Hälvik-autojuhid

See on kommuuni see osa, kus saab motovaba juttu ajada.

Moderaator: Moded

entropiK
Tsikkel: Bandit 1200

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas entropiK »

Kusjuures ma plaanisingi Paldsiki mnt'le suunduda, aga mu võimalus kadus.
Ja Maaks tõesti "Ema anna padruneid"

Martti_V kirjutas:
Endal oleks päris asjalik 316 pealt m3 peale üle minna. See nagu tõukerattalt mingi yamaha ninja peale minek:D
Kasutaja avatar

Jan
Tsikkel: Honda CBR 600 F
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jan »

Maaks kirjutas:

Toyota liigub peateel (pole oluline kummas reas) ///
Ainuvõimalik reavahetuse koht ongi seal Õismäele keerava tee ja Mustamäele väljuva otsa vahel, kui seda teha enne Õismäe tee otsa, sest muidu peaksid väljuma Õismäele. Suunamärguanne tuleks samuti sisse lülitada alles pärast õismäe teeotsa, muidu jääb Õismäelt tulijatele et tagad ringilt maha keerata ja ta sõidab ringile sulle ette.

Peateel liiguvad KÕIK sõidukid, kes on JUBA ringil !!!!!!!!! Selle arusaamiseks ei pea ju insener olema? Või sinu loogika järgi ongi peatee sellel kes sisenes ringile varem ja peatee on tal kuni selleni kui ta koju jõuab?
Aga reavahetuse kommentaar on täitsa asjakohane, sest sa just ise kirjeldasid kuidas asi õigesti peaks käima ja kuidas toyota juht seda EI teinud!
Lisana oleksid sa pidanud ka kirjutama, et selle sama õismäele keerava ja mustamäele suunduva osa vahel tuleb teha ka Reastumine paremasse ritta. Võid vaadata videot peateel või kõrvalteel või pea alaspidi, tulemus on ikka sama, parempööre teisest reast, mis antud juhul ei olnud lubatud.

ps: Kui ikka ei raspiraita mida sulle selgeks üritatakse teha, siis on sulle abiks ehk see varem postitatud video , võid kasutada ka seda joonist http://www.upload.ee/image/233811/Haabersti_ring_.jpg -
Või siis, arvestades su kõrget iq taset, võid ka ise uurida ja otsida, kuidas asjad Tegelikult käivad. . .

pps: Mis puutub 5 sekundisse, siis võid videos häääästi rahulikult üle lugeda aja punktist kus toyota oleks pidanud reastumist alustama (0:04) ja kus ta reastus (0:09)

Viimati muutis Jan, 14 Mai 2013, 12:21, muudetud 2 korda kokku.

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

entropiK kirjutas:

Esimesest reast sisse ja kolmandast teeotsast välja? :mrgreen:

Haabersti ringi arvestades oli see sul ikka lihtne juhus, kus oli näha kaugelt, mida antud autojuht soovib teha. Kiusu pärast võib ikka kätega vehkida jne, põhjust ju oli, samas näeme me kõik kaugelt, et see auto soovis sealt väljuda ja kõrvale sõitmine/kätega vehkimine oli lihtsalt eestlaslik kius ja võimaluse kasutamine oma liikluses tekkinud viha kellegi peal välja elada. :mrgreen: Või ma eksin? Tuli auto ootamatult sinu kõrvale? :D
Ma sõitsin 2 aastat loomaaia poolsest otsast sisse ja ehitajate teelt välja, kord nädalas oli keegi, kes arvas, et kui mina olen sisemises reas ja tema välimises, siis ta võib ka tulla ehitajate teele :D No t*** ikka ei või küll! Tihti peale mõtlesin, et pööraks harku järve poole ja vaataks mis kindlustus auto hinnaks arvab olevat, närvi ajas küll. Mul ikka koolis õpetati, et kui oled vales reas, siis käitud nii nagu ette nähtud, sõidad välja, pöörad otsa ringi ja lähed õigest reast, õigest teeotsast välja. Kahjuks paljudele seda kaasa antud ei ole :D

Rein
Tsikkel: Valkyrie
Asukoht: LÕUNA- eesti/ neprrrr, Honda F6 Valkyrie, Yamaha XVS 125 DragStar, ex-yam fj1200
Tänatud: 1 kord
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Rein »

0:05 - 0:28 ajalises vahemikus oleks pidanud Toyota olema juba paremas reas. Keski, ega miski teda ei takistanud, samas poleks probleem olnud ka konflikti vältimiseks korraks järgi anda, võimalik, et a´la võõras linnas vms. Samas, kui ei suutnud ära otsustada, või maha magas, saab alati ju teise tiiru otsa sõita :)

Teema algataja
mart211

Lugemata postitus Postitas mart211 »

Rein kirjutas:

0:05 - 0:28 ajalises vahemikus oleks pidanud Toyota olema juba paremas reas. Keski, ega miski teda ei takistanud, samas poleks probleem olnud ka konflikti vältimiseks korraks järgi anda, võimalik, et a´la võõras linnas vms. Samas, kui ei suutnud ära otsustada, või maha magas, saab alati ju teise tiiru otsa sõita :)

Ja sellega ongi kõik öeldud, mis öelda vaja on :bsmile:

Kasutaja avatar

Macintosh
Maagia ja nõidumine
Tänanud: 1093 korda
Tänatud: 1098 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Macintosh »

Lühikokkuvõtteks:

• autojuht eiras liiklusseadust
  • mootorattur eiras tervet mõistust
🧢 👕 🏍 T-särgid, pusad, mütsid ja kingitused mootorratturile . 🚀🚀 🍀 VAATA LÄHEMALT
Kasutaja avatar

Jan
Tsikkel: Honda CBR 600 F
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Jan »

macintosh kirjutas:

Lühikokkuvõtteks:

• autojuht eiras liiklusseadust
  • mootorattur eiras tervet mõistust

Kuldsed sõnad kokkuvõtteks !!! :bsmile:

Kasutaja avatar

urmas66
Toetajaliige
Tsikkel: Yamaha TDM 850
Tänanud: 1974 korda
Tänatud: 568 korda

Lugemata postitus Postitas urmas66 »

Korduvalt siin foorumis kurtmist,et autojuhid ei hooli ja ei näe tsikleid.No siin ei näinud selle auto juht ka seda tsiklit,sest see oleks olnud lihtsalt võimatu.Tsikkel tegi end veel eriti hästi nähtamatuks,peites end auto taha jäävasse pimedasse nurka ja siis üritas midagi eriti mõtetut.Kasutan Haabersti ringi ka ise just seda trajektoori mööda mida see toyota liikus ja ega see rea vahetus seal lihtne pole,eriti kui on palju autosid ja kõigil on "kiire".
Kui rattaga oled siis võiks ikka ise ka endale selgeks teha kust ja kui palju sind näha on,aga kui tuled nagu luuraja parema külje alt,siis sorry,aga mina ilmselt poleks isegi enam peale seda vaadanud ja oleks selle ratta maha sõitnud. (crash) ja suure tõenäosusega oleks tekkinud vaidlus,ning politsei oleks ratturi süüdi tunnistanud(pakun 99,9% tõenäeosusega) :wack:

Siia sobib hästi ütlus "Ära tee teistele seda,mida sa ei taha,et sulle tehtaks". :bsmile:

Sõidetud rattad:Riga-d erinevad,Turist T200 73`,Jawa`d erinevad ,Honda Varadero XL 1000 99`,Yamaha TDM 850 97`...
ML-Transport AS
Kiired kaubaveod Tallinn-Helsinki,Helsinki-Tallinn
Kaubavedu Scandinaavias ja Baltimaades.

sylla

Lugemata postitus Postitas sylla »

Olen ka ise täheldanud, et hälvikuid autojuhte on palju palju vähem kui ei sõideta auto pimedas nurgas. :wink:

Suunda sees hoidvale ja manöövrit sooritavale autole küljealla kiirendamine on muidugi tase omaette (videos on selgelt näha, et suund hüppas välja, auto oli manöövrit sooritamas ja kõigest hoolimata kiirendati autole külje alla). :bsmile:

Kasutaja avatar

mrrandy
Tsikkel: Yamaha FZ6

Lugemata postitus Postitas mrrandy »

XL1000 kirjutas:

ja suure tõenäosusega oleks tekkinud vaidlus,ning politsei oleks ratturi süüdi tunnistanud(pakun 99,9% tõenäeosusega)

99,999% tõenäosusega mitte, sest märk näitas teisiti, ka politsei lähtub Liikluseeskirjast....
uuele ringile ja ka kolmandale, kui teisega hakkama ei saa - 99,9% oleks autojuhile selline kommentaar visatud
selle üle võibki muidugi vaidlema jääda, eks igaüks vaatab asja oma puki otsast :bsmile:

kui vajad midagi 3D's, CAD's või CNC's, siis tead kelle poole pöörduda

entropiK
Tsikkel: Bandit 1200

Lugemata postitus Postitas entropiK »

mart211 kirjutas:
entropiK kirjutas:

Esimesest reast sisse ja kolmandast teeotsast välja? :mrgreen:

Jah sest nii on lubatud.

Tuli auto ootamatult sinu kõrvale? :D

Võin käsisüdamel vanduda, et ei näinud teda. Plaanisin paldiski mnt'le minna täheldasin, et seal see auto on aga ei arvestanud sellega, et ta ette keerab.
Videot vaadates on jah teda ilusti märgata aga antud hetkel oli see minu jaoks ootamatu, kuna jägisin neid auke mis seal reas asetsevad.

XL1000 kirjutas:

Korduvalt siin foorumis kurtmist,et autojuhid ei hooli ja ei näe tsikleid.No siin ei näinud selle auto juht ka seda tsiklit,sest see oleks olnud lihtsalt võimatu.Tsikkel tegi end veel eriti hästi nähtamatuks,peites end auto taha jäävasse pimedasse nurka ja siis üritas midagi eriti mõtetut.

Minust paremal paiknes teine ratas, ehk siis rida oli tervelt auto laiuselt kaetude nii suur see pime nurk ka nüüd ei ole.

Martti_V kirjutas:
Endal oleks päris asjalik 316 pealt m3 peale üle minna. See nagu tõukerattalt mingi yamaha ninja peale minek:D
Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

entropiK kirjutas:

Võin käsisüdamel vanduda, et ei näinud teda. Plaanisin paldiski mnt'le minna täheldasin, et seal see auto on aga ei arvestanud sellega, et ta ette keerab.
Videot vaadates on jah teda ilusti märgata aga antud hetkel oli see minu jaoks ootamatu, kuna jägisin neid auke mis seal reas asetsevad.

Arvatavasti jälgis tema neid ka ja mólemad üllatasite teineteist kui pilgu taas liiklusesse pöörasite. Selliseid asju juhtub antud ringil iga jumala päev. Täna sóitsin sealt rattaga läbi ja sama manöövri juures ei näinud 3 autojuhtigi teineteist ning kukkusid kóik korraga tuututama, hea et ma veel sinna rattaga trügima ei läinud. Kuna seal ümberreastumise kohal on täpselt augud, siis enamus juhte keerab Ehitajate teele valel ajal. Mina samamoodi, ei viitsi esisilda seal aukudes lammutada. Ega muud oska soovitada kui ratturitele topelt tähelepanelikkust antud kohas.
Umbes 1,5 tundi tagasi keeras endale Viru ringilt maha tulles taksojuht ette. Narva mnt-l reastus ühissóidukite ritta, aga Pärnu mnt-le keerates arvas, et tal on eesolevast bussist vaja mööda saada ja tómbas lambist vasakule ilma suunatuleta, mis siis et ma esirattaga tal tagaukse juures olin. Ónneks sain kórvale tómmata, väike signaal ja foori all seistes vaatasin talle üle óla otsa ja näitasin silmade suunas sórmega ehk " mees jälgi liiklust". Tundus, et sai aru, igatahes hoidis pärast seda ilusti pikivahet ja rohkem ei nóelunud edasi-tagasi.
Külma pead ja rahulikku meelt kóigile!

virxx

Lugemata postitus Postitas virxx »

http://www.youtube.com/watch?v=-mIxosJo ... e=youtu.be

Videolõigu 0:06sek-l on näha vasakul ja paremal liiklusmärgid, mis räägivad enda eest. Sellest lähtuvalt Avensis reastus liiga hilja, et teha maha pööre Ehitajate teele.
Kuna liiklen sellel Haabersti ringil pidevalt ja erinevatel kellaaegadel siis soovitan soojalt seal olla eriti tähelepanelik, ja vahel lihtsalt loobuda oma eesõigusest, et mitte närvivapustust saada. See videos näidatud situatsioon ei ole seal mingi erand, vaid üsna sage nähtus.

Yamaha Virago XV535 ´96
Yamaha Dragstar XVS1100 ´02
Kasutaja avatar

Veikosib
Tsikkel: R1

Lugemata postitus Postitas Veikosib »

M.T. kirjutas:

Umbes 1,5 tundi tagasi keeras endale Viru ringilt maha tulles taksojuht ette. Narva mnt-l reastus ühissóidukite ritta, aga Pärnu mnt-le keerates arvas, et tal on eesolevast bussist vaja mööda saada ja tómbas lambist vasakule ilma suunatuleta, mis siis et ma esirattaga tal tagaukse juures olin. Ónneks sain kórvale tómmata, väike signaal ja foori all seistes vaatasin talle üle óla otsa ja näitasin silmade suunas sórmega ehk " mees jälgi liiklust". Tundus, et sai aru, igatahes hoidis pärast seda ilusti pikivahet ja rohkem ei nóelunud edasi-tagasi.

Ka see on üks tüüpiline koht selle ringil reahoidmise teemal. Sinu vastus muidugi oli mõnevõrra soliidsem - kuid teinekord võib see käemärk jääda teisele poole selgusetuks või suisa arvatakse nägema keskmist sõrme viibutamas....ja siis jälle sõda lahti! :)

BTW - eile hommikul poole 9 ajal oli Tartu mnt linna sissesõidul käinud mingi sõdimine (inimesed konkreetselt käsi/jalgupidi koos) - kas seal huvitav ka mõni rattur seltsis oli? :wack:

Kasutaja avatar

M.T.
Tsikkel: -
Tänanud: 161 korda
Tänatud: 355 korda

Lugemata postitus Postitas M.T. »

Veikosib kirjutas:
M.T. kirjutas:

Ka see on üks tüüpiline koht selle ringil reahoidmise teemal. Sinu vastus muidugi oli mõnevõrra soliidsem - kuid teinekord võib see käemärk jääda teisele poole selgusetuks või suisa arvatakse nägema keskmist sõrme viibutamas....ja siis jälle sõda lahti! :)

BTW - eile hommikul poole 9 ajal oli Tartu mnt linna sissesõidul käinud mingi sõdimine (inimesed konkreetselt käsi/jalgupidi koos) - kas seal huvitav ka mõni rattur seltsis oli? :wack:

Ma igaksjuhuks hoidsin jah sõrmed horisontaalselt, et ei tekiks F... muljet :) ja tundus, et ta sai mu mõttest aru ning pääsesime "peeglite klappimisest" :D

Kasutaja avatar

parn
Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
Tänatud: 2 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas parn »

Reeglina ei meeldi halada, aga täna ajas üks rollnokk harja punaseks. Nimelt sõitsin Tartu kaubamaja ristmikul (liikusin ise Turu tn poolt) autode rivist ette (ütleme nii, et ruumi oli küll ja vägisi pressimist ei olnud). Siis otsustas üks kodanik, minule ette keerata ja seda tahtlikult. Hea juhus oli see, et ise ei jäänud metallpiirde ja auto vahele.

Peale aknale löömist tehti pilu aknale ja öeldi- "mis sa siin trügid..." Piinlik küll tunnistada, aga esimesest reaktsioonist tahtsin tema esitule katki lüüa, kuid see ei õnnestunud, kuna löök ei olnud piisavalt tugev. Siinkohal toonitan veelkord- piinlik käitumine minu poolt!

Samal ajal tekkis fooris roheline tuli ja kui ristmik sai ületatud (edasi liikusime Riia tn), üritas sama kodanik mulle vastu tagaratast sõita ja teelt välja rammida. Peatasin antud kodaniku kinni ja avati samasugune pilu. Nähes, et väike laps oli autos, siis ei hakanud mingit jama korraldama ja piirdusin ainult mõne lausega. Seejärel jätkasin enda teekonda.

Reegline Tartus sellised idiootseid juhte ei ole, kes takistaksid meelega või korraldaksid mingit jama liikluses. Eks kõigil ole mustemaid päevi, kas selleks on see, et naine petab naabrimehega või tööl ei kohelda sind piisavalt hästi. Aga liiklus on vale koht enda emotsioonide väljaelamiseks.

Ajaa, autoks oli mingisugune pickup Volvo reg nr 242TJJ (number ei pruugi olla 100% õige).

Teema algataja
zx12r

Lugemata postitus Postitas zx12r »

parn kirjutas:

Reeglina ei meeldi halada, aga täna ajas üks rollnokk harja punaseks. Nimelt sõitsin Tartu kaubamaja ristmikul (liikusin ise Turu tn poolt) autode rivist ette (ütleme nii, et ruumi oli küll ja vägisi pressimist ei olnud). Siis otsustas üks kodanik, minule ette keerata ja seda tahtlikult. Hea juhus oli see, et ise ei jäänud metallpiirde ja auto vahele.

Peale aknale löömist tehti pilu aknale ja öeldi- "mis sa siin trügid..." Piinlik küll tunnistada, aga esimesest reaktsioonist tahtsin tema esitule katki lüüa, kuid see ei õnnestunud, kuna löök ei olnud piisavalt tugev. Siinkohal toonitan veelkord- piinlik käitumine minu poolt!

Samal ajal tekkis fooris roheline tuli ja kui ristmik sai ületatud (edasi liikusime Riia tn), üritas sama kodanik mulle vastu tagaratast sõita ja teelt välja rammida. Peatasin antud kodaniku kinni ja avati samasugune pilu. Nähes, et väike laps oli autos, siis ei hakanud mingit jama korraldama ja piirdusin ainult mõne lausega. Seejärel jätkasin enda teekonda.

Reegline Tartus sellised idiootseid juhte ei ole, kes takistaksid meelega või korraldaksid mingit jama liikluses. Eks kõigil ole mustemaid päevi, kas selleks on see, et naine petab naabrimehega või tööl ei kohelda sind piisavalt hästi. Aga liiklus on vale koht enda emotsioonide väljaelamiseks.

Ajaa, autoks oli mingisugune pickup Volvo reg nr 242TJJ (number ei pruugi olla 100% õige).

Et tahtlikult üritatakse autoga sinust üle sõita ja piirdud mõne lausega, sest laps on autos?

Sain vist päikesepiste, mitte ei saa aru.

Kasutaja avatar

Piipz
Soe ja sõbralik
Tsikkel: Suzuki DL 1050 DE (2023)
Tänanud: 139 korda
Tänatud: 359 korda
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Piipz »

mis siin arusaamatut on, muidu oleks sealtsamast pilust pasunasse tõmmanud aga kahju polnud mitte juhist, vaid tema lapsest, kes selle asja mõttest aru poleks saanud.

Kasutaja avatar

parn
Tsikkel: Honda CBR1000 repsol
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas parn »

Miskipärast alateadus kutsus mind korrale, kui väikest last nägin autos istumas.
Õnneks niipalju mõistust oli peas, et füüsiliselt kallale ei läinud. Kindlasti ei taha saada mingisuguse idioodi pärast kriminaalkaristust. Samas, mis sa antud kodanikule ikka teed? Uks oli autol lukus ja aken avatud 1 cm.

Kasutaja avatar

Thesaarlane
Tsikkel: Kawasaki 636

Lugemata postitus Postitas Thesaarlane »

Polnud küll tegu autojuhiga, kuid kuna siin sellist teemat ei ole nagu Hälvik-Jalgratturid, siis panen siia. Minu poolest võiks selle ka huumori alla tõsta, sest mina hakkasin naerma peale seda ja olin suht sõnatu.

Nimelt tulin esimest päeva siis sel aastal tsikliga töölt. Sõbra tsikkel ja suht ettevaatlikult.
Peterburi tee algus on alati ummikus, kuna seal teetööd (liikusin Peterbuti mnt Tartu mnt suunas)
Kuna seal viimases lõpus on palju vaba ruumi ehitustööde tõttu, siis saab tsikliga neid kasutada. Ja osad juhid tõmbavad paremale, et mahuksin mööda. Esimese sõidu kohta väga hea mulje. Läksin siis sealt Statoilist läbi, mis on vahetult enne Tartu maanteed, et mitte trügida autode vahel. Ja väljumine sealt tanklast on "kõnnitee" kaudu, mis on ikka oma 3-4m lai.
Sõitsin siis sinna ääre peale ootama, et tuleks mulle sobiv auk, kuhu siis vahele minna. Kuni kuulen: " Kao kõnniteelt ära, s**t."
Mul alguses lõi juhtmed kokku, et oota mis asja ja siis hakkasin naerma. Vaatasin, siis kes minu olemusest siis nii hästi on aru saanud - näe noor isa väikse tütrega sõitsid jalgrattaga minust mööda.
Siinkohal tervitused sellele ratturile, oled oma tütrele hea eeskuju :bsmile:

Kasutaja avatar

Hurt

Lugemata postitus Postitas Hurt »

parn kirjutas:

Miskipärast alateadus kutsus mind korrale, kui väikest last nägin autos istumas.
Õnneks niipalju mõistust oli peas, et füüsiliselt kallale ei läinud. Kindlasti ei taha saada mingisuguse idioodi pärast kriminaalkaristust. Samas, mis sa antud kodanikule ikka teed? Uks oli autol lukus ja aken avatud 1 cm.

Raske juhus jah. Lapse ees vägivallatseda pole tõesti kuigi hea plaan. Kui siis ehk veidi aega järgi sõita võib olla tekitab inimeses tunde et "karistus" on vältimatu ja ehk paneb veidi mõtlema. See soe õhk mis sa seal klaasi taga suust välja puhud vaevalt ta seda kardab.

Riga - Paus - XJ600S - XJ600S - Honda CBR600FS - GSXR 750 M
Kasutaja avatar

Kri§to

Lugemata postitus Postitas Kri§to »

Heh mul jälle eile peale pruudisõitu Peda jalakäiate ülekäigurajal selline juhus- sõitsin vihma eest peitu ja peda ülekäigurajal naine lapsega. Jäin seisma ja lasin neid mööda--> paremast!!! reast lasi mingi tont oma gorilla või tont teab mis masinaga täie vaardiga minust mööda.... Ajavahe veel oli selline, et mina suunaga pirita poole jäin seisma siis kui jalakäiad peda eest üle hakkasid tulema ja koos me selle autoga hakkasime sealt Kreutzwaldist tulema.... mingi paar sekki olin ikka seisnud juba. Vaesed jalakäiad olid veits ehmunud, aga samas lehvitati mulle, et nad üle lasin.

Kui pääsesin kiirendasin monkey'le järele, vaatasin mis idikaga tegemist on.... Ei tea kas ta sittus ennast mu väljalaske soundidest täis, või mis... Aga kui tast kiriku ees möödusin hoidis minuga seljatagant pikivahet 30m :twisted: ja kui seal Filmi foori taga passisin jäi auto minust sama kaugele :D

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

Täna oli imelik juhus , kus Luise tn. langesin sujuvalt mööda paremat jalgratta riba seisvatest autodest mööda ja juba kaugelt nägin , et üks Sang-Yong surub mu kinni . Pole midagi tõmban rahulikult ta heitgaase kopsu ja venin sabas kuni tuleb BussiRiot ning tirin ennast punase foori alla ja oh üllatust - SY rebis sappa . kargas autost valja ning seletas vene keeles kui väga ma häirin sujuvat liiklemist . Hüppas autosse ja ups auto suri välja . Sunnik ei käivitunud terve kahe rohelise jooksul - sabas ootamas buss ja kaks trolli ! Rääkisin Rockroadi ees lihtsalt telefoniga ning jälgisin kuidas ta näost lilla lõpuks Õismäe poole kaapis ! :mrgreen:

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...
Kasutaja avatar

Yerba
Tsikkel: Honda VFR800X Crossrunner '13

Lugemata postitus Postitas Yerba »

Kri§to kirjutas:

Heh mul jälle eile peale pruudisõitu Peda jalakäiate ülekäigurajal selline juhus- sõitsin vihma eest peitu ja peda ülekäigurajal naine lapsega. Jäin seisma ja lasin neid mööda--> paremast!!! reast lasi mingi tont oma gorilla või tont teab mis masinaga täie vaardiga minust mööda.... Ajavahe veel oli selline, et mina suunaga pirita poole jäin seisma siis kui jalakäiad peda eest üle hakkasid tulema ja koos me selle autoga hakkasime sealt Kreutzwaldist tulema.... mingi paar sekki olin ikka seisnud juba. Vaesed jalakäiad olid veits ehmunud, aga samas lehvitati mulle, et nad üle lasin.

Kui pääsesin kiirendasin monkey'le järele, vaatasin mis idikaga tegemist on.... Ei tea kas ta sittus ennast mu väljalaske soundidest täis, või mis... Aga kui tast kiriku ees möödusin hoidis minuga seljatagant pikivahet 30m :twisted: ja kui seal Filmi foori taga passisin jäi auto minust sama kaugele :D

No kuule, Sa oled 2+ meetrit pikk ja karu raskune vend ka. Lisaks kõik see pealuudega nahkvärk seljas ning sama masti kiiver peas. Üldiselt kui seal autos ei olnud kiirreageerijate rühma, siis oli pikivahe hoidmine autojuhi tervisele igati mõistlik.
Kuigi - olen tähele pannud, et inimestega on nagu koertegagi - mida suurem, seda rahulikum. Ja mida väiksem, seda nähvitsam. 8)

www.lapik.ee - parima hinnaga patareid!

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Yerba kirjutas:

No kuule, Sa oled 2+ meetrit pikk ja karu raskune vend ka. Lisaks kõik see pealuudega nahkvärk seljas ning sama masti kiiver peas. Üldiselt kui seal autos ei olnud kiirreageerijate rühma, siis oli pikivahe hoidmine autojuhi tervisele igati mõistlik.
Kuigi - olen tähele pannud, et inimestega on nagu koertegagi - mida suurem, seda rahulikum. Ja mida väiksem, seda nähvitsam. 8)

t***, sellepärast siis igasugused m**n* ja mongolid arvavadki mind nähes, et vot seda rollerit võiks nussida :mrgreen:

Kellelgi Batmani või äärmisel juhul Ämblikmehe kostüümi pole? Võiks olla täispumbatavate lihasgruppidega.

Kasutaja avatar

Nõmmik
Tsikkel: Yamaha V-Star
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Nõmmik »

reimps kirjutas:
Yerba kirjutas:

t***, sellepärast siis igasugused m**n* ja mongolid arvavadki mind nähes, et vot seda rollerit võiks nussida :mrgreen:

Kellelgi Batmani või äärmisel juhul Ämblikmehe kostüümi pole? Võiks olla täispumbatavate lihasgruppidega.

Kas sus pole piisavalt õhku ? Puhu ennast suuremaks ! Mul oli sama probleem lapsepõlves . seni kuni munandid kottidesse kinnitusid ... (togi)

Argipäevas on vähe värvi - ole vähemalt ise nähtav !
Motoratturi diagonaalse helkur tähelepanu rihmade tootmine ja müük ...

Teema algataja
reimps

Lugemata postitus Postitas reimps »

Eiei, minus on mingi 40 kilo õhku, aga see ei muuda neid (viimasel ajal üpriski) üksikuid noku-kõhuõõnes-tüüpi sohvreid-meha eriti targemaks. Autoga on ju äge tsiklile napikaid teha ja kui samaga vastatakse, siis solvutakse, tuututatakse, sõidetakse tagarattasse. Seoses sellega vabandan oma eile õhtul üpris-üpris nappi diagonaalsüstimist Sõpaka peal, aga mina ei käskinud sul harjutada "karpisõitmist", kulla mersumees. Oh wait, tegelt ikka ei vabanda kah, õpi kõiki liiklejaid arvestades sõitma, kaasaarvatud mustas pusas 170cm/60kg/92kW.

Kasutaja avatar

Lullaby
Tsikkel: Diversion

Lugemata postitus Postitas Lullaby »

Sõitsin eile Pärnus Tori poole, kiirus oli ca 100 km/h ja ühel hetkel ilmus peeglisse suur valge kaubik. Esiteks ehmatas tõsiasi, et paar sekundit ennem teda seal ei olnud ja teiseks oli ta põhimõtteliselt mul tagarattas kinni. Tee on sellel lõigul kohati suhteliselt kurviline. Mööda ta minust minna ei tahtnud, selleks oli tal võimalusi küllaga, jääb üle oletada, et tahtis lihtsalt koinida. Kurat, oleksin ma juhtunud kurvis pidurdama või mingil muul põhjusel kiiresti hoogu maha võtma pidanud, siis... (crash)
Kurat :evil:

No bike, no fun
Kasutaja avatar

Üllar
Tänanud: 1 kord
Tänatud: 4 korda

Lugemata postitus Postitas Üllar »

Sel aastal on märgata ,et kui söidad tsikliga auto taga norm.pikivahega lastakse esiklaasi pesuvedelikku.
Kunas tegu on metüülalkoholi baasil mürgiga siis arusaadavalt tuleb mööduda 1 vöimalusel.
Seega paluks autojuhte mitte seda teha,sest kuumade ilmadega on kiivrivisiir avatud.
Kel vöimalik panna autole silt-märkan kaherattalist,siis vöib rahulikult taga söita.
Ma ei tunne ühtegi tsiklimeest,kes autost möödasöidul esiklaasile tatistaks.

Kasutaja avatar

Ravat
Kontakt:

Lugemata postitus Postitas Ravat »

Täna on ka minul vaja jagada oma negatiivseid emotsioone. Päev algas enne kella kaheksat kui Noarootsi poolt Tallinna vurasin, arvas üks neiu Risti kandis, et maanteele on vaja risti jalgrattaga seisma jääda, testisin reaktsiooni ja ratta pidureid, Tallinnas enne Vabaduse väljaku bussipeatust tore tädi mingi linnamaasturiga arvas end suurem ja tugevam olevat, reastus pm peeglisse, ma sõitsin pikalt ta kõrval ja siis keerab niiviisi, suunatulest polnud ka midagi kuulnud(just sel samal lõigul juhtub sama asja päris tihti ja trammirööpasse ma ei taha üldse sõita), Ülikooli juures täna üllataval kombel ei saanudki parkimistrahvi, eelmine sai eile tühistatud, kuidagi liiga lihtne tundus juba kõik. Linnast välja sõites jälle jalgratturid... mingi tubli tosin, ja ületavad seda Pärnu mnt osa, kus on 110 lubatud ja liiklus sel hetkel tihe, ei olnud mina ainus, kes pidi hoogu tunduvalt vähendama, et hullud üle tee jõuaksid, järgmine koht, kus sai kiivrisse vanduda nii, et see pesemist vajab oli Ruila ja Laitse ristis, ees sõidab 3 autot, 1 keerab paremale, teine vasakule ja kolmas jääb lihtsalt seisma, ei vaevunud ei esimene ega teine tõmbama end tee paremasse ega vasakusse äärde, ometi ei tulnud vastu kedagi, sain ka siis seista niikaua kuni teokiirusel keerati soovitud suunda... ega vist pole mõtet mainida, et 90% ülejäänud pea 100km jooksul kohatud autojuhtidest, kes muidu sõitsid täitsa tee paremas ääres muutsid paiknemise telgjoonele kui tsikliga suht lähedale jõudsin ja mööduma hakkasin. Nii et toredatele tsiklistidele, kes mind tervitasid ja ma vastu ei tervitanud suured vabandused, mitte et ma ei tervitaks üldiselt vaid täna juhtusin Teid enamasti veidi liiga hilja märkama.

Vabal ajal olen ma normaalne... aga vaba aega mul pole
Honda CBR600F 1990 "Põdravikat"
Piaggio Typhoon
BMW R1100S
Honda CBR1000F 1987
Aplilia SL1000 2003 Falco
Honda CBR1000F 1987
Keeway Zahara
Xmotos XB88 250cc
Asix Lizzard 250CC
Honda Pacific Coast 800 1991
Vasta

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”