Poker Run 2013
Moderaator: Moded
-
Teema algataja
Poker Run 2013
Kõik ratturid on oodatud järjekordsele sõiduüritusele Poker Run 2013.
Lehel ajakava ja reeglid.
Küsimusi võb postitada siiasamasse teemasse.
Poker Runil näeme, raisk!
-
Teema algataja
Re: Poker Run 2013
Hotellikohtade broneerimine: REHE HOTELL http://www.rehehotell.ee +372 7307 287
Hotellitubade broneerimiseks kasuta salasõna Poker Run, muidu öeldakse et hotell on reserveeritud.
REHE HOTELL-i ja clubhouse-i vahet sõidab tasuta „SHUTTLE” buss.
Telli +372 51 66 760
-
Teema algataja
Kiirustage seltsimehed öömaja broneerimisega! Öömaja Rehe hotellis taskukohase hinnaga! Hotelli ja klubimaja marsruudil liigub SHUTTLE!
Mul ikka pokkeris ei vea, kätt nagu polnudki, üldse
Aga see-eest said trussikud märjaks...
Väga lahe üritus oli.
-
Teema algataja
Täname kõiki osavõtjaid. Järgmine aasta kohtume juba kaheksandat korda! Muretuid kilomeetreid!
Aitähh korraldajatele ja nagu mu kaaslased kenasti ütlesid, võin oma elupäevade lõpuni võidusumma eest sellel üritusel käia:) Järgmisel aastal kindlasti jälle!
Mis kombinatsioon võidu tõi?
Palun asjade käik alustades 1.sest kaardipunktist
Ma küll midagi ei võitnud, aga kaardid tulid ilusad; 1.emand, 2. emand, 3. kümme, 4 emand, 5.kuningas
Omamoodi pokker oli ilmaga. Suur vihm ja rahe oli lausa vaatemäng forelli katuse all praadi analüüsides.
marko233 kirjutas:Ma küll midagi ei võitnud, aga kaardid tulid ilusad; 1.emand, 2. emand, 3. kümme, 4 emand, 5.kuningas
Sinu omasid ma juba tean
Niipalju tean öelda, et võidukäsi oli maja 7te ja 3dega ning see tuli viimase kaardi vahetamisega.
Selle sõidu jaoks piisas 77755
Asi algas 7-ga, siis tuli 5 ja siis 7 ja siis ärtu äss ja kogu mänguilu oli viimases punktis kus kohe tuli 7 ja üks kaart sai ümber mängida...kuna kogu mäng käis selliste pudinate peale siis otsustasin mängida ässa maha (ju siis armastuses ei vea) ja selle asemel tõmbasingi 5 nagu tellitult:)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.