Hälvik-autojuhid
-
- Toetajaliige
- Tsikkel: Yamaha FZ8SA
- Tänanud: 192 korda
- Tänatud: 406 korda
Re: Hälvik-autojuhid
Jan kirjutas:Maaks kirjutas:Kui mina oleks selle Toyota roolis olnud, siis see tsiklist ei oleks nii puhtalt pääsenud
Ringile sõites on ristmiku ees selline kolmnurkne märk!
Mängid rumalat või?
Mis see ringile sisenemine ja teeandmine sinna puutus? Nagu sa aru said, või oleksid võinud saada, sisenesid rattur ja tema kõrval startinud auto ringile PEALE toyoodiku möödumis ... Seega mis see "selline kolmnurkne märk" sinna puutus? Probleem oli hoopis ringilt väljumine ...
Ehitajate teele toimub seal väljumine ainult paremast reast ja selleks manöövriks tuleb reastuda üks 5 sekundit varem kui seda tegi toyoodik. Tehniliselt oli tegu parempöördega teisest reast, "üle" esimeses reas liikuva sõiduki.
Tore on muidugi alati kohata kaasratturit, kes ei pelgaks tsiklisti "nii puhtalt" minema lasta - õigus või mitte!
Ma suurema osa km läbin jah neljarattalise roolis ja üsna tihti jääb mõne kaherattalise manööver mulle tõsiselt arusaamatuks.
Mõtetu vaidlus: meil sinuga on ilmselt erinev IQ tase Toyota liigub peateel (pole oluline kummas reas), suund vilgub ja ta soovib rida vahetada, kiirendad kõrvalteelt talle kõrvale ja siis hakkad veel kätega vehkima? Jummala normaale käitumine - onju?
Seda sa ju ikka tead kui palju 40km/h auto 5 sekundiga liikuda jõuab? vastus: 55m
Ainuvõimalik reavahetuse koht ongi seal Õismäele keerava tee ja Mustamäele väljuva otsa vahel, kui seda teha enne Õismäe tee otsa, sest muidu peaksid väljuma Õismäele. Suunamärguanne tuleks samuti sisse lülitada alles pärast õismäe teeotsa, muidu jääb Õismäelt tulijatele et tagad ringilt maha keerata ja ta sõidab ringile sulle ette.
Aga ma nüüd lõpetan Lihtsalt peab leppima, et mõned inimesed ei õpi kunagi liiklema.
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.