Hälvik-autojuhid
-
reimps
Teema algataja
Re: Hälvik-autojuhid
Njakaa, manipuleerimisega ma ei tegele, kuigi verbaalsed oskused on mul piisavalt head. Ma olen lihtsalt otsekohene ja ütlen välja asju, mida vist enamuse arvates ei tohiks öelda. Mida ma ütlen nii päris elus kui foorumis, seda ma ka mõtlen. Põhjendada suudan oma seisukohti ka. Huumori- ja irooniaprismad on ka alati käepärast, sinusuguste asi on proovida oma hallollust liigutada ja võtta kas südamesse või teha omad järeldused. (Kasvõi järeldus, et ma olen debiilik ja ühiskonnale ohtlik, on juba samm edasi sinu poolt. Edasi pead ise vaatama, kas kasutad seda linki mu allkirjas või helistad mulle ja selgitad isiklikult, mis suhtes ma siis eksin. Ma olen õppmisvõmeline, kui uus info on argumenteeritud.)
Autoroolis olen hälvik, sest kihutan, kui vähegi ruumi on. Kusjuures saab kiiremini sõita ikkagi ka siis, kui teistega maksimaalselt arvestada ja kolm sammu ette mõelda. Kehtib ka tsiklite kohta. Ohtlik on elamine niivõinaa, seega summa summarum on tulemus üpris sama - lõpetame kunagi kastis igal juhul.
Kassajärjekorras trügin ka ette, kui mingi möku passima jääb ja ma peaks tema taha ootama jääma. Elu on järjest kiirem ja tähelepanelikumad/kiiremad jäävad ellu. Ka kassajärjekorras. Ja üldiselt pole kassjärjekorras mõtet sõna võtta, kui sõnavara piiratud mõnesaja/-tuhande sõnaga - sellised panen ma sõnadega paika, kui mul õigus on. Vastasel juhul vabandan, sest tegelikult olen ma hea inimene. Tatti võivad teised pritsida, ma parem võtan midagi ette (ja kirjutan foorumisse ägedaid postitusi.)
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.