
Kasutaja avatar

Teema algataja
Pontus
Tsikkel: V4
Tänanud: 7 korda
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Pilt

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

indumen
Tsikkel: Yamaha MT-10, 2017
Tänanud: 23 korda
Tänatud: 44 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas indumen »

siider, gin toonikuga, siider, šapmus, hommikul kell 8 tööle, aiaiai :wack: (crash)

98% of the teenage population does or has tried smoking pot. If you're one of the 2% put this in your signature

kontakt nr. +372 52 58 244
Kasutaja avatar

Säga
Tsikkel: HYBRID- POLTAA BENSAA JA KUMIA
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Säga »

______________________________________________ :bsmile:

SYLB
Kasutaja avatar

Teema algataja
Pontus
Tsikkel: V4
Tänatud: 7 korda

Lugemata postitus Postitas Pontus »

Pilt

Hoopis teine mees, ja kui tahad kõnetada siis nüüdsest lisa lause lõppu alati: Söör...
Kasutaja avatar

paikas
Tsikkel: Suzuki GSF600 Bandit
Tänanud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas paikas »

libistan ka üksi siin istudes ratta kõrval rahulikult suitsu tehes õlut....

Ajalugu: Pannonia T5: 250cc, IŽ planeta 5: 350cc, jawa 634: 350cc, honda mbx50: 50cc, Suzuki GSF600N Bandit: 600cc
Kasutaja avatar

argo
Tänanud: 50 korda
Tänatud: 1 kord

Lugemata postitus Postitas argo »

Pilt
:bsmile:

| Uuendan ja konverteerin vananenud foorumeid ning nende andmebaase | Muu IT abi |

Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

still standing..... õlu on tussidele !

SYLB
Kasutaja avatar

Madman2
Tsikkel: Honda CBR 900RR '99

Lugemata postitus Postitas Madman2 »

Aga naised?? 8)

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Ultimat Vodka, käib kah kui muud pole. Terviseks kóigile! :bsmile:

Kasutaja avatar

Säga
Kontakt:

ausõna, täna ma lähen magama...kunagi võibolla

SYLB

Rotax

Lugemata postitus Postitas Rotax »

Setudel on ikka hea. Täna jälle jaanipäev :mrgreen:

Ardilla
Tänanud: 66 korda
Tänatud: 71 korda

Lugemata postitus Postitas Ardilla »

Koduõlu, vaadiõlu puhkus :D :bsmile:

Ardilla

Ehhhhh, ei meeldi mul ise endale vastata aga! Läti õlu müüakse õllekraanist nimeks KANAPINIS. 5,1 promilli kõik väga hea aga nimetus kes?????? kuidas????? Mks????????? kas tõesti võttes miljon ahvipärdikut ja pannes neid mõtlema õllenimesid kasvõi ükski neist mõtleb sellise nime välja??? ei siin ei saa olla tegemist ei ahvide ega tõenäos teooriaga! see peab olema suunatud tegevus!!! (togi) muide soovitan. Filtreerimarta väga hea. ei ole nii hea kui saare koduõlu aga täitsa tarbitav.

Kasutaja avatar

Loff
Tsikkel: Husqvarna TE610, Kawa VN740
Tänanud: 41 korda
Tänatud: 35 korda

Lugemata postitus Postitas Loff »

Pilt

Selline männiokka ekstraktine järelmaitse (togi)

https://www.youtube.com/@paavokaleva
Impa Kulli Lohikäärme!
Yamaha TTR600 '00(panin risu)
KTM 620 LC4 '97(müüsin maha)
Kawasaki VN750 '87
Husqvarna TE610E '02
Kasutaja avatar

isakene
Tsikkel: XTZ 750,KTM 250 EXC,Beta 430RR
Tänanud: 8 korda
Tänatud: 45 korda

Lugemata postitus Postitas isakene »

Täna oli üle-eestiline vahuveini joomise päev. Kurbusega pean teatama, et vahuveinist jäi väheks ja tuli tavalise valge veini peale üle minna.
Hõkk.

piloot
Tsikkel: Varadero XL1000 Husaberg FE570

Lugemata postitus Postitas piloot »

ardilla de terra kirjutas:

Ehhhhh, ei meeldi mul ise endale vastata aga! Läti õlu müüakse õllekraanist nimeks KANAPINIS. 5,1 promilli kõik väga hea aga nimetus kes?????? kuidas????? Mks????????? kas tõesti võttes miljon ahvipärdikut ja pannes neid mõtlema õllenimesid kasvõi ükski neist mõtleb sellise nime välja??? ei siin ei saa olla tegemist ei ahvide ega tõenäos teooriaga! see peab olema suunatud tegevus!!! (togi) muide soovitan. Filtreerimarta väga hea. ei ole nii hea kui saare koduõlu aga täitsa tarbitav.

Ega midagi imestada, nad olnud varvaste järjekorras siis, kui keeli jagati :mrgreen:

Pilt
Suzu GSF 600S - Totaalne banditism! Fazer 1000, KTM LC4 620 SC, Varadero 1000, XR650R, WR250F, Husaberg FE 570+explorer snow kit
citius,altius,coitus!

Ardilla

Ni, tõmbaks siis kahenädalasele puhkusele kriipsu alla. Homsest olen jälle korralik iliusti särk juba triigitud. Kaks viimast nädalat on manustatud igasugu elavaid kraani jooke. Ja ma peaks mainima, et kõige parimaks võin lugeda naabripoisi tehtud maltoosa õlle.

Tänan siis oma sponsoreid: naabripoiss, õllekraan asukohaga nurmenuku rimi, elav õlu ja mingi imelik koht õismäe ringi rimis see koht eriti hea ei olnud. Kahjuks ainuke kes midagi õllest teadis oli minu naaber. Teistes tüdrukud ei teinud isegi vahet filtreeritud ja filtreerimata õllel, vabandan maardus elava õlle müüa kena neid oli väga asjalik ja oskas oma õllest pikemalt rääkida ja soovitada. Teiset kohtades oldi ikka väga kliendi vaenulikud. Väike vihje omanikele õpetage oma teenindajad naeratama. Ja tundma oma kaupa ning uskuma sellesse mida te müüte. Mina ei tule sinna teenet tegema, et õlut ostan. Roca rimisse ma enam ei lähe kohe kondlasti elavaõlle kraanide müüa juurde kes 15 mintsa enne poe sulgemist mühises mulle, et varem peab tulema, nagu ma mingi külajoodik. Ja jägi diil katki pidime siis sõbraga minema poodi ja sealt kasti SAKUT ostama. Aga oleks mõned liitrid sellelt neiult võtnud. No ku raha vaja ei ole no egas ma seda peale suruma ei hakka. Läksime sinna teine kord veel aga ikka oli selline võita või jäta suhtumine. Sorry segasin näoraamatamise protsessi...

Õllekraan on väga heade hindadega soovitan miinuseks võin tuua hoegaardeni assortimendist puudumisega see eest on neil mehise nimega KANAPINISt. Mis omakorda ei ole kanaga ega pinisega kuidagi seotud. Mitmest keelest tõlkides on tegemist hoopis kanepiga.
Aga 2eur liiter vägagi mõistlik ja värske maitsega vaadiõlle kohta ning puudub piirituse mekk pudeli põhjas :) . Ja millal hakatakse Guinessi nendes kohtades müüma???

Kasutaja avatar

pea
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas pea »

ardilla de terra kirjutas:

Ni, tõmbaks siis kahenädalasele puhkusele kriipsu alla. Homsest olen jälle korralik iliusti särk juba triigitud. Kaks viimast nädalat on manustatud igasugu elavaid kraani jooke. Ja ma peaks mainima, et kõige parimaks võin lugeda naabripoisi tehtud maltoosa õlle.

Tänan siis oma sponsoreid: naabripoiss, õllekraan asukohaga nurmenuku rimi, elav õlu ja mingi imelik koht õismäe ringi rimis see koht eriti hea ei olnud. Kahjuks ainuke kes midagi õllest teadis oli minu naaber. Teistes tüdrukud ei teinud isegi vahet filtreeritud ja filtreerimata õllel, vabandan maardus elava õlle müüa kena neid oli väga asjalik ja oskas oma õllest pikemalt rääkida ja soovitada. Teiset kohtades oldi ikka väga kliendi vaenulikud. Väike vihje omanikele õpetage oma teenindajad naeratama. Ja tundma oma kaupa ning uskuma sellesse mida te müüte. Mina ei tule sinna teenet tegema, et õlut ostan. Roca rimisse ma enam ei lähe kohe kondlasti elavaõlle kraanide müüa juurde kes 15 mintsa enne poe sulgemist mühises mulle, et varem peab tulema, nagu ma mingi külajoodik. Ja jägi diil katki pidime siis sõbraga minema poodi ja sealt kasti SAKUT ostama. Aga oleks mõned liitrid sellelt neiult võtnud. No ku raha vaja ei ole no egas ma seda peale suruma ei hakka. Läksime sinna teine kord veel aga ikka oli selline võita või jäta suhtumine. Sorry segasin näoraamatamise protsessi...

Õllekraan on väga heade hindadega soovitan miinuseks võin tuua hoegaardeni assortimendist puudumisega see eest on neil mehise nimega KANAPINISt. Mis omakorda ei ole kanaga ega pinisega kuidagi seotud. Mitmest keelest tõlkides on tegemist hoopis kanepiga.
Aga 2eur liiter vägagi mõistlik ja värske maitsega vaadiõlle kohta ning puudub piirituse mekk pudeli põhjas :) . Ja millal hakatakse Guinessi nendes kohtades müüma???

Õllekuningas :mrgreen:

Aivar123
Tsikkel: TDM 900

Lugemata postitus Postitas Aivar123 »

Kuna keegi täna tühjasõitmise kohapealt vedu ei võtnud, siis kolin sõidukaaslase teemast siia üle ja ootan homset päeva vana tallinna ja miski-garaazi-limonaadiga.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.

Nuclear

Lugemata postitus Postitas Nuclear »

Sakhu originaal :mrgreen:

Silmad kardavad, käed teevad.
Kasutaja avatar

võimas
Tsikkel: VN 750,Suzuki VL 1500

Lugemata postitus Postitas võimas »

Nemiroff alati abiks :ner:

Aivar123

Ehh, njuuk, sa ka siin. Tea kas varsti Maarit ja Geiu ka? :) Aga pole hullu, küll ära mahume, internet on suur ja lai ning nagu elu... erilist mõtet ei ole, aga lahkuda ka ei taha.

Parem kui me tööalaselt ei kohtu... mitte et minul klientide vastu midagi oleks.

Vabal ajal olen normaalne aga vaba aega on vähe, siis pakun veoteenust 8-kohaliste väikebussidega. Info Ps.
Kasutaja avatar

GeiuLiisi
Tsikkel: Hayabusa aka Triinu :)
Tänanud: 33 korda
Tänatud: 31 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas GeiuLiisi »

Aivar123 kirjutas:

Ehh, njuuk, sa ka siin. Tea kas varsti Maarit ja Geiu ka? :) Aga pole hullu, küll ära mahume, internet on suur ja lai ning nagu elu... erilist mõtet ei ole, aga lahkuda ka ei taha.

:D Selgeltnägija-Aivar :D Ma muidu lasen Premiumi vaikselt. Hingelt ikka Tartlane, pole midagi tettä :P
Ja mis olekski parem ajaviide pika nädala järgselt, kui lebotada diivanil ja ajada võhivõõrastega juttu lambi teemadel (kui nüüd välja arvata üks kosutav kuum ja niiske saun, kaseviht ja korralik chill, mis hommikuni kestab)? :)

Boobs of steel, Stainless :twisted:
Kasutaja avatar

lebokas
Tsikkel: RIP-Suzuki GSX600,´Thunderace´
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas lebokas »

Aivar123

GeiuLiisi kirjutas:
Aivar123 kirjutas:

:D Selgeltnägija-Aivar :D Ma muidu lasen Premiumi vaikselt. Hingelt ikka Tartlane, pole midagi tettä :P
Ja mis olekski parem ajaviide pika nädala järgselt, kui lebotada diivanil ja ajada võhivõõrastega juttu lambi teemadel (kui nüüd välja arvata üks kosutav kuum ja niiske saun, kaseviht ja korralik chill, mis hommikuni kestab)? :)

Eh kurja... oleks võind ju kokku saada ja seltskondlikult ( loe: kultuurselt) libistada ja näost näkku suhelda.

Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Ajaviiteks...”