Hälvik-autojuhid
-
davidsoniharald
- Tsikkel: GasGas EC300
- Tänanud: 13 korda
- Tänatud: 7 korda
- Kontakt:
Re: Hälvik-autojuhid
Ma ütleks, et tsiklijuhil oli väga nõrk liikluse lugemise võime. Ma nägin esimesel korral vaadates, et Toyota juht näitab suunda ammu ennem kui tsiklimees talle kõrvale jõudis ja tsiklimees oleks pidanud seda märkama ja mitte kõrvale ronima hakkama. Tsiklimees läheb ja õpib nüüd peale liikluseeskirja ka liiklust lugema.
Olles nüüd üle poole aasta aktiivselt tsikliga UKs liigelnud, võin öelda, et siinne liiklus on palju rahulikum. Siin sõidetakse ringide peal täiesti suvaliselt ja MITTE KEEGI ei vehi kätega ega signaalita. Kaherealistel ringidel sõidetakse suvaliselt üle ridade ja mitte keegi ei hakka kellegagi kõrvuti sõitma ringi peal, sest suht suvalisel hetkel keeratakse ringilt välja. Tuletan meelde, et ikka MITTE KEEGI ei vehi kätega ja kõik toimib ja plekk ei kolksu. Kui siin keskmise eestlase moodi oma õigust taga ajama hakkaks saaks kohe surma.
Lennunduses töötavatel inimestel on kohustuslik iga kahe aasta tagant läbida koolitus nimega "Inimfaktor lennunduses". Seal õpetatakse, et absoluutselt KÕIK teevad vigu. Iga mingi hulga õigete otsuste järel me võtame vastu VALE otsuse. Mida rohkem kordi me mingit tegevust kordame, seda vähem valesid otsuseid me vastu võtame, kuid valede otsuste hulk ei muutu kunagi nulliks. Seega kallid "maailmadirektorid-peeglitepakkijad-kätegavehkijad", võtke elu rahulikumalt ja andke andeks see vale otsus teisele inimesele, sest ühel hetkel võib ta selle andeks anda teile. ![]()
Liitu vestlusega
Vestluses osalemiseks pead sa olema motokommuuni liige
Avan konto
Pole veel liige? Pole probleemi, registreeru ja liitu.
Liikmena saad sa ise postitada ja vastata teisetel või tellida endale teavitusi vestluse edenemise kohta.
Kõik siin on tasuta ja võtab vaid minuti. Kohtusi sellega ei kaasne.