On kellegil kogemusi? Valvoline Motorcycle Oil 4T
Moderaator: Moded
On kellegil kogemusi? Valvoline Motorcycle Oil 4T
On kellegil sellise õliga kogemusi?
Valvoline Motorcycle Oil 4T SAE 10W-40, 1 L
Parim täissünteetiline mootoriõli kõikide 4-taktiliste mootorrattamootorite jaoks. On spetsiaalselt välja töötatud ületamaks kõikide mootorrattatootjate nõudmisi ning kaitsmaks mootorit kõikides sõidutingimustes. Sisaldab spetsiaalseid siduri libisemisvastaseid lisandeid ning kasutatakse ka 2-taktiliste mootorite märgsidurites ja käigukastides.
SAE 10W-40
API SG
Ideaalne igapäevaseks kasutamiseks
Suurepärased määrimisomadused kõikides sõidutingimustes
Valvoline on ju hea firma, hinnaks 6.5€ Liiter, kõlab hulga paremini kui 15-16€ liiter.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
Re: On kellegil kogemusi? Valvoline Motorcycle Oil 4T
Kui mõtled seda http://www.mecro.ee/olid-ja-maardeained ... p:1058068/
siis see on mineraal ja 6,50 on mineraalile igati kohane hind. Täissünti enamasti selle raha eest ei leia kui just sõber õlivabrikus ei toimeta Ja API SG kvalifikatsiooniga ei ole tänapäeval enam küll ühtki täissünt motoõli müügil, seega ka antud tähistus viitab mineraalõlile. Täissünt täidab ikkagi juba vähemalt API SJ või SL nõudmised.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Sellisel juhul on siis tegu julma vale reklaamiga? Oleks pimesi lollilt kohe ostma tormanud ja endale Mineraal õli sisse kallanud rattasse.... Nii ei saa ju...
-
- Tsikkel: Roadsmith HDST HD™ Trike
StreetMoto kirjutas:Ja API SG kvalifikatsiooniga ei ole tänapäeval enam küll ühtki täissünt motoõli müügil, seega ka antud tähistus viitab mineraalõlile. Täissünt täidab ikkagi juba vähemalt API SJ või SL nõudmised.
Kustkohast selline info pärineb?
http://www.eni-q5.com/fileadmin/FILES/racing_4t.pdf
Nagu juuresolevalt pildilt näha, on Agip RACING 4T 10W-60 vägagi sünteetiline SG õli.
Maailm ei ole täitsa mustvalge - SG ei tähenda, et tegu oleks madala kvaliteediklassi õliga, ehk ei vasta see lihtsalt uuematele nõudmistele loodust saastavate lisandite osas, mis aga vanemat tüüpi mootorile vägagi meeltmööda on.
-
- Tsikkel: YZ250F, Ducati Monster S4
- Tänanud: 338 korda
- Tänatud: 435 korda
- Kontakt:
uhh kirjutas:StreetMoto kirjutas:Ja API SG kvalifikatsiooniga ei ole tänapäeval enam küll ühtki täissünt motoõli müügil, seega ka antud tähistus viitab mineraalõlile. Täissünt täidab ikkagi juba vähemalt API SJ või SL nõudmised.
Kustkohast selline info pärineb?
Nagu juuresolevalt pildilt näha, on Agip RACING 4T 10W-60 vägagi sünteetiline SG õli.Maailm ei ole täitsa mustvalge - SG ei tähenda, et tegu oleks madala kvaliteediklassi õliga, ehk ei vasta see lihtsalt uuematele nõudmistele loodust saastavate lisandite osas, mis aga vanemat tüüpi mootorile vägagi meeltmööda on.
Täiesti õige. Tsiklile neid SJ ja SL ja mis veel tähestiku lõpupoole tähti ei soovita. Erinevad SG-st vaid selle poolest et sisaldavaid igasuguseid katalüsaatoritele mittesobivaid aineid oluliselt vähem või mitte üldse. Mootor aga armastab väga neid aineid.
-
- Kaupmees
- Tänatud: 202 korda
- Kontakt:
uhh kirjutas:Kustkohast selline info pärineb?
Nagu juuresolevalt pildilt näha, on Agip RACING 4T 10W-60 vägagi sünteetiline SG õli.
See lingitud datasheet on pärit aastast 2003, mil SG oligi kõige "kõrgem" nõuetele vastavuse klass. Ajad muutuvad ja sellega koos ka nõuded. Mul on ka ajaloo mõttes säilitatud vanast 2004-2005 ajast pärit Castroli täissünt 10W-50 kanistreid, kus õli oli SG nõuetele vastav. Eelmisel ja üleelmisel aastal oli sama õli saanud SJ nõuetele vastavuse tähise ja sel aastal on kõikidel juba SL tähistus peal. Äkki Agip (Eni) pole lihtsalt viitsinud datasheeti uuendada või pole pidanud vajalikuks uuemaid teste läbida??? Ei tea ja pole ka antud teemas oluline - teemaalgataja sai info Valvoline toote kohta kätte
Mis puudutab SJ või SL mittesoovitamist, siis hakkad tikutulega otsima õli, mis ei ole neile tähistustele vastav? Heal juhul leiad kuskilt kauplusest 3-4 aastat vana pakendi ja otustad seda osta ? Eks õlitootjad sebivad ikka oma toodetele värskeimad tähised peale ja kusjuures mina isiklikult ei usu, et see toode tähise muutumisel ise väga palju muutub.
Neeme
527 4000
http://www.streetmoto.ee
streetmoto@streetmoto.ee
Hey!
Tänud põhjalikult põhjendamast seda õlide asja, vägagi segadusse ajab siiski, et kuidas seal lehel nii räigelt vale info üleval on, saadan ilmselt neile ka mingi teate sellest.
Kuid, mis ma ikka otsin siin pikalt, te niguinii teate juba seda. Näidake ühele tudengile näpuga kust saaks "odavat" õli. Rattaks siis Suzuki Gsxr600 (2001).
Odava all ma ei mõtle muidugi mingit rämpsu, midagi mis mootorile ikka meeldiks. Proovin olla optimistlik, et kuskilt saab ka odavalt!
-
- Tsikkel: Keeway TX 50 supermoto
- Tänanud: 1 kord
- Tänatud: 1 kord
valvoline pidi s**t olema nagu ma ka kuulnud olen ,endal ka valvoline sees...kiita ei oska aga kärab kül, varsti panen motul-i õli asemele täis sünteetiline:)
Lehtlaan_R kirjutas:valvoline pidi s*** olema nagu ma ka kuulnud olen ,endal ka valvoline sees...kiita ei oska aga kärab kül, varsti panen motul-i õli asemele täis sünteetiline:)
Thnx Marek, kuna ma pole kasutaja bikeris, siis kui sa viitsid postida sinna lõppu viimasele kommenteerijale lohutuseks et täpselt sellesama 4T MOTORCYCLE 10W40
õliga toodi 2003 aastal eestimaale ajalooline MM pronks külgkorvi MM-lt. (KAURIT / JAKK ) Ei saa kuidagi s*** olla Soovita soojalt edasi kasutada kui probleeme pole olnud.
Kontrollisin ja tänaseks on ka siin lingis viga paranadatud, muidugi ei ole tegu täissünt vaid mineraalõliga.
http://www.autokaubad24.ee/et/tooted/mo ... ycle-10422
Õigemate andmete vaatamiseks kasutage http://www.valvolineeurope.com/english/ ... motorcycle
Valvoline õlisid on läbi aegade kasutanud eestimaal sellised nimed (ja kasutavad tänagi osad loetletud nimedest) nagu Laansoo, Kuusk, Mägi,Lehtla,Roosiorg,Kaurit,Velt,Teesalu,Lajal,
muide kõik tsikliga Paris-Dakari sõitnud eestlased jpt, jpt.
Ka „soome“ eestlane KULLAS on kasutanud. Kasutas Valvoline isegi ajal, mil sai teiselt tuntud kaubamärgilt sponssi
Ärge ajage laimu kui ei tea.
TEADJA VALIK ON VALVOLINE!
Ma ei tea muidugi kas see läheb juba reklaamiks aga minu poolt vaadatuna pigem objektiivne info.
Võid ka koos minu nimega postitada mul pole häbeneda midagi, pigem vastupidi
Parimat, Jaan
-
- Tsikkel: GSX-S 1000
- Tänanud: 7 korda
- Tänatud: 26 korda
Maicle kirjutas:Hey!
Tänud põhjalikult põhjendamast seda õlide asja, vägagi segadusse ajab siiski, et kuidas seal lehel nii räigelt vale info üleval on, saadan ilmselt neile ka mingi teate sellest.Kuid, mis ma ikka otsin siin pikalt, te niguinii teate juba seda. Näidake ühele tudengile näpuga kust saaks "odavat" õli. Rattaks siis Suzuki Gsxr600 (2001).
Odava all ma ei mõtle muidugi mingit rämpsu, midagi mis mootorile ikka meeldiks. Proovin olla optimistlik, et kuskilt saab ka odavalt!
pane motul või castrol,kui valvoline ei julge panna.vaata läbi streetmoto ja biker24 lehed,kus odav on.ise tellisin viimane kord bikeshop.lt-st motuli,oli täitsa hea hinnaga(ei mäleta enam) saadavad ilusti postiga kohale paari päevaga ja sain veel mingi 5lt sooduskupongi ka peale,kui huvi,võin anda selle
Aastaid kasutanud erinevatel kasutatud ratastel Valvolini mineraali ja poolsüntti. Proovinud vahelduseks ka teiste tootjate omasid. Vahet pole kül märganud. See, mis õli keegi kasutab on rohkem usuküsimus. Tänavasõiduks sobivad kõik mis müügil. Parim valik on see, mida rattatootja soovitab (vähemalt viskoossus peaks klappima).
-
- Tsikkel: TDM900
- Tänanud: 6 korda
- Tänatud: 19 korda
Oh no, not an oil thread...
(Tsiteerides klassikuid välismaa foorumitest)
Pikkade vaagimiste (ja sõnasõdade) järel on seal siiski jõutud üksmeelele, et loe manuaali ja vala sisse seal soovitatud õli, on süda rahul. Ja ratas ka
ise olen kõige soodsamalt kätte saanud valvoline durablendi seda kasutanud nii superbike ducatiga kui gsxr1000
vahet pole millise tootja poolsünt sobib.
-
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Tsiteerides klassikuid: Õli regulaarne vahetamine on palju tähtsam kui selle õli mark, mis te sisse kallate.
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha TDM 850
- Tänanud: 1992 korda
- Tänatud: 585 korda
Olen kasutanud erinevaid õlisid rekkadel ja ka kõigel muul,aga Valvoline on kindlalt see õli mida kulub ka nendes mootorites,mis muidu õli ei võta.Mitte,et see õli kuidagi kehvem või mida iganes oleks,aga ei meeldi mulle kui peab korras mootorile peale valama.
Kunagi oli Valvoline Volvo rekka originaal õli tootja ja kohe hakkasid kõik autod õli võtma(välp 50000km või 1/2 aastat).Lasin peale paari vahetust jälle Mobili sisse ja kadus õli võtmine kõigil autodel.
Pregu sõidan VOLVO XC 90-ga ja Infoauto hakkas millalgi Valvoline hooldus paketis kasutama,enne oli Castrol ka valikus.Peale vahetust 15000km tuli kiri ette,et vala õli(auto oli siis mingi 150000-200000 läbisõiduga).Panin järgmine hooldus jälle Castroli ja rohkem pole juurde valanud, välp 20000 ja hetkel läbisõit 309000.
Seda õli kulu Valvoline puhul on paljud täheldanud.
edit;Valvoline puhul oli mul tegemist nii mineraal kui sünt õlidega
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.
XL1000 kirjutas:Olen kasutanud erinevaid õlisid rekkadel ja ka kõigel muul,aga Valvoline on kindlalt see õli mida kulub ka nendes mootorites,mis muidu õli ei võta.Mitte,et see õli kuidagi kehvem või mida iganes oleks,aga ei meeldi mulle kui peab korras mootorile peale valama.
Kunagi oli Valvoline Volvo rekka originaal õli tootja ja kohe hakkasid kõik autod õli võtma(välp 50000km või 1/2 aastat).Lasin peale paari vahetust jälle Mobili sisse ja kadus õli võtmine kõigil autodel.
Pregu sõidan VOLVO XC 90-ga ja Infoauto hakkas millalgi Valvoline hooldus paketis kasutama,enne oli Castrol ka valikus.Peale vahetust 15000km tuli kiri ette,et vala õli(auto oli siis mingi 150000-200000 läbisõiduga).Panin järgmine hooldus jälle Castroli ja rohkem pole juurde valanud, välp 20000 ja hetkel läbisõit 309000.
Seda õli kulu Valvoline puhul on paljud täheldanud.edit;Valvoline puhul oli mul tegemist nii mineraal kui sünt õlidega
Autule maitseb, seepärast ära sööbki
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.