Hälvik-autojuhid

Teema algataja
reimps

Re: Hälvik-autojuhid

Lugemata postitus Postitas reimps »

Ma ei tahaks väga iskuliseks minna, aga Ktsort on seni mulle küll täitsa hea mulje jätnud oma teksti järgi. Kodanik leib aga kipub niigi lambist lahmima, ise süvenemata - lugege parem mu postid hoolega läbi, seal on ridade vahel ka asju peidus ja ma (kahjuks) väljendan end sedasi, et sunnin teisi ka mõtlema ja kaasa töötama oma ajudega. Huumorist rääkimata. Pigem vist isegi irooniast ja sarkasmist. Aga sellest arusaamiseni küündib kahjuks järjest vähem eestlasi/eestimaalasi (peale paksenemise kipub me rahvas ka juhmistuma).
Muide, tsiviilrelvaluba on enese ja vara kaitseks. Jeebiga pealesõitmine on tegelikult kui just mitte tapmiskatse, siis vähemalt tahtlik kehavigastuste tekitamise katse. Selle vastu on üks tukk ilgelt hea, eriti inimeste jaoks, kes on silma järgi keskmist mõõtu või isegi alla selle veidi. Kaks rammimissituatsiooni on lahenenud kui võluväel, kui juhiga kõrvuti sõites jopet kohendada ning nad arvavad midagi nägevat. Neid nägusid tahaks muidugi filmida, kui aru saadakase, et vist ei ole mõtet enam mingeid ägedaid "napikaid" teha oma vana mersuloksuga või misigans romuga sõidetakse. Ja kõik on seaduslikkuse piires minu poolt..
Ja teiseks, isiku relvakandmiskultuur võib olla ka selline, et seda tukki ei võeta kunagi välja ega vehita. Mina usun ütlusesse, et "hea sõna ja relvaga saab pahatihti palju rohkem kui lihtsalt relvaga" :mrgreen:

Aa, too konkreetne märkus oli irooniline huumor peeglipakkimistaktika suunas. Mul on viimastel päevadel mitu korda olnud juhus, kus autojuht on võibolla isegi ära teeninud jalahoobi esitiiba või peeglikaotamise. Olen lihtsalt debiiliku ta oma mulli jätnud ja edasi sõitnud, mina nende tasemele ei lasku. Ja tegelikult käitun ma just praegu vastupidi, kui ma vastan neile kahele mürgisemale märkusele mu isiku suunas. Võiks kah täitsa vabalt vait olla (ja edasi sõita), aga ma loodan, et keegigi saab äkki must aru :)

Liitu vestlusega

Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige

Avan konto

Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.

Registreeru

Logi sisse

Mine “Vaba teema”